Giriş Kayıt
George Lucas

George Lucas


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

George Lucas, senarist, oyuncu, yapımcı.

1969 yılının Şubat ayında Marcia Lucas ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.2013 yılının Haziran ayında Mellody Hobson ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut (1977), Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü (1980), Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü (1983), Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gentle George | George L. | Lucas
9.1 (26 Oy)
  • Currently 181.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Senarist 8.0 48,505

Indiana Jones ve Kader Kadranı
2023 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.6 191,442
2023 Aksiyon Senarist    
2022 Aksiyon Senarist 5.3 3,968
2022 Aksiyon Senarist 7.1 226,329
2022 Aksiyon Senarist 8.4 161,196
2021 Belgesel Oyuncu 7.5 110
2021 Animasyon Senarist 7.8 37,323
2021 Aksiyon Senarist 7.6 76,936
2020 Belgesel Oyuncu 8.4 2,999

Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi
2019 Aksiyon Senarist 6.4 488,928
2019 Aksiyon Senarist 8.7 580,303

Dalgalar Yaratmak: Sinematik Ses Sanatı
2019 Belgesel Oyuncu 7.6 2,222
2019 Belgesel Oyuncu 7.0 30,977
2018 Animasyon Senarist 6.5 418

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 Aksiyon Senarist 6.9 376,352
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 1,418
2018 Animasyon Senarist 5.3 7,401

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Senarist 6.9 667,618
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 8,240

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Senarist 7.8 681,495
2016 Kısa Metraj 7.0 2,143
2016 Aksiyon Senarist 7.3 1,388
2016 Kısa Metraj Senarist 7.7 2,673
2016 Kısa Metraj Senarist 6.3 239
2016 Animasyon Yapımcı
Senarist
6.8 134
2016 Kısa Metraj Senarist 5.6 184

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Senarist 7.8 969,072

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Yapımcı
Senarist
5.7 12,115
2015 Kısa Metraj Senarist 5.7 142
2015 Komedi 5.3 565
2015 Kısa Metraj 6.8 823
2014 Belgesel Oyuncu 6.9 968
2014 Korku 7.0 83

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Senarist 8.1 57,390
2014 Animasyon Senarist 8.1 941
2014 Kısa Metraj Senarist 7.0 49
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,518
2013 Kısa Metraj 7.2 40
2013 Belgesel Oyuncu 7.4 2,187
2012 Komedi 5.3 2,959
2012 Aksiyon 5.4 1,196
2012 Aksiyon 4.8 259
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 13,699

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.9 37,069
2012 Animasyon Senarist    
2012 Belgesel Oyuncu 7.4 1,066
2011 Animasyon Senarist 7.0 2,055
2011 Belgesel Oyuncu 8.4 31
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 2,660
2010 Belgesel Oyuncu 7.3 731
2010 Belgesel Oyuncu 7.5 525
2010 Aksiyon Senarist 7.1 3,864

Halk George Lucas'a Karşı
2010 Belgesel Oyuncu 6.6 4,864
2009 Belgesel Oyuncu 9.4 2,369
2009 Belgesel Oyuncu 7.0 753
2009 Aksiyon 3.2 1,178
2009 Macera 6.5 60,956
2009 Macera 6.7 221
2009 Aksiyon Senarist
Yapımcı
8.0 1,316
2009 Kısa Metraj 6.7 9
2008 Animasyon Senarist
8.0 4,989
2008 Animasyon Senarist 7.3 9,888

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Yapımcı
Senarist
8.4 118,436
2008 Belgesel Oyuncu 7.5 48

Star Wars: Klon Savaşları
2008 Animasyon Yapımcı
Senarist
5.9 72,518
2008 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.0 8,001

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.2 489,105
2008 Macera Yapımcı 7.4 23

Hasta
2007 Belgesel 8.0 76,719
2007 Belgesel Oyuncu 7.7 7,020
2007 Animasyon Oyuncu
8.0 8,520
2007 Belgesel Oyuncu 7.7 711
2007 Oyuncu 7.1 1,535
2006 Korku 5.1 4,906
2006 Belgesel Oyuncu 6.9 485
2005 Komedi Oyuncu 8.4 39,123

Su
2005 Dram 7.7 15,324

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.6 839,260
2005 Belgesel Oyuncu 7.2 1,661

Robotlar
2005 Animasyon 6.4 160,749
2005 Belgesel Oyuncu 8.0 557
2004 Belgesel Oyuncu 7.7 3,182
2004 Belgesel Oyuncu
8.2 5,236
2004 Belgesel Oyuncu 6.9 553

