Giriş Kayıt
Steven Spielberg

Steven Spielberg


Yapımcı, Oyuncu, Yönetmen

Steven Spielberg, yapımcı, oyuncu, yönetmen.

1985 yılının Kasım ayında Amy Irving ile evlendi. 4 yılın ardından 1989 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.1991 yılının Ekim ayında Kate Capshaw ile evlendi. Çiftin 5 çocukları olmuştur.

Schindler'in Listesi (1993), Er Ryan'ı Kurtarmak (1998), Sıkıysa Yakala (2002), Jurassic Park (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stephen Spielberg | Steve Spielberg | Steven Spiel
9.5 (195 Oy)
  • Currently 190.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (77)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2027 Animasyon Yapımcı    
2024 Animasyon Yapımcı    

Kasırgalar
2024 Aksiyon Yapımcı    
2024 Animasyon Yapımcı    
2024 Belgesel Yapımcı    
2024 Aksiyon Yapımcı 7.8 45,910
2023 Dram Yapımcı 6.8 16,130
2023 Biyografi Yapımcı 6.5 61,559
2023 Belgesel Oyuncu    
2023 Animasyon Yapımcı 7.3 18

Indiana Jones ve Kader Kadranı
2023 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
6.5 200,360

Transformers: Canavarların Yükselişi
2023 Aksiyon Yapımcı 6.0 105,321
2023 Oyuncu    
2022 Animasyon Yapımcı 7.1 734

Fabelmanlar
2022 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.7 54,148

Jurassic World: Hâkimiyet
2022 Aksiyon Yapımcı 5.6 206,773
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Animasyon Yapımcı    
2022 Aksiyon Yapımcı 7.3 94,899

Batı Yakası'nın Hikayesi
2021 Suç Yönetmen
Yapımcı
7.1 95,937
2021 Dram Yapımcı 6.5 930
2020 Animasyon Yapımcı 7.7 3,954
2020 Aksiyon Yapımcı 6.3 7,139
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343
2020 Dram Yapımcı 3.9 16,181

Jurassic World: Kretase Kampı
2020 Animasyon Yapımcı 7.5 8,174
2019 Komedi Yapımcı 2.8 56,005

Dalgalar Yaratmak: Sinematik Ses Sanatı
2019 Belgesel Oyuncu 7.6 2,248
2019 Belgesel Yapımcı 7.5 388
2019 Belgesel Oyuncu 7.9 398

Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit
2019 Aksiyon Yapımcı 5.6 147,476
2018 Aksiyon Yapımcı 6.7 189,295

Ay'da İlk İnsan
2018 Biyografi Yapımcı 7.3 202,700
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 9,198

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Yapımcı 6.1 345,164
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 1,435

Başlat
2018 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.4 488,285
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,674
2017 Belgesel Oyuncu 7.4 353
2017 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
7.2 162,734
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 8,330

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Yapımcı 5.2 169,396
2017 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
8.2 5,288
2016 Belgesel Oyuncu 7.5 4,879
2016 Belgesel Yapımcı 7.3 331

Trendeki Kız
2016 Dram Yapımcı 6.5 199,791
2016 Komedi Yapımcı 7.1 22,593
2016 News Oyuncu 6.4 148
2016 Macera Yapımcı
Yönetmen
6.3 93,461
2016 Biyografi Yapımcı 7.3 15,270
2016 Oyuncu 6.4 2,249
2015 Belgesel Oyuncu 7.2 1,385

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.6 328,311
2015 Belgesel Oyuncu 6.3 4,327
2015 Belgesel 7.4 6,228

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Yapımcı 5.9 10,611

Kamu Ahlakı
2015 Suç Yapımcı 6.9 2,751

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Yapımcı 6.9 681,018

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Senarist 4.9 61,298
2015 Komedi 5.3 568
2015 Belgesel Yapımcı 7.3 202
2015 Macera Yapımcı    
2015 Dram Yapımcı 7.1 11,076
2014 Belgesel Oyuncu 6.7 6,097
2014 Belgesel Oyuncu 6.9 974

