Giriş Kayıt
Fanny Ardant

Fanny Ardant


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Fanny Ardant, oyuncu, yönetmen, senarist.

Paris, Seni Seviyorum (2006), Yeni Baştan (2019), Komşu Kadın (1981), Gülünç İlişkiler (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

8.3 (3 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Gerilim Oyuncu 5.1 227
2023 Komedi Oyuncu    
2023 Komedi Oyuncu 5.4 1,107
2022 Dram Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu 5.8 100
2021 Dram Oyuncu 6.6 183
2020 Dram Oyuncu 5.9 1,382

Yeni Baştan
2019 Komedi Oyuncu 7.4 19,824
2019 Komedi Oyuncu 6.6 217
2018 Komedi Oyuncu 5.0 184
2018 Suç Oyuncu 6.8 137
2017 Dram Oyuncu 6.4 471
2017 Dram Oyuncu 5.7 365
2016 Dram Yönetmen
Senarist
4.7 238
2016 News Oyuncu 6.4 149
2015 Komedi Oyuncu 5.5 520
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 29
2014 Biyografi Oyuncu 5.9 263

Muhteşem Güzellik
2013 Dram Oyuncu 7.7 97,965
2013 Romantik Yönetmen
Senarist
4.6 165
2013 Biyografi Oyuncu 5.1 363

Parlak Günlere Doğru
2013 Romantik Oyuncu 6.3 1,874

Gözcü
2012 Suç Oyuncu 5.7 2,929
2012 Oyuncu 6.2 43
2011 Biyografi Oyuncu 5.0 963

Aşk Nelere Kadir
2010 Dram Oyuncu 6.5 757

Yüz
2009 Komedi Oyuncu 6.0 1,010
2009 Dram Yönetmen
Senarist
5.9 184
2008 Biyografi Oyuncu 7.2 19,093
2008 Komedi Oyuncu 5.2 474
2007 Dram Oyuncu 5.5 273

Sırlar
2007 Dram Oyuncu 7.0 2,266
2007 Dram Oyuncu 7.1 2,612
2007 Belgesel Oyuncu 6.6 142

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi
Oyuncu
7.2 74,693
2004 Belgesel Oyuncu 7.2 97
2004 Dram Oyuncu 5.7 130
2004 Dram Oyuncu 5.6 398
2003 Dram Oyuncu 6.3 5,094

8 Kadın
2002 Müzikal Oyuncu 7.0 34,490

Daima Callas
2002 Biyografi Oyuncu 6.4 2,467

Tanrıdan Haber Yok
2001 Komedi Oyuncu 6.4 5,733
2001 Dram Oyuncu 6.2 167
2000 Komedi Oyuncu 6.3 1,836
1999 Biyografi Oyuncu 6.7 661
1999 Komedi Oyuncu 6.5 447
1998 Biyografi Oyuncu 7.4 105,677
1998 Komedi Oyuncu 6.9 1,373

Gülünç İlişkiler
1996 Komedi Oyuncu 7.3 8,214

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Oyuncu 6.4 6,247
1995 Komedi Oyuncu 6.3 44,732

101 Gece
1995 Komedi Oyuncu 6.5 1,919
1994 Dram Oyuncu 6.9 2,086
1991 News Oyuncu 7.0 338
1990 Dram Oyuncu 4.8 59
1989 Dram Oyuncu 6.1 39
1987 Dram Oyuncu 7.4 2,509
1986 Dram Oyuncu 7.1 1,852
1986 Suç Oyuncu 6.1 433
1986 Komedi Oyuncu 5.4 574
1985 Dram Oyuncu 5.7 218
1984 Dram Oyuncu 6.7 1,178

Swann'in Aşkı
1984 Dram Oyuncu 6.5 2,198

Neşeli Pazar
1983 Komedi Oyuncu 7.2 7,549
1983 Dram Oyuncu 6.5 224

Hayat Bir Romandır
1983 Dram Oyuncu 6.2 1,254

Komşu Kadın
1981 Dram Oyuncu 7.2 8,909
1981 Dram Oyuncu 7.3 2,776
1979 Dram Oyuncu 6.4 653
1976 Dram Oyuncu 6.3 370
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film