Giriş Kayıt
David Fincher

David Fincher


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu

David Fincher, yönetmen, yapımcı, oyuncu.

Donya Fiorentino ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Dövüş Kulübü (1999), Yedi (1995), Kayıp Kız (2014), Sosyal Ağ (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Fincher | Fincher
Takma İsmi: Finch
9.7 (160 Oy)
  • Currently 194.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Yönetmen 6.7 190,146
2022 Belgesel Yapımcı 7.5 18
2021 Müzik Oyuncu 3.5 949
2021 Belgesel Yapımcı 6.5 130
2020 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
6.9 56,006
2019 Animasyon Yapımcı 8.4 200,097

Örümcek Ağındaki Kız
2018 Aksiyon Yapımcı 6.1 52,261
2017 Suç Yapımcı
Yönetmen
8.6 342,082
2016 Biyografi 8.0 252,834
2015 Belgesel Oyuncu 7.3 7,219

Gizli Dosya
2015 Biyografi 6.8 21,380
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 871

Kayıp Kız
2014 Suç Yönetmen 8.1 1,077,674

Aşk
2013 Dram 8.0 676,596

Yerçekimi
2013 Macera 7.7 866,770

Tim'in Vermeer'i
2013 Belgesel 7.8 8,574
2013 Oyuncu 6.9 402
2013 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.6 533,791
2012 Suç 3.4 861
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 13,737
2012 Oyuncu 7.1 768

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Yönetmen 7.8 498,022
2011 Komedi 7.5 57
2011 Fantastik 3.6 371
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 230

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Yönetmen 7.8 764,673
2010 Komedi 6.2 23,996
2010 Oyuncu 6.7 1,858

Delicious'un Yeteneği
2010 Dram 5.6 2,080

Arkadaşım Canavar
2009 Macera 6.7 108,819
2009 Animasyon Oyuncu 7.5 6,303
2009 Belgesel Oyuncu 7.5 38,294
2009 Oyuncu 7.8 2,421

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Yönetmen 7.8 700,420

Vol. İ
2008 Animasyon 8.4 1,210,410
2007 Suç Yönetmen 7.7 604,104
2006 Müzik Yönetmen 7.7 176

Düşüş
2006 Macera Çeşitli 7.8 117,149

Aşk ve Diğer Felaketler
2006 Komedi Yapımcı 6.1 14,754

Başparmak
2005 Komedi 6.5 22,042

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Yapımcı 7.1 58,532
2005 Kısa Metraj Yönetmen 6.4 119
2005 Belgesel 6.4 17,108
2004 Dram 5.4 3,166
2002 Kısa Metraj Yapımcı
Senarist
7.5 4,708

Çok Özel
2002 Komedi Oyuncu 4.7 11,322
2002 Aksiyon Senarist 7.3 6,102

Panik Odası
2002 Gerilim Yönetmen 6.8 298,966
2001 Aksiyon Yapımcı 7.5 5,254
2001 Aksiyon Yapımcı 7.6 7,614
2001 Aksiyon Yapımcı 7.3 5,272
2001 Aksiyon Yapımcı 6.8 4,884
2001 Aksiyon Yapımcı 7.0 4,742

Aramızdaki Sarışın
2000 Komedi 6.4 53,356

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Oyuncu
7.7 354,893

Dövüş Kulübü
1999 Dram Yönetmen 8.8 2,348,124
1999 Müzik Yönetmen 8.4 1,178

Oyun
1997 Dram Yönetmen 7.7 433,358

Yedi
1995 Suç Yönetmen 8.6 1,816,121
1994 Müzik Yönetmen 7.2 135
1993 Belgesel Yönetmen 8.5 2,526

Yaratık 3
1992 Aksiyon Yönetmen 6.4 321,899
1992 Biyografi 5.5 1,691
1991 News Oyuncu 7.0 338
1989 Kısa Metraj Yönetmen 7.7 1,006

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 538,648

Hiç Bitmeyen Öykü
1984 Macera Görsel Efekt 7.3 158,424

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 1,130,050
1983 Animasyon Özel Efekt 6.9 1,272
1981 News Oyuncu 3.6 2,805
- Dram Yapımcı    
- Animasyon Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film