Aşk Tarifi
2014 Komedi Yapımcı 7.3 87,758
2014 Komedi Yapımcı 7.9 10,302
2014 Dram Yapımcı 6.5 24,851

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Yapımcı 5.6 332,181

Yolcu
2014 Dram 6.6 35,862
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,528
2014 Aksiyon Yapımcı    

Kana Susayanlar
2013 Dram 3.8 2,236

Kubbenin Altında
2013 Dram Yapımcı 6.5 112,761
2013 Dram Yapımcı 5.2 672

Paranormal Film
2013 Komedi 2.3 1,040
2013 Belgesel Oyuncu 6.8 329
2013 Oyuncu 7.2 3,327
2013 Yapımcı    
2013 Belgesel Oyuncu 7.3 75
2013 Belgesel Oyuncu 7.4 2,197
2012 Komedi 5.3 2,987
2012 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
7.3 273,043
2012 Dram 4.9 233

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Yapımcı 6.8 387,913
2012 Aksiyon Yapımcı 6.8 17,067

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,975
2012 Dram Yapımcı 7.7 18,102
2012 Oyuncu 7.1 766
2012 Belgesel Oyuncu 7.4 1,075
2011 Macera Yapımcı 7.2 8,656

Savaş Atı
2011 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.2 165,869
2011 Belgesel Oyuncu 7.2 364
2011 Aksiyon Yapımcı 7.7 787
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 1,367

Oyunun Sonu
2011 Dram 7.1 145,034

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Yönetmen
Yapımcı
Kameraman
7.3 243,626

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Yapımcı 7.1 356,518
2011 Macera 6.2 104

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Yapımcı 6.0 232,947

Duvarların Arkasında
2011 Dram 4.3 647

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Yapımcı 6.2 432,879
2011 Aksiyon Yapımcı 7.1 93,146
2011 Gizem Yapımcı 7.0 368,000
2011 Oyuncu 5.3 447
2011 Korku 5.4 83
2011 Macera Oyuncu 6.9 266,522
2011 Oyuncu 6.3 1,646
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 2,725
2011 Macera Yapımcı 6.7 86,172

İz Peşinde
2010 Macera Yapımcı 7.6 358,148
2010 Belgesel Oyuncu 7.5 528

Öteki Dünya
2010 Dram Yapımcı 6.5 95,589
2010 Belgesel Oyuncu 7.9 35

Halk George Lucas'a Karşı
2010 Belgesel Oyuncu 6.6 4,881

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Yapımcı 8.3 130,613

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Yapımcı 6.6 180,247

Patenci Kızlar
2009 Dram 6.9 70,302
2009 Belgesel Oyuncu 7.5 3,275

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Yapımcı 6.0 429,329
2009 Aksiyon 3.2 1,182
2009 Oyuncu 7.8 2,417
2009 Komedi Yapımcı 8.0 25,226
2009 Macera 6.7 222

Kartal Göz
2008 Aksiyon Yapımcı 6.6 195,415
2008 Belgesel Oyuncu 7.3 72
2008 Belgesel Oyuncu 7.7 302

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Yönetmen 6.2 492,197
2008 Kısa Metraj 5.9 104
2008 Belgesel Oyuncu 7.9 256
2007 Belgesel Oyuncu 7.6 809

Arı Filmi
2007 Animasyon 6.1 180,303
2007 Animasyon 6.6 40
2007 Aksiyon Yapımcı 7.0 676,445
2007 Oyuncu 7.1 1,540

Kraliçe
2006 Biyografi Oyuncu 7.3 116,095

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Yapımcı 7.8 170,321

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç 7.5 266,263

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Yapımcı 7.1 129,406

Canavar Ev
2006 Animasyon Yapımcı 6.6 138,718

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 6.2 183
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2006 Belgesel Oyuncu 6.9 486
2006 Aksiyon 2.9 1,243
2006 Müzik Oyuncu 6.8 1,226

