Giriş Kayıt
Rebecca De Mornay

Rebecca De Mornay


Oyuncu, Yapımcı

Rebecca De Mornay, oyuncu, yapımcı.

1989 yılının Aralık ayında Bruce Wagner ile evlendi. 1 yılın ardından 1990 yılının Aralık ayında boşandılar.

İlk Aşk (2010), Riskli İş (1983), Dogtown'ın Lordları (2005), Beşikteki El (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rebecca DeMornay | Rebecca Demornay | Rebecca de M
8.7 (7 Oy)
  • Currently 174.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Gerilim Oyuncu    
2020 Belgesel Oyuncu 6.5 140
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 15,959
2016 Suç Oyuncu 8.1 352,462
2015 Aksiyon Oyuncu 7.9 225,549
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,518
2013 Komedi Oyuncu    
2013 Korku Oyuncu    

Daire 1303
2012 Korku Oyuncu 2.5 6,129

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 Komedi Oyuncu 6.7 223,037

Anneler Günü
2010 Suç Oyuncu 6.2 18,287
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 78,114

İlk Aşk
2010 Komedi Oyuncu 7.7 96,725
2008 Oyuncu 5.1 75
2007 Dram Oyuncu 4.2 209

Kalbimdeki Sesler
2007 Biyografi Oyuncu 7.2 5,990
2007 Dram Oyuncu 7.0 5,018

Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Oyuncu 7.0 373,680

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Oyuncu 7.1 57,862

Sesini Duyur
2004 Aile Oyuncu 5.8 28,806

Kimlik
2003 Gizem Oyuncu 7.3 265,426
2003 Suç Oyuncu 8.1 2,280
2002 Dram Oyuncu 6.0 949

Günaha Davet
2000 Dram Oyuncu 5.3 1,291
1999 Dram Oyuncu 5.4 286
1999 Suç Oyuncu 5.9 2,713
1997 Suç Oyuncu 7.7 10,332

Cinnet
1997 Dram Oyuncu 6.1 18,151

Asla Yabancılarla Konuşma
1995 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.2 7,272

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 67,064

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Oyuncu 6.4 58,843

Günahkarlar
1993 Suç Oyuncu 5.7 5,811
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,885

Beşikteki El
1992 Dram Oyuncu 6.7 48,516

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Oyuncu 6.7 87,319
1991 Dram Oyuncu 6.8 275
1990 Dram Oyuncu 6.9 4,068
1988 Komedi Oyuncu 5.5 3,373

Ve Tanrı Kadını Yarattı
1988 Komedi Oyuncu 4.4 2,096
1986 Suç Oyuncu 5.7 1,335
1985 Dram Oyuncu 7.4 5,233

Firar Treni
1985 Aksiyon Oyuncu 7.2 32,712
1983 Dram Oyuncu 6.9 7,100

Riskli İş
1983 Komedi Oyuncu 6.8 98,953
1981 Müzikal Oyuncu 6.5 7,059
- Komedi Oyuncu 3.5 467
- Korku Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024