Giriş Kayıt
Richard Dreyfuss

Richard Dreyfuss


Oyuncu, Yapımcı

Richard Dreyfuss, oyuncu, yapımcı.

1983 yılının Mart ayında Jeramie Rain ile evlendi. 9 yılın ardından 1992 yılının Eylül ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.

Denizin Dişleri (1975), Üçüncü Türden Yakınlaşmalar (1977), Gençlik Yılları (1973), Poseidon'dan Kaçış (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

6.8 (8 Oy)
  • Currently 135/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 6.0 1,269
2022 Komedi Oyuncu 9.0 253
2022 Western Oyuncu
Yapımcı
5.1 1,270
2021 Suç Oyuncu 4.0 1,452
2021 Aksiyon Oyuncu 3.0 192
2019 Aksiyon Oyuncu 4.5 8,450
2019 Aksiyon Oyuncu 6.3 99,861
2019 Komedi Oyuncu 5.6 6,984
2019 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.0 1,547
2018 Dram Oyuncu 5.5 3,591
2018 Suç Oyuncu 4.7 3,612

Kitap Kulübü
2018 Komedi Oyuncu 6.1 32,712
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 8,383
2017 Oyuncu 7.6 42
2017 Suç Oyuncu 6.7 2,433
2016 Dram Oyuncu 7.4 2,813
2015 Dram Oyuncu 5.8 8,117
2015 Komedi Oyuncu 5.9 812
2014 Dram Oyuncu 5.7 2,044
2014 Belgesel Oyuncu 7.3 512
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,531

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.6 39,403
2013 Komedi Oyuncu 6.7 2,057

İyi Kızlar
2013 Dram Oyuncu 5.9 16,429
2013 Belgesel Oyuncu 7.4 2,204
2012 Dram Oyuncu 7.4 26,301

Oyuncu Seçimi
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 1,640
2012 Dram Oyuncu 5.8 2,304
2011 Kısa Metraj Oyuncu 9.4 558
2011 Belgesel Oyuncu 6.9 126
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 2,754
2010 Belgesel Oyuncu 7.4 2,350

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 325,611

Pirana 3D
2010 Komedi Oyuncu 5.5 97,372
2010 Komedi Oyuncu 8.3 37,787
2009 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 1,557

Çimen Yaprakları
2009 Komedi Oyuncu 6.4 28,027
2009 Belgesel Oyuncu 7.8 1,981
2009 Komedi Oyuncu 5.9 20,953
2008 Biyografi Oyuncu 6.3 50,214
2007 Belgesel Oyuncu 7.6 812
2007 Macera Oyuncu 7.0 14,610

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Oyuncu 5.7 110,927
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2005 Komedi Oyuncu 7.9 117,909
2005 Belgesel Oyuncu 8.1 529

Derin Gırtlak
2005 Belgesel 6.7 7,057

Gümüş Şehir
2004 Komedi Oyuncu 6.0 4,240

Bilinmeyen Yol
2002 Macera 7.5 37,142
2001 Macera Oyuncu 6.5 1,362
2001 Dram Oyuncu 6.3 1,800

Elmas Soyguncuları
2001 Komedi Oyuncu 6.3 5,007

Yenilmez Takım
2000 Suç Oyuncu 5.6 6,709
2000 Dram Oyuncu 7.4 6,614

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 366,856

Ölümcül Sır
1998 Dram 6.7 41,926
1998 Komedi Oyuncu 5.1 6,390
1997 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.2 1,898
1997 Macera Oyuncu 6.3 1,021
1997 Belgesel Oyuncu 8.4 2,019

Karanlıktan Önce
1996 Suç Oyuncu 6.6 8,899

Dev Şeftali
1996 Animasyon Oyuncu 6.7 74,489

Kuduz bakisi
1996 Komedi Oyuncu 5.4 3,703

Sevgili Öğretmenim
1995 Dram Oyuncu 7.3 41,953

Amerikan Başkanı
1995 Komedi Oyuncu 6.8 60,950

Şike
1994 Dram Yapımcı 7.5 73,776
1994 Dram Oyuncu 5.9 4,926
1994 News Oyuncu 3.2 975
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,359
1993 Aksiyon Oyuncu 5.6 15,498
1993 Komedi Oyuncu 6.8 3,713
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,969
1991 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.6 1,397

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Oyuncu 7.0 75,043
1991 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.5 5,175

Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar
1990 Komedi Oyuncu 6.7 19,626
1990 Komedi Oyuncu 7.3 23,985

Daima
1989 Fantastik Oyuncu 6.4 33,010
1989 Komedi Oyuncu 6.8 6,911

Parador Üzerinde Ay
1988 Komedi Oyuncu 6.0 6,776

özel Takip
1987 Aksiyon Oyuncu 6.7 28,742

Çetin Ceviz
1987 Dram Oyuncu 6.6 7,643
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,104

Tenekeciler
1987 Komedi Oyuncu 6.6 9,853

Benimle Kal
1986 Macera Oyuncu 8.1 445,920
1986 Komedi Oyuncu 6.2 20,319
1984 Dram Oyuncu 5.8 1,502
1981 Dram Oyuncu 7.3 3,569
1981 News Oyuncu 3.6 2,811
1980 Dram Oyuncu 6.6 2,887
1978 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 2,412

Elveda Güzelim
1977 Komedi Oyuncu 7.4 16,335

Üçüncü Türden Yakınlaşmalar
1977 Dram Oyuncu 7.6 219,104

Fedai
1977 Korku Oyuncu 6.3 12,048
1976 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,281

Denizin Dişleri
1975 Macera Oyuncu 8.1 667,254
1974 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 2,459
1974 Komedi Oyuncu 6.8 2,734

Gangsterler Kralı
1973 Aksiyon Oyuncu 6.9 5,929

Gençlik Yılları
1973 Komedi Oyuncu 7.4 99,449
1971 Dram Oyuncu 6.0 7
1969 Komedi Oyuncu 5.6 961

Aşk Mevsimi
1967 Komedi Oyuncu 8.0 290,157

Bebekler Vadisi
1967 Dram Oyuncu 6.0 9,855

İkinci Hayat
1967 Komedi Oyuncu 7.6 201
1966 Komedi Oyuncu 7.3 3,311
1961 Dram Oyuncu 7.1 656
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film