Giriş Kayıt
Clancy Brown

Clancy Brown (60)


Oyuncu

Clarence J. Brown III, 05 Ocak 1959 Urbana, Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

Jeanne Johnson ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

İskoçyalı (1986), The Ballad of Buster Scruggs (2018), Carnivàle (2003), John Dies at the End (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Clarence J. Brown III
Doğum Tarihi: 05 Ocak 1959
Doğum Yeri: Urbana, Ohio, ABD
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
9.4 (5 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Aksiyon Oyuncu    
2020 Suç Oyuncu    
2018 59 Komedi Oyuncu 7.3 91,851
2018 59 Komedi Oyuncu 3.6 604
2018 Animasyon Oyuncu 6.5 24
2018 Animasyon Oyuncu 6.8 426
2018 Animasyon Oyuncu 6.5 157

Pes Etme
2017 58 Biyografi Oyuncu 6.9 34,386
2017 Aksiyon Oyuncu 8.6 153,763
2017 58 Aksiyon Oyuncu 7.9 500,011
2017 58 Komedi Oyuncu 5.7 16,240
2017 Animasyon Oyuncu 6.6 1,565
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 3,649

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 57 Aksiyon Oyuncu 6.8 227,458

Yüce Sezar!
2016 57 Komedi Oyuncu 6.3 112,450
2015 Aksiyon Oyuncu 8.6 333,542

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 56 Animasyon Oyuncu 6.0 44,226
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 891
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 280,191

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 22,411
2014 55 Dram Oyuncu 6.7 14,574

Demir Adam ve Kaptan Amerika: Birleşik Kahramanlar
2014 55 Animasyon Oyuncu 5.6 1,361
2014 55 Komedi Oyuncu 6.4 16,702
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 1,105

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 22,991

99 Ev
2014 55 Dram Oyuncu 7.1 26,984
2014 55 Dram Oyuncu 7.0 524
2013 54 Dram Oyuncu 6.3 4,994
2013 54 Aksiyon Oyuncu 6.5 99,437
2013 54 Belgesel Oyuncu 6.9 1,016
2013 Macera Oyuncu 7.4 55,589
2013 54 Suç Oyuncu 6.2 99
2013 54 Animasyon Oyuncu 6.5 4,423
2013 54 Dram Oyuncu 6.0 17
2013 54 Aksiyon Oyuncu 6.0 10,651

Prenses Sofia
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 1,917
2013 54 Korku Oyuncu 4.4 4,632
2013 54 Belgesel Oyuncu 7.5 2,408

Hulk Ve Yok Edici Ajanlar
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 2,351

Ailem İçin
2012 53 Dram Oyuncu 5.6 6,851
2012 53 Komedi Oyuncu 4.8 1,254
2012 53 Animasyon Oyuncu 7.2 678
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 10,956
2012 Animasyon Oyuncu 7.4 1,723

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 87,023
2012 53 Komedi Oyuncu 6.4 34,612

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 9,310

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 7,542

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 52 Aksiyon Oyuncu 6.0 197,012

Yeşil Fener
2011 52 Aksiyon Oyuncu 5.5 253,641
2011 Animasyon Oyuncu 7.8 5,867

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 5,313

Elm Sokağında Kabus
2010 51 Korku Oyuncu 5.2 86,157

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 67,147
2010 Aksiyon Oyuncu 9.2 7,546

Kick Buttowski: Korkusuz Şehir Çocuğu
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 3,033
2010 Dram Oyuncu 7.0 729

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 12,075
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 4,736
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 6,954
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 872
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 291

Superman ve Batman: Halk Düşmanları
2009 50 Animasyon Oyuncu 7.2 19,615

İspiyoncu
2009 50 Komedi Oyuncu 6.4 60,366
2009 50 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 18
2009 50 Dram Oyuncu 8.0 389
2009 50 Animasyon Oyuncu 7.3 378
2009 50 Dram Oyuncu 7.9 435

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 6,860

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.1 40,156

Ekspres
2008 49 Biyografi Oyuncu 7.3 18,799
2008 49 Korku Oyuncu 5.7 7,221
2008 Animasyon Oyuncu 8.1 9,074

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 9,173

Madagaskar Penguenleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 14,488
2007 Animasyon Oyuncu 7.9 28,931

