Giriş Kayıt
Quentin Tarantino

Quentin Tarantino


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Quentin Tarantino, oyuncu, senarist, yapımcı.

2018 yılının Kasım ayında Daniella Pick ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Gün Batımından Şafağa (1996), Ennio (2021), My Best Friend's Birthday (1987), The Muppets' Wizard of Oz (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Q | Kuenthin Taranthîno | Quentin Tarrantino
Takma İsmi: QT
9.2 (322 Oy)
  • Currently 184.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (59)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Belgesel Oyuncu 8.4 87
2022 Macera Senarist    
2022 Biyografi Oyuncu 7.2 3,986
2021 Belgesel Oyuncu 8.2 5,778
2021 Belgesel Oyuncu 6.7 40
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218

Bir Zamanlar... Hollywood'da
2019 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.6 859,757

Neden Yaratıcıyız?
2018 Belgesel Oyuncu 6.8 696
2018 Belgesel Oyuncu 8.1 2,621
2018 Oyuncu 7.5 2,404
2018 Belgesel Oyuncu 7.1 1,161
2017 Aksiyon 5.0 49

Tam Gaz
2017 Aksiyon 7.5 619,231

Çakı Gibi
2016 Macera 6.9 134,507
2016 Korku 3.3 176
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,010
2015 Suç Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.8 665,468
2015 Korku 2.7 3,055
2015 Dram 5.7 35,804

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 Komedi Oyuncu 6.1 29,004
2014 Belgesel 6.7 444

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Senarist 6.8 21,608
2014 Belgesel 6.5 806

Kalbim Sende
2013 Komedi 6.5 248,031

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon 6.9 299,556
2013 Oyuncu 7.2 3,328
2013 Gizem 5.1 2,978
2012 Komedi 5.3 2,999

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
8.5 1,711,373

Demir Yumruklu Adam
2012 Aksiyon Çeşitli 5.4 64,369
2012 Aksiyon 5.4 1,204
2012 Kısa Metraj 7.1 444

Bar25 - Zamansız Günler
2012 Belgesel Oyuncu 6.9 265
2012 Kısa Metraj 8.2 28
2011 Aksiyon 1.5 157
2011 Belgesel Oyuncu 7.2 365
2011 Belgesel Oyuncu 7.3 602

Violet ve Daisy
2011 Aksiyon 6.0 13,343
2011 Aksiyon Yönetmen
Senarist
8.7 16,933
2011 Belgesel Oyuncu 6.6 15,242
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 2,751
2011 Komedi 4.6 55
2010 Kısa Metraj 7.1 277
2010 Belgesel Oyuncu 7.9 35
2010 Oyuncu 6.7 1,857
2010 Komedi Oyuncu 3.6 2,141

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon 7.6 468,375
2010 Komedi Oyuncu 8.0 9,081
2009 Kısa Metraj 5.9 138

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Yönetmen
Senarist
Oyuncu
8.4 1,600,065
2008 Belgesel Oyuncu 7.6 4,709

Cehennem Sürüşü
2008 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
5.0 16,423

Ölülerin Günlüğü
2007 Korku Oyuncu
5.5 49,408

Düello
2007 Aksiyon Oyuncu 6.1 15,889
2007 Animasyon 6.6 40

Otel 2
2007 Korku Yapımcı
Çeşitli
5.5 96,585

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.0 224,316

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon 7.8 538,260

Ölüm Geçirmez
2007 Gerilim Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
7.0 315,887

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.5 191,748
2007 Dram 5.8 602
2006 Belgesel Oyuncu
7.6 364
2006 Korku 4.4 1,364
2006 Animasyon Senarist 7.7 2,990

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 6.2 183

Otel
2005 Korku Yapımcı
Çeşitli
5.9 192,247
2005 Komedi Yapımcı 5.1 2,462

Koruyucu
2005 Aksiyon Çeşitli 7.0 39,163

Günah Şehri
2005 Suç Yönetmen 8.0 796,150
2005 Macera Oyuncu 5.1 3,958
2005 Aksiyon 2.8 259
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,536
2004 Belgesel Oyuncu 7.7 3,216
2004 Müzik 4.4 4,894

Kanal Z
2004 Belgesel Oyuncu 7.6 1,711
2004 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Müzik
8.0 812,367
2004 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
4.5 2,577
2004 Belgesel Oyuncu 7.1 55
2003 Aksiyon Senarist
Yönetmen
Müzik
8.2 1,204,749

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon 6.3 170,445
2003 Dram 6.0 3,814
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,549
2003 Komedi 7.4 808

Kahraman
2002 Aksiyon Çeşitli 7.9 188,201
2002 Game-Show Oyuncu 4.3 22,305
2001 Dram 4.9 2,222
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 55,078
2001 Dram 6.4 9,007

Küçük Nicky
2000 Komedi Oyuncu 5.3 113,158

Kanıt Peşinde
2000 Suç Senarist
Yönetmen
7.7 89,690

Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Yapımcı
Çeşitli
4.8 12,697
1999 Macera 7.3 229,818

Günbatımından Şafağa 2
1999 Suç Yapımcı 4.1 17,518

Herkese Karşı Tek Başına
1998 Suç 7.3 25,981
1997 Belgesel Oyuncu 6.6 2,924
1997 Suç Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Çeşitli
7.5 377,719

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.2 343,306
1996 Aile Oyuncu 6.1 329
1996 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
5.9 5,602

Kaya
1996 Aksiyon Çeşitli 7.4 360,393

6 Numaralı Kız
1996 Komedi Oyuncu 5.3 6,649

Beyaz Adamın Laneti
1995 Dram 5.3 5,207

Dört Oda
1995 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.7 111,604
1995 Aksiyon Oyuncu 7.1 198,729

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Çeşitli 7.3 124,362
1995 Kısa Metraj Oyuncu
Senarist
5.3 704
1995 Belgesel 8.5 5,150
1995 Suç Oyuncu 4.5 2,563

Ucuz Roman
1994 Suç Yönetmen
Senarist
Oyuncu
8.9 2,239,864

Benimle Uyu
1994 Romantik Oyuncu 5.7 2,832
1994 News Oyuncu 3.2 974
1994 Dram Oyuncu 5.4 806

Katil Doğanlar
1994 Suç Senarist 7.2 253,367
1993 Aksiyon Yapımcı 7.5 17,304

Çılgın Romantik
1993 Suç Senarist 7.9 244,057
1993 Suç Yapımcı 6.4 21,488
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,056
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,354

Rezervuar Köpekleri
1992 Suç Yönetmen
Senarist
Oyuncu
8.3 1,095,931
1992 News Oyuncu 4.3 396
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,965
1991 Dram Yapımcı
Çeşitli
5.6 1,574
1991 News Oyuncu 7.0 338
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,104
1987 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Editör
5.6 4,812
1983 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.2 112
1981 News Oyuncu 3.6 2,805
1952 News Oyuncu 4.6 2,487
- Aksiyon Senarist    
- Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
- Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film