Giriş Kayıt
Susan Sarandon

Susan Sarandon (72)


Oyuncu, Yapımcı

Susan Abigail Tomalin, 04 Ekim 1946 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1967 yılının Eylül ayında Chris Sarandon ile evlendi. 12 yılın ardından 1979 yılının Eylül ayında boşandılar.

Cennetimden Bakarken (2009), Thelma Ve Louise (1991), The Rocky Horror Picture Show (1975), Ölüm Yolunda (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Susan Abigail Tomalin
Doğum Tarihi: 04 Ekim 1946
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Susan Tomalin
Burcu: Terazi
Boyu: 1.7 m
9.3 (29 Oy)
  • Currently 186.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (76)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Komedi Oyuncu    
2018 72 Dram Oyuncu 5.5 403
2018 72 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.2 757
2018 72 Dram Oyuncu 6.3 1,091
2017 71 Belgesel Yapımcı 7.4 2,503

Eyvah Annem Dağıttı! 2
2017 71 Macera Oyuncu 5.5 33,839
2017 Animasyon Oyuncu 5.8 2,680

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 4.9 283
2017 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
8.5 14,502
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,754

Spark: Bir Uzay Macerası
2016 70 Animasyon Oyuncu 4.4 888
2016 70 Animasyon Oyuncu 6.0 819
2016 70 Aile Oyuncu 3.9 375
2016 70 Dram Oyuncu 5.0 2,586
2016 70 Komedi Oyuncu 4.7 60,449

3 Nesil
2015 69 Dram Oyuncu 5.9 5,121
2015 69 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.3 10,849
2015 69 Animasyon Oyuncu 7.3 5,576
2015 Komedi Oyuncu 6.3 4,715
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,590
2015 69 Belgesel Oyuncu 7.5 773
2015 69 Animasyon Oyuncu 5.4 4,397
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 1,426
2014 68 Belgesel Oyuncu 6.4 43
2014 68 Gerilim Oyuncu 5.8 7,385
2014 68 Komedi Oyuncu 4.9 44,700
2014 68 Belgesel Oyuncu 7.2 119
2014 68 Belgesel Oyuncu 6.8 342
2014 68 Belgesel Oyuncu 6.8 541
2014 68 Belgesel Yapımcı 7.7 325
2014 Komedi Oyuncu 7.4 14,392
2014 68 Komedi Oyuncu 5.4 2,557
2013 67 Biyografi Oyuncu 5.7 1,880

Muhbir
2013 67 Aksiyon Oyuncu 6.4 78,678

Büyük Düğün
2013 67 Komedi Oyuncu 5.6 44,591

Geçmişin Sırları
2012 66 Dram Oyuncu 6.4 29,789
2012 66 Belgesel Oyuncu 7.1 266

Entrika
2012 66 Dram Oyuncu 6.6 47,085

Bulut Atlası
2012 66 Dram Oyuncu 7.4 328,172
2012 Aksiyon Oyuncu 8.5 6,682
2012 66 Belgesel Oyuncu 7.7 6,495
2012 66 Komedi Oyuncu 7.1 59,478

Babasının Oğlu
2012 66 Komedi Oyuncu 5.5 83,961

Ev Adamı
2011 65 Komedi Oyuncu 6.5 60,212
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 449
2011 65 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 4,486
2010 Komedi Oyuncu 8.1 13,378

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 64 Dram Oyuncu 6.2 93,939
2010 64 Oyuncu 7.0 171

Kasabadaki Sır
2010 64 Dram Oyuncu 6.2 10,129

Doktor Ölüm
2010 64 Biyografi Oyuncu 7.6 25,076
2010 Komedi Oyuncu 6.4 21,327

Cennetimden Bakarken
2009 63 Dram Oyuncu 6.7 146,646

Çimen Yaprakları
2009 63 Komedi Oyuncu 6.5 25,736
2009 63 Komedi Oyuncu 6.3 15,010
2009 63 Belgesel Oyuncu 6.0 231
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,931
2009 63 Dram Oyuncu 6.6 8,315
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 308

Hiçbir Yerin Ortasında
2008 62 Komedi Oyuncu 6.5 3,383

Hızlı Yarışçı
2008 62 Aksiyon Oyuncu 6.0 65,525
2008 Oyuncu 6.8 1,419

Tanrının Vadisinde
2007 61 Suç Oyuncu 7.2 66,235

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 61 Komedi Oyuncu 5.1 33,891

Manhattan'da sihir
2007 61 Animasyon Oyuncu 7.0 166,314

Duygusal Hesaplar
2007 61 Dram Oyuncu 6.1 1,233
2007 Komedi Oyuncu 6.0 4,256

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 104,835

Şifrenin Sırları
2006 60 Belgesel Oyuncu 5.1 132
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 870
2006 60 Biyografi Oyuncu 6.6 3,415
2006 60 Dram Oyuncu 5.7 5,520

Aşk ve Sigara
2005 59 Komedi Oyuncu 6.3 10,986
2005 59 Komedi Oyuncu 6.4 64,509
2005 Talk-Show Oyuncu 4.5 256
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,913
2004 Dram Oyuncu 8.3 24,011
2004 58 Komedi Oyuncu 6.2 48,497

