Giriş Kayıt
David Arquette

David Arquette (47)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

David Arquette, 08 Eylül 1971 Winchester, Virginia, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1999 yılının Haziran ayında Courteney Cox ile evlendi. 14 yılın ardından 2013 yılının Mayıs ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.2015 yılının Nisan ayında Christina McLarty ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Gerçek Öpücük (1999), Sekiz Bacaklı Canavarlar (2002), Yırtıcı (1999), Ready to Rumble (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Eylül 1971
Doğum Yeri: Winchester, Virginia, ABD
Diğer Bir İsmi: David
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 7.5 82
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Korku Oyuncu    
2018 47 Macera Oyuncu 5.7 144
2018 47 Dram Oyuncu 3.7 209
2018 47 Belgesel Yapımcı 7.2 760
2018 47 Komedi Oyuncu 6.9 11

Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 46 Aksiyon Oyuncu 5.3 15,034
2017 46 Komedi Oyuncu 4.4 507

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 45 Macera Oyuncu 6.1 6,457
2016 45 Dram Oyuncu 6.8 1,365
2016 45 Komedi Oyuncu 4.2 417
2015 44 Aksiyon Oyuncu 5.7 82
2015 44 Komedi Oyuncu 6.6 72,069
2015 Belgesel Oyuncu 8.6 910

Kemik Balta
2015 44 Macera Oyuncu 7.1 72,455
2015 44 Dram Oyuncu 5.2 110
2014 43 Dram Oyuncu 6.2 24
2014 43 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.4 16,717
2014 43 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,466
2014 Suç Oyuncu 5.4 740
2014 43 Komedi Oyuncu 4.9 623
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 510
2012 41 Gerilim Oyuncu 4.8 1,025
2012 Talk-Show Oyuncu 6.2 220
2012 Animasyon Oyuncu 8.1 7,220
2011 40 Komedi Oyuncu 5.4 1,152

Çığlık 4
2011 40 Korku Oyuncu 6.1 119,711

Jake ve Varolmayan Ülkenin Korsanları
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 1,154
2010 39 Kısa Metraj Oyuncu 5.2 207
2010 39 Dram Oyuncu 4.8 220

Karanlık Ülke
2009 38 Suç 5.3 4,294
2009 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.9 38,923
2008 Reality-TV Oyuncu 6.5 148
2008 37 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 99
2008 37 Komedi Oyuncu 6.3 16,188
2007 36 Komedi Oyuncu 6.2 149
2007 Komedi Oyuncu 7.2 423
2007 Dram Yapımcı 6.9 6,536

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Oyuncu 8.3 51,507
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,258
2006 35 Belgesel Oyuncu 7.3 3,143
2006 35 Korku Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.0 5,675

Saatli Bomba
2006 Dram Oyuncu 4.6 560

Darwin ödülleri
2006 35 Macera Oyuncu 6.0 9,480

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 34 Aksiyon Oyuncu 3.5 27,774
2005 Aile Oyuncu 4.6 8,979
2005 34 Suç Oyuncu 4.7 607
2005 34 Komedi Yapımcı 5.9 1,382
2005 Suç Yönetmen 6.9 24,356
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,920
2004 Belgesel Oyuncu 8.7 905

Ölüm Yolu
2004 33 Korku Oyuncu 5.2 8,662

Asla Yalnız Ölme
2004 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 5,257
2004 33 Dram 5.5 2,920
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,882
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,590
2002 31 Animasyon Oyuncu 6.4 3,396

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 31 Aksiyon Oyuncu 5.4 50,213
2002 31 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.3 301
2001 Belgesel Oyuncu 6.3 1,127

Gri Bölge
2001 30 Dram Oyuncu 7.0 9,832

Doktor Sevgilim
2001 30 Komedi Oyuncu 5.2 1,380

Spot
2001 30 Aksiyon Oyuncu 5.4 8,339
2001 30 Aksiyon Oyuncu 6.0 41,964

Çığlık 3
2000 29 Korku Oyuncu 5.5 115,364
2000 29 Komedi Oyuncu 5.4 12,990

Yırtıcı
1999 28 Korku Oyuncu 7.0 34,526

Gerçek Öpücük
1999 28 Komedi Oyuncu 6.0 78,234

Uzaylı Kuklalar
1999 28 Aile Oyuncu 6.3 17,001
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,998
1998 27 Komedi Oyuncu 5.0 2,638
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 353

Araba Hırsızları
1998 27 Komedi Oyuncu 3.6 742

Çığlık 2
1997 26 Korku Oyuncu 6.1 145,672

Balıklar Ve Rüyalar
1997 26 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 1,642

Çığlık
1996 25 Korku Oyuncu 7.2 263,237
1996 25 Dram Oyuncu 6.3 1,598

Güzel Kızlar
1996 25 Dram Oyuncu 7.1 29,979
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,674
1996 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,387
1995 24 Aksiyon Oyuncu 5.9 5,932
1995 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,065

Büyük Yanlışlık
1995 24 Dram Oyuncu 5.5 1,628
1995 24 Biyografi Oyuncu 5.8 1,308

Boş Kafalılar
1994 23 Komedi Oyuncu 6.1 43,391
1994 23 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,557
1994 23 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,462
1993 Spor Oyuncu 7.9 7,521
1993 Komedi Oyuncu 8.1 16,223
1993 Komedi Oyuncu 6.8 12,103

Vampir Avcısı Buffy
1992 21 Komedi Oyuncu 5.6 37,374
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,708
1991 20 Suç Oyuncu 6.7 2,982
1990 Komedi Oyuncu 5.8 227
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,933) The 100 (1,722) Fear the Walking Dead (1,392) Euphoria (1,362) La casa de papel (1,186) The Big Bang Theory (1,106) Chernobyl (1,096) 13 Reasons Why (1,056) Yellowstone (1,054) Legion (1,020)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019