Giriş Kayıt
Clancy Brown

Clancy Brown


Oyuncu

Clancy Brown, oyuncu.

1993 yılının Haziran ayında Jeanne Johnson ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

The Ballad of Buster Scruggs (2018), İskoçyalı (1986), Carnivàle (2003), John Dies at the End (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
9.1 (12 Oy)
  • Currently 181.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Oyuncu 6.9 30,960
2023 Aksiyon Oyuncu 7.9 44,010
2023 Aksiyon Oyuncu 8.0 48,505
2023 Animasyon Oyuncu    

John Wick: Bölüm 4
2023 Aksiyon Oyuncu 8.6 8,140
2023 Komedi Oyuncu 6.8 342
2023 Suç Oyuncu    
2022 Animasyon Oyuncu 8.7 3,232
2022 Belgesel Oyuncu 7.8 641
2021 Suç Oyuncu 8.1 90,396
2021 Animasyon Oyuncu 8.7 208,874
2021 Dram Oyuncu 7.7 7,132
2021 Aksiyon Oyuncu 5.8 12,232
2021 Animasyon Oyuncu    
2020 Animasyon Oyuncu 8.0 4,753
2020 Animasyon Oyuncu 8.0 30,966
2020 Belgesel Oyuncu 8.4 2,999

SüngerBob KarePantolon: Firarda
2020 Animasyon Oyuncu 5.9 21,869
2020 Suç Oyuncu 7.5 213,367
2019 Fantastik Oyuncu 6.4 14,662
2019 Macera Oyuncu 6.2 24,618
2019 Dram Oyuncu 7.2 7,985
2019 Aksiyon Oyuncu 8.6 591,626
2018 Komedi Oyuncu 7.2 169,158
2018 Komedi Oyuncu 3.7 1,051
2018 Animasyon Oyuncu 7.0 36
2018 Animasyon Oyuncu 6.7 1,175
2018 Animasyon Oyuncu 6.5 377

Pes Etme
2017 Biyografi Oyuncu 6.9 49,917
2017 Aksiyon Oyuncu 8.4 266,587
2017 Aksiyon Oyuncu 7.9 820,033
2017 Komedi Oyuncu 5.7 23,318
2017 Animasyon Oyuncu 6.8 3,534
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 3,181
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.0 5,970
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 3,506
2016 Biyografi Oyuncu 8.6 258,356

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 279,812

Yüce Sezar!
2016 Komedi Oyuncu 6.3 143,477
2015 Aksiyon Oyuncu 8.6 476,817

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Oyuncu 6.0 61,473
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,074
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 369,090

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 58,911
2014 Dram Oyuncu 6.6 16,972

Demir Adam ve Kaptan Amerika: Birleşik Kahramanlar
2014 Animasyon Oyuncu 5.5 1,964
2014 Komedi Oyuncu 6.3 19,551
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 1,535

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 45,732

99 Ev
2014 Dram Oyuncu 7.1 38,468
2014 Dram Oyuncu 7.0 747
2013 Animasyon Oyuncu 9.1 606,712
2013 Dram Oyuncu 6.2 7,122
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 131,007
2013 Belgesel Oyuncu 6.7 1,339
2013 Macera Oyuncu 7.3 64,434
2013 Suç Oyuncu 4.2 148
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 5,706
2013 Dram Oyuncu 6.6 38
2013 Aksiyon Oyuncu 5.4 11,085

Prenses Sofia
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 3,807
2013 Korku Oyuncu 4.4 5,244
2013 Belgesel Oyuncu 7.4 2,862

Hulk Ve Yok Edici Ajanlar
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 3,361

Ailem İçin
2012 Dram Oyuncu 5.6 7,992
2012 Komedi Oyuncu 4.9 1,832
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 1,105
2012 Aksiyon Oyuncu 8.1 15,794
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 2,283

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 139,171
2012 Komedi Oyuncu 6.3 40,469

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 14,318

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 14,957

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 233,196

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Oyuncu 5.5 296,731
2011 Animasyon Oyuncu 7.8 7,633

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Oyuncu 8.0 7,516

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Oyuncu 5.2 107,839

Finn ve Jake'le Macera Zamanı
2010 Animasyon Oyuncu 8.6 113,301
2010 Aksiyon Oyuncu 9.1 12,991

Kick Buttowski: Korkusuz Şehir Çocuğu
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 6,333
2010 Dram Oyuncu 6.8 798

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 16,392
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 8,266
2010 Animasyon Oyuncu 8.1 17,983
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 1,191
2010 Animasyon Oyuncu 6.2 610

