Giriş Kayıt
Chevy Chase

Chevy Chase


Oyuncu, Senarist, Müzisyen

Chevy Chase, oyuncu, senarist, müzisyen.

1976 yılının Aralık ayında Jacqueline Carlin ile evlendi. 4 yılın ardından 1980 yılının Kasım ayında boşandılar. 1982 yılının Haziran ayında Jayni Chase ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde (1989), Caddyshack (1980), Sevimli Aile Tatilde (1983), Üç kabadayi (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chevey Chase | Chevy 'Bud' Chase | Chevy | The Voi
8.9 (14 Oy)
  • Currently 177.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Oyuncu    
2023 Komedi Oyuncu 4.0 961
2021 Animasyon Oyuncu 3.3 730
2020 Belgesel Oyuncu 7.2 2,768
2020 Komedi Oyuncu 5.0 2,500
2019 Komedi Oyuncu 5.6 6,958
2018 Belgesel Oyuncu 7.4 1,801
2018 Komedi Oyuncu 8.5 3,881
2017 Dram Oyuncu 7.0 4,914
2016 Komedi Oyuncu 5.5 1,280

Tatil Zamanı
2015 Macera Oyuncu 6.1 121,998
2015 Belgesel Oyuncu 6.8 368
2015 Komedi Oyuncu 8.1 2,159

Jakuzi 2
2015 Komedi Oyuncu 5.0 41,750
2015 Belgesel Oyuncu 7.2 2,557
2014 Komedi Oyuncu 6.5 804
2014 Aile Oyuncu 4.7 327
2014 Komedi Oyuncu 5.1 3,032
2014 Belgesel Oyuncu 7.2 2,512
2013 Komedi Oyuncu 7.2 65
2013 Belgesel Oyuncu 7.3 1,727
2011 Komedi Oyuncu 2.5 1,776
2011 Belgesel Oyuncu 7.2 364

Jakuzi Ekspres
2010 Komedi Oyuncu 6.4 186,870
2010 Oyuncu 6.7 1,855
2010 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 835
2009 Macera Oyuncu 4.6 2,087
2009 Komedi Oyuncu 8.5 294,352
2009 Komedi Oyuncu 4.9 3,621
2008 Oyuncu 6.8 1,667
2007 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 2,089
2007 Aksiyon Oyuncu 8.2 147,147
2006 Dram Oyuncu 7.5 25,608

Süper Kahramanlar
2006 Aksiyon Oyuncu 4.4 22,860

Tatlı Para
2006 Komedi Oyuncu 5.2 3,256
2006 Animasyon Oyuncu 2.8 5,419
2005 Komedi Oyuncu 5.6 4,820
2004 Belgesel Oyuncu 4.0 1,405
2004 Belgesel Oyuncu 6.9 246
2004 Oyuncu 4.2 387
2004 Belgesel Oyuncu 4.0 448
2003 Belgesel Oyuncu 5.6 477
2002 Komedi Oyuncu 6.0 294

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Oyuncu 6.2 51,993
2002 Belgesel Oyuncu 7.1 74
2001 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 313

Kar Tatili
2000 Macera Oyuncu 5.2 13,726
1999 Belgesel Oyuncu 7.2 3,631

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 365,237

Kirli İş
1998 Komedi Oyuncu 6.4 30,239
1997 Komedi Oyuncu 5.9 53,222
1995 Komedi Oyuncu 5.2 10,462
1994 News Oyuncu 3.2 965

Acemi Dedektif
1994 Komedi Oyuncu 5.2 7,502
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,001
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,320

Son Kahraman
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 164,249
1993 Komedi Oyuncu 7.5 4,999
1992 Komedi Oyuncu 6.5 23,849
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,949

Görünmeyen Adamın Maceraları
1992 Komedi Oyuncu 6.0 27,021
1991 Macera Oyuncu 5.1 27,504

L.a. Hikayesi
1991 Komedi Oyuncu 6.7 34,483
1990 Belgesel Oyuncu 7.7 215

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Oyuncu 7.5 220,470

Acar Hafiye İş Başında
1989 Komedi Oyuncu 6.1 23,342
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,324

Büyük Şamata 2
1988 Komedi Oyuncu 3.8 16,521
1988 Komedi Oyuncu 6.2 25,055

Deli Doktor
1988 Komedi Oyuncu 5.8 5,613
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 815
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,088
1987 Belgesel Senarist
Oyuncu
8.0 65

Üç kabadayi
1986 Macera Oyuncu 6.5 84,131
1986 Komedi Oyuncu 7.7 1,747

Bizim Gibi Casuslar
1985 Komedi Oyuncu 6.4 53,060
1985 Macera Oyuncu 6.7 5,656

Çılgın Tatil
1985 Komedi Oyuncu 6.2 71,705
1985 Belgesel Oyuncu 8.5 2,331

Acar Hafiye
1985 Komedi Oyuncu 6.9 58,073
1983 Komedi Oyuncu 4.6 4,444

Sevimli Aile Tatilde
1983 Macera Oyuncu 7.3 120,393
1981 Komedi Oyuncu 5.0 5,850
1981 News Oyuncu 3.6 2,779
1981 Komedi Oyuncu 5.3 3,027
1980 Komedi Oyuncu 6.7 10,835
1980 Komedi Oyuncu 7.2 127,483
1980 Komedi Oyuncu 5.4 2,767
1980 Belgesel Oyuncu 6.7 68

Tehlikeli Oyun
1978 Komedi Oyuncu 6.8 16,990
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,750
1976 Belgesel Senarist
Oyuncu
7.3 79
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.0 52,876
1974 Komedi Oyuncu 5.7 2,343
1973 Belgesel Oyuncu
Müzik
6.3 210
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,257
1952 News Oyuncu 4.6 2,470
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film