Giriş Kayıt
Anthony Hopkins

Anthony Hopkins (85)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen, Müzisyen

Philip Anthony Hopkins, 31 Aralık 1937 Margam, Port Talbot, West Glamorgan, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen, müzisyen.

1967 yılının Eylül ayında Petronella Barker ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.2003 yılının Mart ayında Stella Hopkins ile evlendi.

Thor (2011), Thor: Karanlık Dünya (2013), Fil Adam (1980), Kızıl Ejder (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Philip Anthony Hopkins
Doğum Tarihi: 31 Aralık 1937
Doğum Yeri: Margam, Port Talbot, West Glamorgan, Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Fabian Hogarth | Sir Anthony Hopkins
Takma İsmi: Tony
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.75 m
9.8 (252 Oy)
  • Currently 195.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 85 Dram Oyuncu 6.1 371
2022 85 Dram Oyuncu 6.6 7,854
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 85 Gerilim Oyuncu    
2021 84 Dram Oyuncu    
2021 84 Aksiyon Oyuncu 5.0 7,970

Baba
2020 83 Dram Oyuncu 8.3 40,815
2020 83 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.3 544
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343
2019 82 Biyografi Oyuncu 7.6 125,943
2018 Dram Oyuncu 6.1 3,909
2017 80 Aksiyon Oyuncu 7.9 758,719

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.1 325

Transformers 5: Son Şövalye
2017 80 Aksiyon Oyuncu 5.2 154,751

Otoban
2016 79 Aksiyon Oyuncu 5.6 16,613

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.5 509,087

Hesaplaşma
2016 79 Dram Oyuncu 5.3 16,628

Kostümcü
2015 78 Dram Oyuncu 6.7 3,383
2015 78 Gizem Oyuncu
Yapımcı
6.4 64,440
2015 78 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
5.3 10,118
2015 78 Aksiyon Oyuncu 6.1 21,112

Nuh: Büyük Tufan
2014 77 Aksiyon Oyuncu 5.8 257,276
2014 Komedi Oyuncu 5.6 312
2014 77 Belgesel Oyuncu 7.1 1,491

Thor: Karanlık Dünya
2013 76 Aksiyon Oyuncu 6.8 688,429
2013 76 Aksiyon Oyuncu 6.6 173,431
2012 75 Biyografi Oyuncu 6.8 76,834
2011 74 Dram Oyuncu 6.1 17,068
2011 74 Aksiyon Oyuncu 7.0 855,195

Ayin
2011 74 Dram Oyuncu 6.0 99,388

Uzun Boylu Esmer Adam
2010 73 Komedi Oyuncu 6.3 46,352
2010 73 Biyografi Oyuncu 8.1 108
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,270
2010 73 Aksiyon Oyuncu 3.9 496

Kurt Adam
2010 73 Dram Oyuncu 5.8 108,060
2009 72 Belgesel 7.2 551
2009 72 Dram Oyuncu 6.3 3,126
2009 Oyuncu 7.8 2,383

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 70 Animasyon Oyuncu 6.3 169,717
2007 Aksiyon Oyuncu 5.1 416

Cinayet Gecesi
2007 70 Suç Oyuncu 7.2 208,565
2007 70 Komedi Müzik
Müzik
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.8 4,817
2006 69 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.0 42,257
2006 69 Belgesel Oyuncu 7.2 3,533

Kralın Tüm Adamları
2006 69 Dram Oyuncu 6.1 24,908
2006 69 Belgesel Oyuncu 6.5 419

Efsane Adam
2005 68 Biyografi Oyuncu 7.8 55,806

Kanıt
2005 68 Dram Oyuncu 6.7 45,242
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 411
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,182

Büyük İskender
2004 67 Aksiyon Oyuncu 5.6 171,496

İnsan Lekesi
2003 66 Dram Oyuncu 6.2 31,324
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,192

Shortcut to Happiness
2003 66 Komedi Oyuncu 5.4 5,760
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,677
2003 Belgesel Oyuncu 5.9 441
2003 Belgesel Oyuncu 7.4 278

