Giriş Kayıt
Denzel Washington

Denzel Washington


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Denzel Washington, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1983 yılının Haziran ayında Pauletta Washington ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

İlk Gün (2001), Amerikan Gangsteri (2007), İçerideki Adam (2006), Adalet (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: D
9.5 (304 Oy)
  • Currently 190.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (33)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    

Dünyayı Ardında Bırak
2023 Dram Yapımcı 6.5 95,550

Adalet 3: Son
2023 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.0 29,271
2022 Belgesel Oyuncu 7.9 261
2022 Biyografi Oyuncu 6.2 40
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Oyuncu 5.9 16
2021 Dram Oyuncu 7.5 8,585
2021 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.9 2,798

Küçük Şeyler
2021 Suç Oyuncu 6.3 29,727

Ma Rainey: Blues’un Annesi
2020 Dram Yapımcı 7.0 36,143
2020 Belgesel Oyuncu 8.8 6
2019 Belgesel Oyuncu 6.8 824
2019 Komedi Oyuncu 7.9 605
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 481

Adalet 2
2018 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 193,850
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,652
2017 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.5 42,824
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,053
2016 Belgesel Oyuncu 7.3 1,346
2016 Dram Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.2 117,157

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 226,824
2016 Komedi Oyuncu 7.1 996
2015 Belgesel Oyuncu 7.2 1,968
2014 Oyuncu 7.1 2,134

Adalet
2014 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.2 415,337
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,518

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 224,294
2013 Oyuncu 7.2 3,304

Uçuş
2012 Dram Oyuncu 7.3 374,249

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.7 234,268

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Oyuncu 6.8 206,798

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.8 337,237
2010 Belgesel Oyuncu 7.8 22

Benim Adım Aşk
2009 Dram Oyuncu 7.0 23,788

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 207,010
2009 Oyuncu 5.8 510
2008 Oyuncu 6.8 1,663

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Oyuncu 7.8 449,812

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Yönetmen
Oyuncu
7.5 62,169
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,055
2007 Belgesel Oyuncu 7.8 4,511
2006 Aksiyon Oyuncu 7.1 325,877
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429

İçerideki Adam
2006 Suç Oyuncu 7.6 394,920
2005 Talk-Show Oyuncu 5.1 439

Mançuryalı Aday
2004 Dram Oyuncu 6.6 116,020

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Oyuncu 7.7 386,891

Zaman Tükeniyor
2003 Suç Oyuncu 6.5 65,103
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,555
2003 Oyuncu 6.5 1,054
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,290
2002 Biyografi Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
7.3 38,206
2002 Suç Oyuncu 7.1 142,859
2002 Aile Oyuncu 5.9 1,192

İlk Gün
2001 Suç Oyuncu 7.7 468,885

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Oyuncu 7.8 230,431
2000 Aile Oyuncu 6.6 728

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Oyuncu 7.6 101,941

Kemik Koleksiyoncusu
1999 Suç Oyuncu 6.7 183,509

Kuşatma
1998 Aksiyon Oyuncu 6.4 77,659

Oyunun Galibi
1998 Dram Oyuncu 6.9 51,128

Cani Ruh
1998 Suç Oyuncu 7.0 91,479

Aşk Meleği
1996 Komedi Oyuncu 5.7 13,644

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Oyuncu 6.6 59,154
1996 News Oyuncu 3.2 913
1996 News Oyuncu 3.9 588

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Oyuncu 7.3 122,324

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 Suç Oyuncu 6.8 23,402

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Oyuncu 5.5 32,171
1994 News Oyuncu 3.2 949
1993 Dram Oyuncu 7.7 256,488

Pelikan Dosyası
1993 Suç Oyuncu 6.6 95,332
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,234

Yok Yere Yaygara
1993 Komedi Oyuncu 7.3 51,559
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 101,364
1992 News Oyuncu 4.3 393
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,885

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Oyuncu 6.2 20,085
1991 Romantik Oyuncu 6.7 6,115
1991 News Oyuncu 7.0 335

İki Kadın Arasında
1990 Dram Oyuncu 6.7 13,539
1990 Aksiyon Oyuncu 5.5 3,984

Zafer
1989 Dram Oyuncu 7.8 143,351
1989 Aksiyon Oyuncu 6.0 6,473
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284

Kraliçe Ve Ülkem Adına
1988 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,608

Özgürlük Çığlığı
1987 Biyografi Oyuncu 7.4 14,362
1986 Biyografi Oyuncu 6.0 1,057
1986 Dram Oyuncu 5.7 3,345
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,402

Bir Askerin Hikayesi
1984 Dram Oyuncu 7.2 11,280
1984 Dram Oyuncu 5.5 1,054
1982 Dram Oyuncu 8.0 5,137
1981 News Oyuncu 3.6 2,740
1981 Komedi Oyuncu 5.6 3,213
1979 Dram Oyuncu 6.4 269
1979 Dram Oyuncu 6.7 121
1977 Biyografi Oyuncu 6.1 303
1968 Belgesel Oyuncu 7.5 4,295
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
- Tarihi Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024