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Yapımcı 7.3 161,253

Münih
2005 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.5 238,662

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Yapımcı 5.9 107,787

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Yönetmen 6.5 476,282

Into The West 1
2005 Western Yapımcı 8.0 7,571

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 847,914
2004 Aksiyon Senarist 7.4 1,280
2004 Belgesel Oyuncu 7.7 3,205
2004 Belgesel Oyuncu
8.2 5,285

Terminal
2004 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.4 496,566
2004 Belgesel Oyuncu
7.2 133
2004 Belgesel 5.7 75
2004 Belgesel Oyuncu 4.0 448
2004 Müzik Oyuncu 6.7 1,392
2003 Belgesel Oyuncu 7.8 528
2003 Aksiyon Senarist 7.8 816

Yeni Bir Ülkede
2002 Dram 7.7 44,316

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Yapımcı
Yönetmen
8.1 1,099,637

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi 7.3 177,962

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Oyuncu 6.2 223,216

Taken 1
2002 Dram Yapımcı 7.8 21,039

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Yönetmen 7.6 585,512

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Yapımcı 6.2 404,628
2002 Belgesel Yapımcı 7.4 313
2002 Belgesel Yapımcı 7.7 243

Bilinmeyen Yol
2002 Macera 7.6 36,903
2002 Aile Oyuncu 5.9 1,204

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Yapımcı 9.4 529,634
2001 Fantastik Oyuncu 6.9 286,247

Şrek
2001 Animasyon Yapımcı 7.9 736,484

Birlikte Göğüs Gerdik
2001 Belgesel Yapımcı 8.6 2,511

Yapay Zeka
2001 Macera Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.2 323,609
2001 Belgesel Oyuncu
7.9 499
2001 Aksiyon Yapımcı 5.9 341,728
2001 Dram 5.4 580
2001 Belgesel Oyuncu 8.0 12,215

Kayıp Ruhlar
2000 Dram 4.8 11,393
2000 Belgesel Yapımcı
Editör
7.8 486

Gizli Gerçek
2000 Dram Çeşitli 6.6 135,999
2000 Aksiyon Çeşitli 6.8 3,846
2000 Aile Oyuncu 6.6 734
1999 Dram 7.1 21,492
1999 Animasyon Yapımcı 7.1 2,022

Perili Ev
1999 Fantastik Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.0 80,596
1998 Belgesel 7.6 818

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Yapımcı 6.8 198,196
1998 Belgesel Yapımcı 7.9 5,788

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
8.6 1,500,348

Derin Darbe
1998 Aksiyon Yapımcı 6.2 190,828
1997 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.3 82,953

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.3 614,674

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
6.5 445,071
1997 Dram 6.1 2,100
1997 Belgesel Oyuncu 8.4 2,016
1996 Aile Oyuncu
Yönetmen
6.1 329

Kasırga
1996 Aksiyon Yapımcı 6.5 214,978
1996 News Oyuncu 3.3 928

Kahraman köpek balto
1995 Animasyon Yapımcı 7.1 48,232

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Yapımcı 6.2 147,147
1995 Animasyon Yapımcı 7.5 8,579
1995 Belgesel Oyuncu 7.8 276
1995 Belgesel Oyuncu 7.6 640
1995 Belgesel Oyuncu 6.8 72
1994 News Oyuncu 3.2 962

Taş Devri
1994 Komedi Yapımcı 5.0 86,714
1993 Macera Yönetmen 8.2 1,070,288

Schindler'in Listesi
1993 Biyografi Yapımcı
Yönetmen
9.0 1,455,136
1993 Animasyon Yapımcı 6.0 16,107
1993 Aksiyon Yapımcı 6.7 7,801
1993 Animasyon Yapımcı 7.9 25,914
1993 Aksiyon Yapımcı 5.5 484
1992 News Oyuncu 4.3 395
1992 Belgesel 7.7 3,336

Kanca
1991 Macera Yönetmen 6.8 273,711
1991 Animasyon Yapımcı 6.5 28,384

Korku Burnu
1991 Suç Yapımcı 7.3 217,393
1991 Belgesel Yapımcı 7.3 5,920
1991 Macera Çeşitli 7.9 2,191
1991 News Oyuncu 7.0 335

