Giriş Kayıt
Bruce Willis

Bruce Willis


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Bruce Willis, oyuncu, yapımcı, senarist.

1987 yılının Kasım ayında Demi Moore ile evlendi. 13 yılın ardından 2000 yılının Ekim ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.2009 yılının Mart ayında Emma Heming Willis ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Altıncı His (1999), Zor Ölüm (1988), 12 Maymun (1995), Tetikçiler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: W.B. Willis
Takma İsmi: Bruno
9.1 (238 Oy)
  • Currently 182.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (42)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 3.0 330
2023 Aksiyon Oyuncu 4.6 117
2022 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,462
2022 Aksiyon Oyuncu 3.6 1,865
2022 Aksiyon Oyuncu 3.8 20
2022 Aksiyon Oyuncu 3.6 959

Son Çıkmaz
2022 Aksiyon Oyuncu 4.7 2,828
2022 Aksiyon Oyuncu 4.3 117
2022 Aksiyon Oyuncu 2.9 1,029
2022 Aksiyon Oyuncu 5.5 38
2022 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,303
2022 Aksiyon Oyuncu 3.6 686
2022 Aksiyon Oyuncu    
2021 Aksiyon Oyuncu 4.0 393
2021 Aksiyon Oyuncu 3.4 4,027
2021 Aksiyon Oyuncu 5.2 31
2021 Aksiyon Oyuncu 4.1 921
2021 Aksiyon Oyuncu 3.7 88
2021 Aksiyon Oyuncu 4.3 2,635
2021 Macera Oyuncu 2.5 1,931
2021 Suç Oyuncu    
2020 Aksiyon Oyuncu 2.9 19,957
2020 Aksiyon Oyuncu 4.2 4,827
2020 Aksiyon Oyuncu 4.8 6,884

Öksüz Brooklyn
2019 Suç Oyuncu 6.8 62,776
2019 Aksiyon Oyuncu 4.1 13,357
2019 Aksiyon Oyuncu 3.6 4,411
2019 Komedi Oyuncu 6.1 36,790

Lego Filmi 2
2019 Animasyon Oyuncu 6.5 76,577
2019 Dram Oyuncu 6.6 270,973
2018 Komedi Oyuncu 7.7 1,332
2018 Aksiyon Oyuncu 3.2 4,784

Çatışma
2018 Aksiyon Oyuncu 4.3 8,166
2018 Komedi Oyuncu 6.6 1,828
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 1,427

Öldürme Arzusu
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 76,422
2018 Aksiyon Oyuncu 5.3 13,352

Los Angeles'ta Gizli Görev
2017 Aksiyon Oyuncu 5.3 20,947

İlk Kurşun
2017 Aksiyon Oyuncu 5.0 12,436

Parçalanmış
2016 Korku Oyuncu 7.3 552,582
2016 Aksiyon Oyuncu 5.5 23,787

Özel Kargo
2016 Aksiyon Oyuncu 4.6 9,908

Kurtarıcı
2015 Gerilim Oyuncu 4.1 12,019
2015 Komedi Oyuncu 5.5 12,744
2015 Aksiyon Oyuncu 4.2 17,105

Prens
2014 Aksiyon Oyuncu 4.6 19,193

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Oyuncu 6.5 170,413
2014 Belgesel Oyuncu 7.4 697
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 180,509

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Oyuncu 5.7 187,283

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.2 215,004
2013 Aksiyon Oyuncu 3.9 199

Tetikçiler
2012 Aksiyon Oyuncu 7.4 602,682

Bahse Var Mısın?
2012 Komedi Oyuncu 4.8 12,062
2012 Aksiyon Oyuncu 5.6 27,586

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 322,136

Yükselen Ay Krallığı
2012 Macera Oyuncu 7.8 366,648

Gizli Hedef
2012 Aksiyon Oyuncu 4.9 39,348
2011 Belgesel Oyuncu 7.2 125
2011 Aksiyon Oyuncu 4.6 17,884

Violet ve Daisy
2011 Aksiyon 6.0 13,268
2011 Belgesel Oyuncu 6.8 434
2011 Aksiyon Oyuncu 4.4 21,788
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 1,167

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 323,798
2010 Komedi Oyuncu 6.2 23,887

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 364,523
2010 Belgesel Oyuncu 8.6 5,188
2010 Aksiyon Oyuncu 5.5 90,336

Suretler
2009 Aksiyon Oyuncu 6.3 180,246
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,834
2008 Belgesel Oyuncu 7.1 12,291

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Oyuncu 5.6 28,512

Lise Ateşi
2008 Komedi Oyuncu 6.2 16,354

Zach Galifianakis'le İki Eğreltiotu Arasında
2008 Komedi Oyuncu 8.4 9,587

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Oyuncu 7.0 223,112

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 420,550
2007 Komedi Oyuncu 5.9 21,542

