Giriş Kayıt
Carrie Fisher

Carrie Fisher (60)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Carrie Frances Fisher, 21 Ekim 1956 Burbank, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

1983 yılının Ağustos ayında Paul Simon ile evlendi.

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut (1977), Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü (1980), Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü (1983), Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Carrie Fisher, 27 Aralık 2016 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Carrie Frances Fisher
Doğum Tarihi: 21 Ekim 1956
Ölüm Tarihi: 27 Aralık 2016
Doğum Yeri: Burbank, California, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.55 m
7.8 (6 Oy)
  • Currently 156.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Savaşları: Bölüm IX
2019 Aksiyon Oyuncu    

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 470,847
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,755
2016 60 Belgesel Oyuncu 8.0 2,935

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 60 Aksiyon 7.8 485,475

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 59 Aksiyon Oyuncu 8.0 791,210
2015 Komedi Oyuncu 8.2 12,978

Yıldız Haritası
2014 58 Komedi Oyuncu 6.2 35,299
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,518
2012 56 Aile Oyuncu 6.0 619
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 6,682
2012 56 Komedi Oyuncu 6.9 1,168
2011 55 Aile Oyuncu 6.7 99
2010 54 Belgesel Senarist
Oyuncu
7.6 1,577

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 53 Korku Oyuncu 5.1 27,198
2009 53 Macera Oyuncu 6.6 54,472
2009 53 Dram Oyuncu 7.1 1,585
2008 52 Animasyon Oyuncu 8.1 4,312

Kadınlar
2008 52 Komedi Oyuncu 5.0 19,378

Puma Kulübü
2007 51 Komedi Oyuncu 4.1 3,272
2007 51 Komedi Oyuncu 4.6 760
2007 Senarist 7.2 1,354
2007 Komedi Oyuncu
8.4 8,836
2006 50 Biyografi 6.4 93,531

Beni Keşfet
2005 49 Komedi Oyuncu 4.3 2,715
2005 49 Belgesel Oyuncu 6.4 15,674
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,919
2004 48 Komedi Oyuncu 6.0 390
2004 48 Belgesel Oyuncu
8.3 3,189
2004 48 Dram Oyuncu 5.9 1,797
2003 47 Suç Oyuncu 6.6 20,456
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,861

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 47 Aksiyon Oyuncu 4.9 113,721
2002 46 Aile Senarist 5.6 990

Sessiz Ve Derinden
2001 45 Komedi Oyuncu 6.8 142,109

Aşk Oyunları
2001 45 Komedi Oyuncu 6.2 48,959
2001 45 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.8 866
2000 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,434

Çığlık 3
2000 44 Korku Oyuncu 5.5 115,212

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu
8.1 286,053

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 41 Komedi Oyuncu 7.0 208,844
1997 Dram Oyuncu 6.1 302
1993 Komedi Oyuncu 8.1 16,220
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,088
1993 Komedi Oyuncu 7.4 3,698
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,704

Kanca
1991 35 Macera Oyuncu 6.7 215,943

Sabun Köpüğü
1991 35 Komedi Oyuncu 6.5 13,367
1991 35 Komedi Oyuncu 5.9 25,182

Uyanışlar
1990 34 Biyografi 7.8 113,092

Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar
1990 34 Komedi Senarist 6.7 14,280

Rakip Kardeşler
1990 34 Komedi Oyuncu 5.4 2,304

Harry Sally İle Tanışınca
1989 33 Komedi Oyuncu 7.6 179,076
1989 33 Animasyon Oyuncu 6.9 16
1989 33 Komedi Oyuncu 6.0 6,689

Meraklı Komşular
1989 33 Komedi Oyuncu 6.9 62,582

Ölümle Bir Randevu
1988 32 Suç Oyuncu 6.2 3,324
1987 31 Aksiyon Oyuncu 4.3 794
1987 31 Komedi Oyuncu 6.2 9,453
1987 31 Macera Oyuncu 5.2 44
1987 Belgesel Oyuncu 7.8 1,498

Hannah Ve Kız Kardeşleri
1986 30 Komedi Oyuncu 7.9 62,261

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 29 Komedi Oyuncu 5.7 13,898
1984 28 Komedi Oyuncu 6.4 1,340

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 27 Aksiyon Oyuncu 8.3 871,173
1983 27 Belgesel Oyuncu 7.7 557
1983 27 Belgesel Oyuncu 7.0 208
1981 25 Komedi Oyuncu 5.4 2,420

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 24 Aksiyon Oyuncu 8.7 1,064,093
1980 24 Belgesel Oyuncu 7.6 261

Cazcı Kardeşler
1980 24 Aksiyon Oyuncu 7.9 169,157
1978 22 Macera Oyuncu 2.2 11,557

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 21 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,133,070
1977 21 Belgesel Oyuncu 7.5 549

Sosyete Kuaförü
1975 19 Dram Oyuncu 6.3 9,697
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,551
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,560) Mindhunter (1,828) The 100 (1,788) La casa de papel (1,630) Preacher (1,537) Legion (1,528) The Terror (1,446) Chernobyl (1,198) Big Little Lies (1,187) The Big Bang Theory (1,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019