Giriş Kayıt
Cher

Cher


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Cher, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1964 yılının Ekim ayında Sonny Bono ile evlendi. 11 yılın ardından 1975 yılının Haziran ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1975 yılının Haziran ayında Gregg Allman ile evlendi. 4 yılın ardından 1979 yılının Ocak ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Burlesque (2010), Kasabanın Cadıları (1987), Ay Çarpması (1987), Deniz Kızları (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cher Bono | Sonny & Cher | Sonny and Cher | Cheril
Web Sitesi: |
6.0 (7 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Müzik Oyuncu 6.8 12
2020 Animasyon Oyuncu    

Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz
2018 Komedi Oyuncu 6.6 109,896
2017 Dram Yapımcı 6.2 435
2017 Belgesel Yapımcı 7.0 730
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,077
2016 Belgesel Oyuncu 7.1 1,964
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,531

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Oyuncu 5.2 65,438

Chaz Olmak
2011 Belgesel Oyuncu 6.5 361
2010 Dram Oyuncu 6.4 93,617
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,392
2010 Belgesel Oyuncu 8.6 5,220
2008 Belgesel Oyuncu 7.7 3,724
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,272
2004 Müzik Oyuncu 8.0 304
2004 Belgesel Oyuncu 4.0 449

Takıldım Sana
2003 Komedi Oyuncu 5.8 55,220
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,641
2003 Belgesel Oyuncu 7.0 1,652
2002 Dram Oyuncu 3.8 4,296
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 265
2000 Aile Oyuncu 6.6 734
1999 Komedi Oyuncu 6.8 41,475

Mussolini ile Çay
1999 Dram Oyuncu 6.9 14,236
1999 Belgesel Oyuncu 8.2 378

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.4 60,598

Duvarların Dili Olsa
1996 Dram Oyuncu
Yönetmen
6.9 5,059

Sadakat
1996 Komedi Oyuncu 5.8 2,281
1996 News Oyuncu 3.3 933

Hazır Giyim
1994 Komedi Oyuncu 5.2 15,932
1994 News Oyuncu 3.2 970
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,331
1993 Komedi Oyuncu 7.5 5,004

Oyuncu
1992 Komedi Oyuncu 7.5 66,120
1992 Aile Oyuncu 6.2 27
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961
1991 News Oyuncu 7.0 336

Deniz Kızları
1990 Komedi Oyuncu 6.7 36,137
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 823

Ay Çarpması
1987 Komedi Oyuncu 7.2 69,196

Şüpheli
1987 Suç Oyuncu 6.6 11,788

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Oyuncu 6.5 77,749

Maske
1985 Biyografi Oyuncu 7.2 32,725
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,449
1983 Biyografi Oyuncu 7.1 22,306
1982 Komedi Oyuncu 7.1 5,189
1981 News Oyuncu 3.6 2,791
1975 Komedi Oyuncu 8.0 53,000
1971 Komedi Oyuncu 7.9 1,573
1967 Komedi Oyuncu 8.7 7,358
1967 Komedi Oyuncu 4.5 743
1967 Komedi Oyuncu 8.0 3,693
1967 Komedi Oyuncu 6.3 75
1965 Komedi Oyuncu 3.6 241
1964 Müzik Oyuncu 6.9 1,131
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,268
1962 Müzik Oyuncu 7.4 274
1952 News Oyuncu 4.6 2,478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film