Giriş Kayıt
Milla Jovovich

Milla Jovovich


Oyuncu, Yapımcı

Milla Jovovich, oyuncu, yapımcı.

1992 yılının Ekim ayında Shawn Andrews ile evlendi. 1992 yılının Kasım ayında boşandılar. 1997 yılının Aralık ayında Luc Besson ile evlendi. 3 yılın ardından 2000 yılının Mayıs ayında boşandılar. 2009 yılının Ağustos ayında Paul W.S. Anderson ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Beşinci Element (1997), Genç Ve Heyecanlı (1993), Ölümcül Deney: Kıyamet (2004), Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Milla | Milla Yovovich
9.3 (219 Oy)
  • Currently 186.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (179)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    
2020 Belgesel Oyuncu 7.0 2,033

Canavar Avcısı
2020 Aksiyon Oyuncu 5.2 68,439
2019 Fantastik Oyuncu 5.3 22,484
2019 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,116
2019 Aksiyon Oyuncu 5.3 99,736
2018 Aksiyon Oyuncu 3.3 6,919
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 1,439
2017 Biyografi Oyuncu 6.4 8,721

Resident Evil: Son Bölüm
2016 Aksiyon Oyuncu 5.5 101,398
2016 Komedi Oyuncu 4.7 75,835

Savva Küçük Savaşçı
2015 Animasyon Oyuncu 4.4 1,144

Ölümcül Takip
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 35,887

Anarşi
2014 Dram Oyuncu 3.7 4,274

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 Aksiyon Oyuncu 5.3 150,617

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,976
2011 Komedi Oyuncu 5.1 2,049

Üç Silahşörler
2011 Aksiyon Oyuncu 5.7 112,236

Katilin Yüzü
2011 Suç Oyuncu
Yapımcı
5.7 20,161

Düzenbazlar
2011 Komedi Oyuncu 5.9 3,404

Edepsiz Kız
2010 Komedi Oyuncu 6.4 11,385

Şantaj
2010 Dram Oyuncu 5.4 42,994

Ölümcül Deney 4: Ölümden Sonra
2010 Aksiyon Oyuncu 5.8 179,687
2010 Belgesel Oyuncu 7.1 1,229

4. Tür
2009 Gizem Oyuncu 5.9 82,063

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Oyuncu 6.5 76,567

Palermo'da Yüzleşme
2008 Dram Oyuncu 6.1 3,204
2007 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 77

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 206,101
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,769
2006 Suç Oyuncu 5.5 8,906
2006 Aksiyon Oyuncu 4.3 84,192
2005 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 935

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 Aksiyon Oyuncu 6.1 210,619
2002 Komedi Oyuncu 5.7 2,634

Ölümcül Deney
2002 Aksiyon Oyuncu 6.6 289,704

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,850
2002 Komedi Oyuncu 6.6 6,945

Zırtapoz
2001 Komedi Oyuncu 6.5 293,097

İhtirasın Bedeli
2000 Dram Oyuncu 6.3 6,634

Sırlar Oteli
2000 Dram Oyuncu 5.7 22,523

Jeanne D'arc
1999 Macera Oyuncu 6.4 69,862

Oyunun Galibi
1998 Dram Oyuncu 6.9 51,679

Beşinci Element
1997 Aksiyon Oyuncu 7.6 509,161
1996 News Oyuncu 3.3 933
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,015

Genç Ve Heyecanlı
1993 Komedi Oyuncu 7.6 200,804
1992 Biyografi Oyuncu 7.5 62,404
1992 News Oyuncu 4.3 395
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,960
1991 Aksiyon Oyuncu 5.9 11,566

Mavi Göle Dönüş
1991 Macera Oyuncu 5.2 21,620
1991 News Oyuncu 7.0 336

İlişki
1988 Dram Oyuncu 5.0 6,462
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1988 Macera Oyuncu 6.0 491
1981 News Oyuncu 3.6 2,788
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film