Superman ve Batman: Halk Düşmanları
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 25,566

İspiyoncu
2009 Komedi Oyuncu 6.5 67,607
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 23
2009 Dram Oyuncu 7.9 522
2009 Animasyon Oyuncu 7.2 575
2009 Dram Oyuncu 7.6 1,277

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 10,258

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 121,865

Ekspres
2008 Biyografi Oyuncu 7.2 22,903
2008 Korku Oyuncu 5.7 9,308
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 19,549

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Oyuncu 8.0 12,038

Madagaskar Penguenleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 22,314
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 57,334

Kılavuz
2007 Aksiyon Oyuncu 5.4 46,345

Koruyucu
2006 Aksiyon Oyuncu 6.9 98,326
2006 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,328
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429

Avatar: Son Havabükücü
2005 Animasyon Oyuncu 9.3 377,221
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 136,803

Genç Ejder
2005 Animasyon Oyuncu 6.6 13,687

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Oyuncu 7.2 102,767
2004 Macera Oyuncu 8.3 598,609
2004 Animasyon Oyuncu 7.4 13,525
2004 Dram Oyuncu 6.7 33
2004 Animasyon Oyuncu 8.7 20,567
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 6,306
2003 Macera Oyuncu 6.9 6,078

Atlantis: Milo’nun Dönüşü
2003 Macera Oyuncu 5.0 11,198
2003 Animasyon Oyuncu 5.5 5,767
2003 Dram Oyuncu 7.1 3,493
2003 Dram Oyuncu 8.4 46,999
2002 Aksiyon Oyuncu 7.7 747
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 32,444
2002 Suç Oyuncu 7.1 6,971
2001 Biyografi Oyuncu 6.4 1,484

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 52,020
2001 Macera Oyuncu 5.7 4,863

Tenefüs Zili: Okullar Kapandı
2001 Animasyon Oyuncu 6.5 11,727
2001 Animasyon Oyuncu 7.0 1,134
2001 Animasyon Oyuncu 6.8 4,281
2000 Dram Oyuncu 6.9 999

Yıldız Komandosu
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 3,975
2000 Animasyon Oyuncu 7.4 21,604
2000 Animasyon Oyuncu 5.5 22,402
2000 Komedi Oyuncu 5.5 409

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Oyuncu 7.6 102,779
1999 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 2,285

Sünger Bob Kare Pantolon
1999 Animasyon Oyuncu 8.2 112,128
1999 Dram Oyuncu 6.1 1,312
1999 Aksiyon Oyuncu 1.3 747
1998 Macera Oyuncu 4.2 897

Voltran: Üçüncü Boyut
1998 Macera Oyuncu 6.2 210
1998 Animasyon Oyuncu 6.8 2,889
1998 Dram Oyuncu 5.3 339
1997 Suç Oyuncu 7.7 10,479

Dalgın Profesör
1997 Komedi Oyuncu 5.3 94,953

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Oyuncu 7.3 323,073
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 2,058

Batman / Superman : Dünyanın En İyisi
1997 Animasyon Oyuncu 7.7 10,026
1996 Dram Oyuncu 5.4 2,649

Süperman: Kripton'un Son Oğlu
1996 Animasyon Oyuncu 7.6 3,263
1996 Animasyon Oyuncu 8.1 17,783
1996 Animasyon Oyuncu 7.7 2,756

Ölüm Yolunda
1995 Suç Oyuncu
7.5 102,053
1995 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,465

Esaretin Bedeli
1994 Suç Oyuncu 9.3 2,903,975
1994 Macera Oyuncu 6.9 5,533
1994 Animasyon Oyuncu 8.0 18,662

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 68,123
1994 Animasyon Oyuncu 7.3 34,824
1993 Aksiyon Oyuncu 6.3 922

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Oyuncu 4.9 23,598
1992 Komedi Oyuncu 3.9 5,311
1991 Dram Oyuncu 5.6 1,565
1991 Komedi Oyuncu 6.4 4,888
1991 Suç Oyuncu 7.0 655

Mavi Savaşçı
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 17,860

Ay Dansı
1988 Aksiyon Oyuncu 6.1 18,313
1988 Aksiyon Oyuncu 6.8 15,001

Hüküm
1987 Aksiyon Oyuncu 6.6 8,822

İskoçyalı
1986 Macera Oyuncu 7.0 148,249
1985 Fantastik Oyuncu 5.4 3,576
1984 Macera Oyuncu 6.2 29,585
1983 Suç Oyuncu 7.2 17,173
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
- Animasyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film