Joe Yanardağa Karşı
1990 Komedi Yapımcı 5.9 39,872

Düşler
1990 Dram Yapımcı 7.7 29,277

Örümcek Korkusu
1990 Komedi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.5 76,012
1990 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.5 14,275

Gremlinler 2
1990 Komedi Yapımcı 6.4 113,035

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Yapımcı 7.4 482,048

Daima
1989 Fantastik Yönetmen
Yapımcı
6.4 32,868

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Yapımcı 7.8 574,133
1989 Dram Yapımcı 6.3 5,281

Indiana Jones: Son Macera
1989 Aksiyon Yönetmen 8.2 812,827

Masum Sanık Roger Rabbit
1988 Animasyon Yapımcı 7.7 217,417

Tarih Öncesi Topraklarda
1988 Macera Yapımcı 7.4 98,991
1988 Belgesel 7.6 6,181
1988 Komedi 6.1 14,063

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.7 134,564

*Piller dahil degildir
1987 Aile Yapımcı 6.6 37,764
1987 Komedi Yapımcı 7.1 13,225

İçimde Biri Var
1987 Aksiyon Yapımcı 6.8 65,300
1987 Komedi Yapımcı 6.1 38,347
1986 Animasyon Yapımcı
Çeşitli
6.9 58,185

Para Tuzağı
1986 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.4 62,407

Geleceğe Dönüş
1985 Macera Yapımcı
Çeşitli
8.5 1,310,726
1985 Belgesel Oyuncu 8.2 1,181

Mor Yıllar
1985 Dram Yapımcı
Yönetmen
7.7 97,609
1985 Aksiyon Yapımcı 6.8 23,445
1985 Macera Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.4 6,437

Define Adası
1985 Macera Yönetmen Asistanı
Editör
Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.7 299,177
1985 Komedi Yapımcı 6.7 8,753
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,437

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
7.5 536,376

Gremlinler
1984 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
7.3 248,462

Hiç Bitmeyen Öykü
1984 Macera Editorial Department 7.3 157,373

Alacakaranlık Kuşağı
1983 Fantastik Yapımcı
Yönetmen
6.4 41,305

E.T.
1982 Aile Yapımcı
Yönetmen
7.9 438,539

Kötü Ruh
1982 Korku Yapımcı
Senarist
7.3 180,052
1982 Belgesel Oyuncu 6.6 1,553

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Yönetmen 8.4 1,039,084
1981 Komedi Yapımcı 6.2 5,652
1981 News Oyuncu 3.6 2,777
1980 Komedi Yapımcı 6.7 16,824

Cazcı Kardeşler
1980 Aksiyon Oyuncu 7.9 215,031

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Yönetmen 5.8 36,331

Beatles hayranlari
1978 Komedi Yapımcı 6.8 5,642

Üçüncü Türden Yakınlaşmalar
1977 Dram Yönetmen
Görsel Efekt
Senarist
7.6 217,423

Denizin Dişleri
1975 Macera Oyuncu
Yönetmen
Müzik
8.1 661,397
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,869
1974 Macera Senarist
Yönetmen
6.7 19,156
1973 Dram Yönetmen
Editör
5.4 418
1972 Korku Oyuncu
Yönetmen
5.3 2,103

Bela
1971 Aksiyon Yönetmen 7.6 78,729
1971 Macera Yönetmen 6.7 314
1969 Dram Yönetmen 7.9 6,197
1968 Belgesel Oyuncu 7.5 4,356

Yüzler
1968 Dram Çeşitli 7.4 11,684

Arabistanlı Lawrence
1962 Macera 8.3 315,143
1959 Kısa Metraj Yönetmen
Oyuncu
Editör
6.7 244
1952 News Oyuncu 4.6 2,469
- Macera Yapımcı    
- Komedi Yapımcı    
- Dram Yönetmen
Yapımcı
   
- Biyografi Yönetmen
Yapımcı
   
- Korku Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film