Aşka Davet
2004 58 Komedi Oyuncu 6.1 40,831

Yeni Yıl
2004 58 Dram Oyuncu 6.2 8,384

Jiminy Glick Festivalde
2004 58 Komedi Oyuncu
5.5 1,874
2004 58 Müzik Oyuncu 6.4 1,173
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,861
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 379
2003 57 Dram Oyuncu 6.2 500
2003 57 Belgesel Oyuncu 7.3 257
2003 Dram Oyuncu 7.5 11,218
2003 57 Oyuncu 6.3 937
2003 Komedi Oyuncu 7.5 11,584
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,563
2003 Belgesel Oyuncu 5.6 347

Ayışığında
2002 56 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 12,976

Çılgın Kızlar
2002 56 Komedi Oyuncu 5.6 13,888
2002 56 Belgesel Oyuncu 7.6 609

Kahramanlar
2002 56 Dram 6.5 1,176
2002 56 Komedi Oyuncu 7.0 31,005
2001 55 Belgesel Oyuncu 6.2 690

Kediler Ve Köpekler
2001 55 Komedi Oyuncu 5.1 53,187

Rugratlar Paris'te
2000 54 Animasyon Oyuncu 6.1 10,175
2000 54 Belgesel Oyuncu 7.7 335
2000 54 Belgesel Oyuncu 7.0 300
2000 54 Dram Oyuncu 6.6 1,432

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu 8.0 109,297

Buradan Çok Uzakta
1999 53 Komedi Oyuncu 6.2 16,253

Beşik Sallanacak
1999 53 Dram Oyuncu 6.8 8,538

Gönüllü Rehine
1999 53 Suç Oyuncu 6.2 1,302
1999 Animasyon Oyuncu 6.7 798
1999 Oyuncu 7.0 46
1999 Belgesel Oyuncu 7.8 439

Omuz Omuza
1998 52 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.8 56,316

Alacakaranlık
1998 52 Dram Oyuncu 6.2 9,499
1998 52 Dram Oyuncu 6.2 1,480
1997 Talk-Show Oyuncu 2.7 5,897

Dev Şeftali
1996 50 Animasyon Oyuncu 6.7 56,503
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,619

Ölüm Yolunda
1995 49 Suç Oyuncu 7.5 83,333

Sakıncalı Film Dolabı
1995 49 Belgesel Oyuncu 7.8 5,826

Küçük Kadınlar
1994 48 Dram Oyuncu 7.3 44,135

Müşteri
1994 48 Gerilim Oyuncu 6.7 55,058
1994 Talk-Show Oyuncu 8.7 4,670
1994 48 Dram Oyuncu 6.4 1,130
1993 47 Belgesel 7.4 3,543
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,202
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,088
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,691

Lorenzo'nun Yağı
1992 46 Dram Oyuncu 7.3 19,086

Oyuncu
1992 46 Komedi Oyuncu 7.5 49,897
1992 46 Komedi Oyuncu 7.0 12,644
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,704
1992 46 Suç Oyuncu 6.8 4,802

Thelma Ve Louise
1991 45 Macera Oyuncu 7.4 123,319
1991 News Oyuncu 6.5 204
1991 45 Komedi Oyuncu 6.4 54

Tutku Sarayı
1990 44 Dram Oyuncu 6.5 7,000

Kuru Beyaz Bir Mevsim
1989 43 Dram Oyuncu 7.0 4,539

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 337,083
1989 43 Aksiyon Oyuncu 5.6 5,898

Boğa Durham
1988 42 Komedi Oyuncu 7.1 44,085
1988 Belgesel Oyuncu 8.4 1,393

Kasabanın Cadıları
1987 41 Komedi Oyuncu 6.5 56,967
1987 Belgesel Oyuncu 7.8 1,498
1985 39 Biyografi Oyuncu 6.4 337
1985 Dram Oyuncu 7.4 367
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,405

Açlık
1983 37 Fantastik Oyuncu 6.7 21,008
1982 36 Komedi Oyuncu 6.5 2,030

Atlantic Şehri
1980 34 Suç Oyuncu 7.4 13,418

Güzel Bebek
1978 32 Dram Oyuncu 6.6 8,986
1978 32 Dram Oyuncu 6.3 996

Gece Yarısının Ötesi
1977 31 Dram Oyuncu 6.1 1,449
1976 30 Dram Oyuncu 5.2 161
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,520
1975 29 Komedi Oyuncu 7.4 122,647

Büyük Waldo Pepper
1975 29 Macera Oyuncu 6.6 5,022

Baş Sayfa
1974 28 Komedi Oyuncu 7.3 11,179
1974 28 Dram Oyuncu 5.8 402
1971 Biyografi Oyuncu 7.6 506
1971 25 Komedi Oyuncu 5.6 343

Tatmin Olmayanlar
1970 24 Dram Oyuncu 6.8 2,543

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.1 10,851
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,856
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019