Giriş Kayıt
Bill Paxton

Bill Paxton


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Set Dekoratörü

Bill Paxton, oyuncu, yapımcı, yönetmen, set dekoratörü.

1987 yılının Mayıs ayında Louise Newbury ile evlendi. 30 yılın ardından 2017 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Yarının Sınırında (2014), Gece Vurgunu (2014), Apollo 13 (1995), Gerçek Yalanlar (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pete Lautrec | 'Wild' Bill Paxton | William Paxton
Takma İsmi: Knuckles
8.9 (14 Oy)
  • Currently 178.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Beni Adınla Çağır
2017 Dram 7.8 321,085
2017 Dram Oyuncu 5.4 100,970
2017 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,636
2016 Gerilim Oyuncu 6.3 5,036

Vadeli Hayat
2016 Suç Oyuncu 5.6 8,686
2015 Biyografi Oyuncu 6.3 2,634
2015 Animasyon Oyuncu 5.2 3,136
2015 Dram Oyuncu 6.7 4,611

Gece Vurgunu
2014 Suç Oyuncu 7.8 610,299

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Oyuncu 7.0 48,030

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 743,895
2013 Dram Oyuncu 6.4 476
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 226,865
2013 Dram Yapımcı 6.4 17,625

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 226,836

Koloni
2013 Aksiyon Oyuncu 5.3 47,273
2012 Dram Oyuncu 7.9 29,554
2012 Komedi Oyuncu 6.2 1,778

Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Oyuncu 5.8 90,016
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 361
2011 Belgesel Oyuncu 6.5 381
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,406
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,915
2007 Dram Oyuncu 7.6 414
2007 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 2,347
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2006 Dram Oyuncu 7.7 23,428

Hayatımın Maçı
2005 Dram Yönetmen 7.4 33,815
2005 Belgesel Oyuncu 6.9 1,032

Liman
2004 Suç Oyuncu 5.7 6,910
2004 Aksiyon Oyuncu 4.3 14,528

Korku Kulübü
2004 Komedi Oyuncu 5.7 31,659

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Oyuncu 4.4 66,791
2003 Dram Oyuncu 5.4 724
2003 Belgesel Oyuncu 6.8 6,433

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Oyuncu 5.3 74,256

Günahkar
2001 Suç Oyuncu
Yönetmen
7.2 92,299

Dikey Limit
2000 Aksiyon Oyuncu 5.9 65,680
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 87,850

Basit Bir Plan
1998 Suç Oyuncu 7.5 76,740

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Oyuncu 5.7 31,004
1998 Dram Oyuncu 6.4 1,552

Titanik
1997 Dram Oyuncu 7.9 1,292,679
1997 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.1 2,326

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Oyuncu 5.9 5,055

Kasırga
1996 Aksiyon Oyuncu 6.5 219,735
1995 Macera Oyuncu 7.7 317,951
1995 Komedi Oyuncu 6.7 15,788
1995 Biyografi Oyuncu 5.7 1,636

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Oyuncu 7.3 283,213
1993 Aksiyon Oyuncu 7.8 168,512

Kutudaki Helen
1993 Dram Oyuncu 4.7 13,208

Ayrılan Yollar
1993 Komedi Oyuncu 6.5 6,075

Yasak Geçit
1992 Aksiyon Oyuncu 6.3 14,075
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,967
1992 Komedi Oyuncu 5.8 2,055
1992 Gerilim Oyuncu 7.1 14,210
1991 Komedi Oyuncu 5.7 4,070

Av 2
1990 Aksiyon Oyuncu 6.3 184,142
1990 Aksiyon Oyuncu 5.5 18,160
1990 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,668
1990 Korku Oyuncu 5.9 5,516

Adaletİ Ararken
1989 Aksiyon Oyuncu 5.9 12,721
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,344
1988 Komedi Oyuncu 5.9 664

Karanlık Bastığında
1987 Dram Oyuncu 6.9 45,459

Yaratığın Dönüşü
1986 Aksiyon Oyuncu 8.4 769,173

Komando
1985 Aksiyon Oyuncu 6.7 176,268
1985 Dram Oyuncu 8.0 2,237

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Oyuncu 6.6 98,824
1985 Suç Oyuncu 6.7 490

Yokedici
1984 Aksiyon Oyuncu 8.1 931,777

Muhtesem ikili
1984 Aksiyon Oyuncu 6.7 24,705
1984 Korku Oyuncu 5.9 1,729
1983 Korku Oyuncu 5.1 2,935
1983 Gerilim Oyuncu 6.6 2,985
1982 Korku Oyuncu 6.3 5,156

Uzayda Terör
1981 Aksiyon Set Dekoratörü 5.0 9,082
1981 News Oyuncu 3.6 2,808
1981 Komedi Oyuncu 6.8 80,713
1976 Aksiyon Set Dekoratörü 5.4 1,036
1975 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,058
1974 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 3,107
1952 News Oyuncu 4.6 2,488
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film