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Oyuncu 5.7 51,143

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 191,117

Rehine
2006 Biyografi Oyuncu 6.9 107,944

Hayale Yolculuk
2006 Macera Oyuncu 6.3 23,272

Orman Çetesi
2006 Animasyon Oyuncu 6.7 189,354

Hamburger Cumhuriyeti
2006 Komedi Oyuncu 6.3 25,137
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2006 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
5.9 284

Şanslı Slevin
2006 Suç Oyuncu 7.7 325,568

16 Blok
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 134,747
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 445

Günah Şehri
2005 Suç Oyuncu 8.0 793,567
2005 Aile Oyuncu 4.8 10,471

Rehine
2005 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.5 113,522

Ocean's 12
2004 Suç Oyuncu 6.5 413,833

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Oyuncu 5.5 58,650

Drew ile Randevum
2004 Belgesel Oyuncu 6.5 4,736

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Oyuncu 6.6 130,475

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Oyuncu 4.9 132,966

Rugratlar Vahşi Doğada
2003 Animasyon Oyuncu
Müzik
5.6 9,011
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,416
2002 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.8 253
2002 Aksiyon Yapımcı 5.4 8,214

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Oyuncu 6.3 55,293

Aksiyon Sanatı
2002 Belgesel Oyuncu 6.7 376
2002 Komedi Oyuncu 4.2 826
2002 Belgesel Oyuncu 6.0 100

Haydut
2001 Komedi Oyuncu 6.5 70,899

Ölümsüz
2000 Dram Oyuncu 7.3 441,315

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Oyuncu 6.1 44,381

Komşum Bir Katil
2000 Komedi Oyuncu 6.7 129,107
2000 Aile Oyuncu 6.6 732

İkimizin Hikayesi
1999 Dram Oyuncu 6.0 24,976

Altıncı His
1999 Dram Oyuncu 8.2 1,050,553

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 Komedi Oyuncu 4.5 8,245

Kuşatma
1998 Aksiyon Oyuncu 6.4 78,052
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 840
1998 Aksiyon Oyuncu 6.7 450,530

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Oyuncu 6.1 77,542

Çakal
1997 Aksiyon Oyuncu 6.4 124,086

Beşinci Element
1997 Aksiyon Oyuncu 7.6 505,755
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,432

Son Adam
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 60,977
1996 Animasyon Oyuncu 6.8 60,424
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,175
1996 News Oyuncu 3.2 920

Dört Oda
1995 Komedi Oyuncu 6.7 111,041

12 Maymun
1995 Gizem Oyuncu 8.0 646,366

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Oyuncu 7.6 407,944

Kuzey
1994 Macera Oyuncu 4.5 14,753

Ucuz Roman
1994 Suç Oyuncu 8.9 2,218,227

Yasamin içinden
1994 Komedi Oyuncu 7.3 22,515
1994 News Oyuncu 3.2 957

Gecenin Rengi
1994 Dram Oyuncu 5.2 25,735

Sıkı Dostlar
1994 Komedi Oyuncu 8.9 1,087,233

Vuruş Mesafesi
1993 Aksiyon Oyuncu 5.8 45,500
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,947
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,287
1993 Aksiyon Oyuncu 6.2 51,162
1993 Komedi Oyuncu 7.5 4,985

Oyuncu
1992 Komedi Oyuncu 7.5 65,737
1992 News Oyuncu 4.3 394

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Oyuncu 6.6 131,179

Son Görev
1991 Aksiyon Oyuncu 7.0 111,989
1991 Aksiyon Oyuncu 5.9 12,737

Sevimli Hırsız
1991 Aksiyon Senarist
Oyuncu
5.7 60,304

Ölümcül Düşünceler
1991 Gizem Oyuncu 5.8 9,664

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Oyuncu 5.6 26,727

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 Komedi Oyuncu 4.7 48,815

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Oyuncu 7.1 382,869

Bak Şu Konuşana
1989 Komedi Oyuncu 5.9 86,839

Taşrada
1989 Komedi Oyuncu 5.9 3,129

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Oyuncu 8.2 945,033
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,306
1988 Suç Oyuncu 5.7 4,621
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,087
1987 Komedi Oyuncu 5.9 24,152

Mavi Ay
1985 Komedi Oyuncu 7.6 24,229

Hüküm
1982 Dram Oyuncu 7.7 45,939
1981 News Oyuncu 3.6 2,763
1980 Gerilim Oyuncu
Çeşitli
5.9 2,263
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,673
1952 News Oyuncu 4.6 2,455
- Belgesel Oyuncu 6.8 1,410
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024