Kılavuz
2007 48 Aksiyon Oyuncu 5.4 40,988

Koruyucu
2006 47 Aksiyon Oyuncu 6.9 83,563
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,769
2006 47 Belgesel Oyuncu 6.4 352
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 108,019

Genç Ejder
2005 Animasyon Oyuncu 6.6 8,531

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 45 Animasyon Oyuncu 7.0 71,783
2004 Macera Oyuncu 8.3 460,650
2004 Animasyon Oyuncu 7.3 8,839
2004 45 Dram Oyuncu 6.6 24
2004 Animasyon Oyuncu 8.8 6,502
2004 Animasyon Oyuncu 8.3 4,885

Avatar: Son Havabükücü
2003 Animasyon Oyuncu 9.2 195,799
2003 Macera Oyuncu 7.0 4,297

Atlantis: Milo’nun Dönüşü
2003 44 Macera Oyuncu 5.1 7,142
2003 Animasyon Oyuncu 5.4 4,387
2003 44 Dram Oyuncu 7.2 3,084
2003 Dram Oyuncu 8.4 40,596
2002 Aksiyon Oyuncu 7.9 460
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 20,837
2002 Suç Oyuncu 7.2 5,955
2001 42 Biyografi Oyuncu 6.6 1,161

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 37,126
2001 42 Macera Oyuncu 5.8 3,986

Tenefüs Zili: Okullar Kapandı
2001 42 Animasyon Oyuncu 6.6 8,607
2001 Animasyon Oyuncu 7.1 613
2001 Animasyon Oyuncu 6.8 2,887
2000 41 Dram Oyuncu 7.2 701

Yıldız Komandosu
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 2,469
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 16,552
2000 Animasyon Oyuncu 5.6 15,586
2000 41 Komedi Oyuncu 5.9 362

Onaltıncı Raund
1999 40 Biyografi Oyuncu 7.6 86,840
1999 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.5 1,849

Sünger Bob Kare Pantolon
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 74,746
1999 Dram Oyuncu 6.1 910
1999 Aksiyon Oyuncu 1.3 281
1998 39 Macera Oyuncu 4.4 610

Voltran: Üçüncü Boyut
1998 Macera Oyuncu 6.7 159
1998 Animasyon Oyuncu 6.7 1,827

Dalgın Profesör
1997 38 Komedi Oyuncu 5.3 78,662

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 38 Aksiyon Oyuncu 7.2 252,595
1997 38 Animasyon Oyuncu 7.2 1,478

Batman / Superman : Dünyanın En İyisi
1997 Animasyon Oyuncu 7.8 7,888
1997 Suç Oyuncu 7.7 7,125
1996 37 Dram Oyuncu 5.4 2,197

Süperman: Kripton'un Son Oğlu
1996 37 Animasyon Oyuncu 7.8 2,447
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 12,315
1996 Animasyon Oyuncu 7.8 2,093

Ölüm Yolunda
1995 36 Suç Oyuncu
7.5 83,333
1995 Aksiyon Oyuncu 6.0 953

Esaretin Bedeli
1994 35 Suç Oyuncu 9.3 2,122,845
1994 Macera Oyuncu 6.9 4,454
1994 Animasyon Oyuncu 8.0 12,660

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 46,627
1994 35 Animasyon Oyuncu 7.3 19,759
1993 34 Aksiyon Oyuncu 6.5 762

Hayvan Mezarlığı 2
1992 33 Aksiyon Oyuncu 4.9 17,590
1992 Komedi Oyuncu 3.9 4,436
1991 32 Dram Oyuncu 5.6 999
1991 32 Komedi Oyuncu 6.6 2,463
1991 32 Suç Oyuncu 7.3 502

Mavi Savaşçı
1990 31 Aksiyon Oyuncu 5.7 11,290

Ay Dansı
1988 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 14,905
1988 29 Aksiyon Oyuncu 6.8 10,785

Hüküm
1987 28 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,558

İskoçyalı
1986 27 Macera Oyuncu 7.2 114,008
1985 26 Fantastik Oyuncu 5.3 2,711
1984 25 Macera Oyuncu 6.4 22,256
1983 24 Suç Oyuncu 7.2 12,801
- Animasyon Oyuncu    
- Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019