Giriş Kayıt
Anthony Hopkins

Anthony Hopkins


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen, Müzisyen

Anthony Hopkins, oyuncu, yapımcı, müzisyen, müzisyen.

1967 yılının Eylül ayında Petronella Barker ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.2003 yılının Mart ayında Stella Hopkins ile evlendi.

Thor (2011), Thor: Karanlık Dünya (2013), Fil Adam (1980), Kızıl Ejder (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Fabian Hogarth | Sir Anthony Hopkins
Takma İsmi: Tony
9.8 (254 Oy)
  • Currently 195.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    
2024 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,076
2023 Dram Oyuncu 6.3 483
2023 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,780
2022 Dram Oyuncu 6.6 7,854
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Gerilim Oyuncu 4.4 2,609
2022 Dram Oyuncu 6.1 371
2021 Dram Oyuncu 2.9 328
2021 Aksiyon Oyuncu 5.0 9,412

Baba
2020 Dram Oyuncu 8.3 40,815
2020 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.3 632
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343
2019 Biyografi Oyuncu 7.6 133,660
2018 Dram Oyuncu 6.2 4,363
2017 Aksiyon Oyuncu 7.9 822,837

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 336

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Oyuncu 5.2 170,414

Otoban
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 17,436

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.5 536,326

Hesaplaşma
2016 Dram Oyuncu 5.3 17,964

Kostümcü
2015 Dram Oyuncu 6.7 3,791
2015 Gizem Oyuncu
Yapımcı
6.4 69,370
2015 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
5.3 10,761
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 21,771

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 268,031
2014 Komedi Oyuncu 5.7 318
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,531

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 729,494
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 181,423
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 79,697
2011 Dram Oyuncu 6.1 17,506
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 905,915

Ayin
2011 Dram Oyuncu 6.0 102,969

Uzun Boylu Esmer Adam
2010 Komedi Oyuncu 6.3 47,659
2010 Biyografi Oyuncu 8.2 111
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,404
2010 Aksiyon Oyuncu 3.9 513

Kurt Adam
2010 Dram Oyuncu 5.8 112,102
2009 Belgesel 7.3 564
2009 Dram Oyuncu 6.3 3,256
2009 Oyuncu 7.8 2,421

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Oyuncu 6.3 174,776
2007 Aksiyon Oyuncu 5.1 448

Cinayet Gecesi
2007 Suç Oyuncu 7.2 220,299
2007 Komedi Müzik
Müzik
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.8 4,919
2006 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.0 42,925
2006 Belgesel Oyuncu 7.2 3,636

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Oyuncu 6.1 25,698
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429

Efsane Adam
2005 Biyografi Oyuncu 7.8 59,103

Kanıt
2005 Dram Oyuncu 6.7 46,442
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 459
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,536

Büyük İskender
2004 Aksiyon Oyuncu 5.6 177,299

İnsan Lekesi
2003 Dram Oyuncu 6.2 32,406
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,667

Shortcut to Happiness
2003 Komedi Oyuncu 5.4 6,307
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,549
2003 Belgesel Oyuncu 5.7 481
2003 Belgesel Oyuncu 7.2 297

Kızıl Ejder
2002 Suç Oyuncu 7.2 292,979

Gizli Ortak
2002 Aksiyon Oyuncu 5.6 50,287

Gizemli Yabancı
2001 Dram Oyuncu 6.9 41,183
2001 Suç Oyuncu 6.8 295,317
2001 Aile Oyuncu 6.5 916

Grinç
2000 Komedi Oyuncu 6.3 292,961

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Oyuncu 6.1 380,026
1999 Dram Oyuncu 7.1 21,548

İçgüdü
1999 Dram Oyuncu 6.5 34,390

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Oyuncu 6.8 199,020

Joe Black
1998 Dram Oyuncu 7.2 267,255

İhanet
1997 Macera Oyuncu 6.9 79,899
1997 Dram Oyuncu 7.3 83,283

Picasso ile Yaşamak
1996 Biyografi Oyuncu 6.3 7,922
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,313
1995 Biyografi Oyuncu 7.1 32,896

İhtiras Rüzgarları
1994 Dram Oyuncu 7.5 184,616

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Oyuncu 5.9 13,326
1994 Belgesel Oyuncu 9.2 4,785
1994 Talk-Show Oyuncu 8.6 5,483
1993 Oyuncu 5.6 1,734

Gölgeli Topraklar
1993 Biyografi Oyuncu 7.3 20,541

Günden Kalanlar
1993 Dram Oyuncu 7.8 85,278
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,056
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,354
1993 Dram Oyuncu 6.0 2,548

Howardların Malikanesi
1992 Dram Oyuncu 7.4 36,153
1992 Biyografi Oyuncu 7.5 62,557

Drakula
1992 Korku Oyuncu 7.4 240,875
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,965
1992 Komedi Oyuncu 6.2 2,235

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Oyuncu 5.4 17,610
1991 Dram Oyuncu 6.0 285

Kuzuların Sessizliği
1991 Suç Oyuncu 8.6 1,561,826
1991 News Oyuncu 7.0 338

Tehlikeli Saatler
1990 Suç Oyuncu 5.4 8,540
1989 Komedi Oyuncu 5.5 955
1988 Dram Oyuncu 6.9 1,932

Şafak Sökerken
1988 Dram Oyuncu 6.1 420
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,344
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,104

Kesişen Hayatlar
1987 Biyografi Oyuncu 7.4 11,300
1987 Oyuncu 5.9 215
1985 Dram Oyuncu 6.3 678
1985 Biyografi Oyuncu 6.2 456

Gemİde İsyan
1984 Macera Oyuncu 7.0 31,119
1983 Belgesel Oyuncu 8.6 779
1983 Dram Oyuncu 6.9 180
1982 Dram Oyuncu 6.3 1,445
1981 Dram Oyuncu 7.1 489
1981 News Oyuncu 3.6 2,805

Sığınak
1981 Dram Oyuncu 6.9 2,580
1981 Biyografi Oyuncu 7.6 675
1980 Komedi Oyuncu 5.2 1,138

Fil Adam
1980 Biyografi Oyuncu 8.2 259,988
1978 Dram Oyuncu 6.8 13,627
1978 Dram Oyuncu 5.8 1,647

Savaş Köprüleri
1977 Aksiyon Oyuncu 7.4 62,136
1977 Dram Oyuncu 5.8 6,736
1976 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,280
1974 Komedi Oyuncu 5.2 690

Dehşet Gemisi
1974 Aksiyon Oyuncu 6.6 6,366
1974 Dram Oyuncu 7.7 884
1973 Dram Oyuncu 6.4 1,407
1972 Macera Oyuncu 6.7 3,009

Gemi soygunculari
1971 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,708
1970 Dram Oyuncu 7.8 404

Casuslar Mücadelesi
1969 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,454
1969 Dram Oyuncu 7.0 880
1968 Dram Oyuncu 7.9 34,421
1967 Dram Oyuncu 6.4 623
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film