Giriş Kayıt
Ewan McGregor

Ewan McGregor (51)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Ewan Gordon McGregor, 31 Mart 1971 Perth, Perthshire, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

1995 yılının Temmuz ayında Eve Mavrakis ile evlendi. 25 yılın ardından 2020 yılının Ağustos ayında boşandılar. Çiftin 4 çocukları oldu.

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı (2005), Trainspotting (1996), Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike (1999), Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ewan Gordon McGregor
Doğum Tarihi: 31 Mart 1971
Doğum Yeri: Perth, Perthshire, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
Boyu: 1.77 m
9.4 (144 Oy)
  • Currently 188.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pinokyo
2022 51 Animasyon Oyuncu 7.7 73,852
2022 51 Komedi Oyuncu 6.3 2,041
2022 51 Belgesel Oyuncu 7.8 13
2022 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.1 197,668
2021 50 Suç Oyuncu 4.3 1,597
2021 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.5 15,579
2020 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.2 4,353

Yırtıcı Kuşlar (Ve Muhteşem Harley Quinn)
2020 49 Aksiyon Oyuncu 6.0 242,769

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2020 Komedi Oyuncu 8.6 4,289

Doktor Uyku
2019 48 Dram Oyuncu 7.3 196,959

Aşkın Algoritması
2018 47 Romantik Oyuncu 6.1 9,495
2018 47 Animasyon Oyuncu 7.2 79,407
2018 Belgesel Oyuncu 7.5 97

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.1 325
2017 46 Dram Oyuncu 7.2 126,138

Güzel ve Çirkin
2017 46 Aile Oyuncu 7.1 313,603

Pastoral Amerika
2016 45 Suç Yönetmen
Oyuncu
6.1 17,279

Hain
2016 45 Suç Oyuncu 6.2 22,657
2016 Belgesel Oyuncu 8.4 67
2015 44 Aksiyon Oyuncu 5.9 22,876

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 44 Aksiyon Oyuncu 7.8 936,000
2015 44 Belgesel Oyuncu 7.0 418

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 44 Aksiyon Oyuncu 5.5 74,073
2015 44 Biyografi Oyuncu 6.4 10,231
2015 44 Macera Oyuncu 5.6 4,216

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 43 Komedi Oyuncu 6.1 191,730
2014 Suç Oyuncu 8.9 377,026

Kan Kardeş
2014 43 Aksiyon Oyuncu 6.4 28,558

Aile Sırları
2013 42 Dram Oyuncu 7.2 91,786
2013 42 Belgesel Oyuncu 7.3 135

Dev Avcısı Jack
2013 42 Macera Oyuncu 6.3 141,058
2013 42 Komedi Oyuncu 6.6 1,246

Kıyamet Günü
2012 41 Dram Oyuncu 7.5 227,110
2012 Oyuncu 7.1 731
2012 41 Dram Oyuncu 6.9 88

Çapraz Ateş
2011 40 Aksiyon Oyuncu 5.8 87,605
2011 40 Belgesel Oyuncu 7.7 2,356

Yemen'de Somon Avı
2011 40 Komedi Oyuncu 6.8 65,522

Yeryüzündeki Son Aşk
2011 40 Dram Oyuncu 7.0 61,005
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,436
2010 39 Belgesel Oyuncu 8.3 94

Yeni Başlangıçlar
2010 39 Komedi Oyuncu 7.2 92,941
2010 39 Animasyon Oyuncu 5.2 1,393

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 39 Komedi Oyuncu 6.1 33,926

Hayalet Yazar
2010 39 Suç Oyuncu 7.2 165,820

Özel Kuvvetler
2009 38 Komedi Oyuncu 6.2 133,776
2009 38 Macera Oyuncu 5.8 12,981

Melekler ve Şeytanlar
2009 38 Gizem Oyuncu 6.7 296,779
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,502

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 38 Biyografi Oyuncu 6.6 96,982

Şantaj
2008 37 Suç Oyuncu 6.0 39,947

Kundakçı
2008 37 Dram Oyuncu 5.8 8,862
2007 Belgesel Senarist
Yapımcı
Oyuncu
8.3 6,353

Cassandra'nın Rüyası
2007 36 Suç Oyuncu 6.6 52,684
2007 Komedi Oyuncu 8.4 12,342

Aşk Manzaraları
2006 35 Komedi Oyuncu 6.0 5,830

Bayan Potter
2006 35 Biyografi Oyuncu 7.0 30,542

Şimşekkıran
2006 35 Aksiyon Oyuncu 5.1 24,961

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 6.2 182
2006 35 Belgesel Oyuncu 6.5 419

Gitme
2005 34 Dram Oyuncu 6.7 80,764
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 411

Ada
2005 34 Aksiyon Oyuncu 6.8 318,748

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 34 Aksiyon Oyuncu 7.6 797,800

Robotlar
2005 34 Animasyon Oyuncu 6.4 150,503

Kahraman Güvercin
2005 34 Animasyon Oyuncu 5.5 23,368
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,182
2004 Belgesel Yapımcı
Kameraman
Senarist
Oyuncu
8.6 14,399

Tutku Nehri
2003 32 Suç Oyuncu 6.4 14,223
2003 32 Belgesel Oyuncu 7.7 1,436

Büyük Balık
2003 32 Macera Oyuncu 8.0 444,314

Aşka Veda
2003 32 Komedi Oyuncu 6.3 42,557
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,192
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,681

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 717,253
2002 31 Aile Oyuncu 5.9 1,180

Kara Şahin Düştü
2001 30 Dram Oyuncu 7.7 400,833

Kırmızı Değirmen
2001 30 Dram Oyuncu 7.6 288,124
2001 Talk-Show Oyuncu 3.2 219
2000 29 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
5.9 1,786
2000 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 109

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 28 Aksiyon Oyuncu 6.5 811,597
1999 28 Dram Yönetmen 6.2 1,416

ÖldürenTutku
1999 28 Dram Oyuncu 5.0 15,557
1999 28 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 727
1999 28 Suç Oyuncu 6.4 10,272

Yıldızların Sesi
1998 27 Komedi Oyuncu 7.0 16,723
1998 27 Dram Oyuncu 6.9 36,530

Gece Bekçisi
1997 26 Dram Oyuncu 6.2 20,238

Olağanüstü Bir Hayat
1997 26 Komedi Oyuncu 6.3 36,067

Şeytanın Öpücüğü
1997 26 Dram Oyuncu 5.7 1,783

Tuval Bedenler
1996 25 Dram Oyuncu 6.5 13,212
1996 25 Komedi Oyuncu 6.6 39,888
1996 25 Komedi Oyuncu 7.2 20,210
1996 25 Dram Oyuncu 8.1 692,082
1995 24 Komedi Oyuncu 5.1 2,794
1995 Komedi Oyuncu 8.1 360

Mezarını Derin Kaz
1994 23 Suç Oyuncu 7.3 62,695

İnsan Olmak
1994 23 Komedi Oyuncu 5.3 4,116
1993 Oyuncu 7.0 493
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,924
1993 Dram Oyuncu 8.1 1,376
1992 News Oyuncu 4.3 380
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,682
1991 News Oyuncu 6.9 312
1981 News Oyuncu 3.5 2,551
1952 News Oyuncu 4.6 2,254
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023