Star Wars: Klon Savaşları
2003 Animasyon Senarist
Yapımcı
7.8 28,707
2003 Belgesel Oyuncu 7.8 524
2003 Aksiyon 9.5 9,228

Noqayqatsi
2002 Belgesel 6.4 6,209

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon 5.3 73,258
2002 Aksiyon 7.7 736
2002 Aksiyon 6.6 452

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Editör
Yapımcı
6.6 753,487

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon 5.6 126,493
2000 Macera Yapımcı
Senarist
6.8 702

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.5 850,506
1999 Macera Yapımcı 6.9 693
1999 Macera Yapımcı
Senarist
7.1 533
1999 Macera Yapımcı 7.3 571
1998 Belgesel Oyuncu 7.7 327
1997 Aksiyon 5.2 71,967

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Oyuncu 7.3 608,064
1997 Kısa Metraj Senarist 7.8 2,634
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,037
1996 Macera Yapımcı 7.2 839
1995 Macera Yapımcı 7.1 753

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile 6.0 30,864
1995 Belgesel Oyuncu 8.5 5,123
1995 Belgesel Oyuncu 7.8 276
1995 Aksiyon Yapımcı 6.6 1,058

İstasyon Cinayetleri
1994 Komedi Senarist
Yapımcı
6.1 3,894
1994 News Oyuncu 3.2 950
1994 Aksiyon Oyuncu 5.5 86,657

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon 6.5 111,067
1993 Macera 8.2 1,058,152

Kaybolan Hazine
1993 Komedi 4.8 29,942
1992 Belgesel 7.7 3,326

Genç Indiana Jones
1992 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.2 8,623

Kanca
1991 Macera Oyuncu 6.8 271,614
1991 Belgesel Oyuncu 8.1 23,018

Baba 3
1990 Suç 7.6 421,508

Indiana Jones: Son Macera
1989 Aksiyon Editör
Yapımcı
Senarist
8.2 806,140

Tarih Öncesi Topraklarda
1988 Macera Yapımcı 7.4 97,748
1988 Biyografi Yapımcı 6.9 21,657
1988 Belgesel Oyuncu 8.8 1,160
1988 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.2 129,304
1988 Belgesel Yapımcı
Çeşitli
7.2 8,827
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,078
1986 Belgesel Yapımcı 7.5 556

Ördek Howard
1986 Aksiyon Yapımcı 4.7 50,355

Labirent
1986 Macera Yapımcı 7.3 148,371
1986 Müzikal Yapımcı
Senarist
6.3 4,624
1985 Belgesel Oyuncu 8.2 1,156
1985 Macera Yapımcı
Senarist
5.4 10,699
1985 Dram Editör
Yapımcı
5.8 208
1985 Animasyon Senarist
Yapımcı
5.9 2,151
1985 Macera Oyuncu 6.7 5,609
1985 Biyografi Yapımcı
Çeşitli
7.9 13,541
1985 Macera 6.7 30,120

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Oyuncu
Senarist
Yapımcı
Editör
7.5 532,308
1984 Macera Senarist
Yapımcı
5.3 12,435

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Senarist
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Editör
Müzik
8.3 1,113,333
1983 Belgesel Oyuncu 7.7 674
1983 Belgesel Oyuncu 7.0 290
1983 Animasyon Yapımcı 6.9 1,253

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Editör
8.4 1,030,908
1981 News Oyuncu 3.6 2,743

Vücut Ateşi
1981 Suç Yapımcı 7.4 39,863

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Yapımcı
Editör
Senarist
Müzik
8.7 1,368,971
1980 Belgesel Oyuncu 7.5 359

Gölge Savaşçı
1980 Dram Yapımcı
Çeşitli
7.9 37,910
1979 Komedi Yapımcı
Senarist
Müzik
5.4 5,036

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Editör
Müzik
8.6 1,439,471
1977 Belgesel Oyuncu 7.4 725

Gençlik Yılları
1973 Komedi Editör
Yönetmen
Senarist
7.4 97,488
1971 Dram Editör
Yönetmen
Senarist
6.6 54,364
1970 Belgesel Kameraman 7.8 12,793
1969 Dram Çeşitli 6.8 3,930
1968 Aile Çeşitli 6.1 4,086
1966 Dram Yönetmen
Senarist
Görüntü Yönetmeni
Editör
5.3 836

Ölümle Yarışanlar
1966 Dram Kameraman 7.2 10,363
1954 Aksiyon 8.4 2,266
1952 News Oyuncu 4.6 2,437
1894 Kısa Metraj 6.7 2,530
- Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.9 70
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024