Kızıl Ejder
2002 65 Suç Oyuncu 7.2 277,074

Gizli Ortak
2002 65 Aksiyon Oyuncu 5.6 48,601

Gizemli Yabancı
2001 64 Dram Oyuncu 6.9 39,486
2001 64 Suç Oyuncu 6.8 278,421
2001 64 Aile Oyuncu 6.5 894

Grinç
2000 63 Komedi Oyuncu 6.3 265,806

Görevimiz Tehlike 2
2000 63 Aksiyon Oyuncu 6.1 346,958
1999 62 Dram Oyuncu 7.1 20,884

İçgüdü
1999 62 Dram Oyuncu 6.5 33,547

Maskeli Kahraman Zorro
1998 61 Aksiyon Oyuncu 6.8 187,823

Joe Black
1998 61 Dram Oyuncu 7.2 246,255

İhanet
1997 60 Macera Oyuncu 6.9 75,101
1997 60 Dram Oyuncu 7.3 78,629

Picasso ile Yaşamak
1996 59 Biyografi Oyuncu 6.3 7,580
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,452
1995 58 Biyografi Oyuncu 7.1 31,538

İhtiras Rüzgarları
1994 57 Dram Oyuncu 7.5 170,061

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 57 Komedi Oyuncu 5.9 12,597
1994 Belgesel Oyuncu 9.2 4,392
1994 Talk-Show Oyuncu 8.6 5,322
1993 56 Oyuncu 5.6 1,600

Gölgeli Topraklar
1993 56 Biyografi Oyuncu 7.4 19,361

Günden Kalanlar
1993 56 Dram Oyuncu 7.8 76,042
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,384
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,916
1993 56 Dram Oyuncu 6.0 2,427

Howardların Malikanesi
1992 55 Dram Oyuncu 7.4 33,371
1992 55 Biyografi Oyuncu 7.5 58,718

Drakula
1992 55 Korku Oyuncu 7.4 221,570
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,682
1992 55 Komedi Oyuncu 6.1 1,937

Yaşam Savaşı
1992 55 Aksiyon Oyuncu 5.4 16,592
1991 54 Dram Oyuncu 6.1 263

Kuzuların Sessizliği
1991 54 Suç Oyuncu 8.6 1,440,210
1991 News Oyuncu 6.9 312

Tehlikeli Saatler
1990 53 Suç Oyuncu 5.4 7,801
1989 52 Komedi Oyuncu 5.6 896
1988 51 Dram Oyuncu 6.9 1,628

Şafak Sökerken
1988 51 Dram Oyuncu 6.1 392
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,005

Kesişen Hayatlar
1987 50 Biyografi Oyuncu 7.4 10,409
1987 50 Oyuncu 5.9 199
1985 48 Dram Oyuncu 6.3 607
1985 48 Biyografi Oyuncu 6.3 420

Gemİde İsyan
1984 47 Macera Oyuncu 7.0 27,961
1983 Belgesel Oyuncu 8.6 737
1983 Dram Oyuncu 7.2 157
1982 45 Dram Oyuncu 6.4 1,342
1981 44 Dram Oyuncu 7.2 465
1981 News Oyuncu 3.5 2,548

Sığınak
1981 44 Dram Oyuncu 6.9 2,213
1981 44 Biyografi Oyuncu 7.6 621
1980 43 Komedi Oyuncu 5.2 1,059

Fil Adam
1980 43 Biyografi Oyuncu 8.2 244,030
1978 41 Dram Oyuncu 6.8 11,841
1978 41 Dram Oyuncu 5.8 1,539

Savaş Köprüleri
1977 40 Aksiyon Oyuncu 7.4 57,787
1977 40 Dram Oyuncu 5.8 6,299
1976 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,198
1974 37 Komedi Oyuncu 5.2 621

Dehşet Gemisi
1974 37 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,905
1974 Dram Oyuncu 7.8 809
1973 36 Dram Oyuncu 6.4 1,299
1972 35 Macera Oyuncu 6.7 2,644

Gemi soygunculari
1971 34 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,399
1970 Dram Oyuncu 7.9 343

Casuslar Mücadelesi
1969 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,281
1969 32 Dram Oyuncu 7.0 819
1968 31 Dram Oyuncu 7.9 32,107
1967 30 Dram Oyuncu 6.4 571
- Macera Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023