Giriş Kayıt
Lolita Davidovich

Lolita Davidovich (62)


Oyuncu

Lolita Davidovic, 15 Temmuz 1961 London, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Ron Shelton ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Gods and Monsters (1998), Çılgın Ve Vahşi (1997), İçimizdeki Şeytan (1992), Leap of Faith (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lolita Davidovic
Doğum Tarihi: 15 Temmuz 1961
Doğum Yeri: London, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Lolita David | Lolita Davidovitch
Takma İsmi: Lolly
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.73 m
5.0 (1 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 62 Suç Oyuncu 6.0 8,040
2019 58 Romantik Oyuncu 7.2 693
2019 58 Aksiyon Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 7.3 2,620
2018 57 Komedi Oyuncu 5.0 466
2017 Suç Oyuncu 7.4 2,758
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 11,174

Seninle Bir Ömür
2015 54 Dram Oyuncu 7.0 89,307
2015 Komedi Oyuncu 7.4 9,890

Kan ve Petrol
2015 Suç Oyuncu 6.6 4,365
2014 53 Dram Oyuncu 5.7 2,032
2014 Suç Oyuncu 8.9 660,567

Romeo Katili: Chris Porco'nun Hikayesi
2013 52 Biyografi Oyuncu 5.5 478
2012 51 Dram Oyuncu 5.4 678
2011 50 Dram Oyuncu 6.5 4,018
2010 Suç Oyuncu 7.6 38,293
2008 Oyuncu 5.3 77

Eylül Şafağı
2007 46 Dram Oyuncu 5.8 3,078
2006 45 Komedi Oyuncu 4.5 939
2004 Dram Oyuncu 7.7 28,867

Hollywood Polisleri
2003 42 Aksiyon Oyuncu 5.3 39,439

Hesaplaşma
2002 41 Suç Oyuncu 6.6 24,206
2001 Dram Oyuncu 7.2 2,893
2001 Dram Oyuncu 7.4 5,929
2001 40 Dram Oyuncu 6.1 328
2001 40 Suç Oyuncu 6.1 316

Ölümüne Kadar
1999 38 Komedi Oyuncu 5.5 12,412
1999 38 Komedi Oyuncu 6.7 28,448
1999 38 Komedi Oyuncu 4.7 917
1999 38 Oyuncu 5.0 10
1998 37 Biyografi Oyuncu 7.3 32,838
1998 Animasyon Oyuncu 7.6 181
1997 36 Komedi Oyuncu 5.0 240

Çılgın Ve Vahşi
1997 36 Komedi Oyuncu 5.2 25,965

Dokunuş
1997 36 Komedi Oyuncu 5.6 2,789
1997 36 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,407
1997 Animasyon Oyuncu 7.7 6,689
1996 35 Aile Oyuncu 5.7 300
1995 34 Dram Oyuncu 7.5 4,211

Bağlılık Yemini
1995 34 Komedi Oyuncu 6.8 32,606
1994 33 Biyografi Oyuncu 6.4 8,169

Kesişme
1994 33 Dram Oyuncu 5.4 9,137

Kaynama Noktası
1993 32 Aksiyon Oyuncu 5.0 6,596
1992 31 Komedi Oyuncu 6.1 14,843

İçimizdeki Şeytan
1992 31 Suç Oyuncu 6.1 17,506

Projeksiyoncu
1991 30 Dram Oyuncu 7.0 2,179

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 30 Dram Oyuncu 8.0 170,597
1991 30 Suç Oyuncu 5.6 2,303
1989 28 Biyografi Oyuncu 6.0 4,187
1987 26 Dram Oyuncu 5.9 2,604
1987 26 Gerilim Oyuncu 4.7 487

Bebek Bakıcısının Maceraları
1987 26 Aksiyon Oyuncu 6.9 49,439

Sınıf
1983 22 Komedi Oyuncu 6.0 12,233
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film