Giriş Kayıt
Ethan Hawke

Ethan Hawke


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Ethan Hawke, oyuncu, senarist, yönetmen.

1998 yılının Mayıs ayında Uma Thurman ile evlendi. 6 yılın ardından 2004 yılının Temmuz ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.2008 yılının Haziran ayında Ryan Hawke ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Ölü Ozanlar Derneği (1989), İlk Gün (2001), Gün Doğmadan (1995), Gattaca (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: E. Hawke
8.9 (130 Oy)
  • Currently 177.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2025 Korku Oyuncu    

Dünyayı Ardında Bırak
2023 Dram Oyuncu 6.5 95,550
2023 Biyografi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
5.6 191
2023 Biyografi Oyuncu 8.3 23
2023 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 3,418

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven
2022 Suç Oyuncu 7.3 188,171
2022 Komedi Oyuncu 6.3 2,041

Kuzeyli
2022 Aksiyon Oyuncu 7.2 128,135
2022 Aksiyon Oyuncu 7.3 16,469
2022 Animasyon Oyuncu    

Siyah Telefon
2021 Korku Oyuncu 6.9 201,460
2021 Gerilim Oyuncu 3.4 673

Suçlu
2021 Suç Oyuncu 6.3 151,301
2020 Dram Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.6 7,479
2020 Aksiyon Oyuncu 4.9 3,195
2020 Biyografi Oyuncu 5.1 10,643

Saklı Gerçekler
2019 Dram Oyuncu 6.5 7,936
2019 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 4,776
2019 Biyografi Oyuncu 5.9 9,568
2019 Komedi Oyuncu 7.8 611

Aşktan Kaçılmaz
2018 Komedi Oyuncu 6.6 24,872
2018 Komedi Oyuncu 6.1 14,832
2018 Biyografi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.5 3,668
2017 Belgesel Oyuncu 6.9 1,278

Yarını Yok
2017 Aksiyon Oyuncu 5.8 16,230

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Oyuncu 6.4 198,231
2017 Dram Oyuncu 7.1 63,048
2016 Biyografi Oyuncu 7.6 21,948
2016 Western Oyuncu 6.1 21,046

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 229,933
2016 Dram Oyuncu 5.2 2,409
2016 Belgesel Oyuncu 7.2 36

Kördüğüm
2015 Komedi Oyuncu 6.2 18,468

Korku Terapisi
2015 Korku Oyuncu 5.6 42,767
2015 Biyografi Oyuncu 6.8 9,312

Lanet 2
2015 Korku Oyuncu 5.3 61,088
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,853
2015 Komedi Oyuncu 5.9 6,031
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 871
2015 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.3 99

Zamanın Ötesinde
2014 Dram Oyuncu 7.4 307,935
2014 Belgesel Oyuncu
Yönetmen
7.5 1,154
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 24,988
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,138

Çocukluk
2014 Dram Oyuncu 7.9 368,385

Anarşi
2014 Dram Oyuncu 3.7 4,279
2014 Belgesel Oyuncu 6.5 806

Arınma Gecesi
2013 Korku Oyuncu 5.7 241,680
2013 Aksiyon Oyuncu 4.4 25,336

Geceyarısından Önce
2013 Dram Oyuncu
Senarist
7.9 173,441

Lanet
2012 Korku Oyuncu 6.8 283,399

Madonna Ağlıyor
2012 Belgesel Oyuncu 8.0 4,109

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Oyuncu 6.2 267,493

Gizemli Kadın
2011 Gerilim Oyuncu
5.3 7,114
2010 Komedi Oyuncu 8.2 25,075
2010 Macera Oyuncu 6.2 2,256

Vampir İmparatorluğu
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 135,548
2009 Belgesel Oyuncu 7.5 28
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,911

Staten Adası
2009 Komedi Oyuncu 5.9 5,356

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Oyuncu 6.7 66,619

Suç Ağı
2008 Suç Oyuncu 6.5 13,294

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Oyuncu 6.2 48,104
2008 Dram 5.5 869

Şeytan Duymadan Önce
2007 Suç Oyuncu 7.3 112,413

En Sıcak Eyalet
2006 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.0 2,902

Hamburger Cumhuriyeti
2006 Komedi Oyuncu 6.3 25,268
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429

Savaş Tanrısı
2005 Suç Oyuncu 7.6 339,218
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 459

Son Dilek
2005 Komedi Oyuncu 6.5 4,422
2005 Müzik Oyuncu 7.2 177

Baskın
2005 Aksiyon Oyuncu 6.3 82,127
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,534

Gün Batmadan
2004 Dram Oyuncu
Senarist
8.1 290,436

Hayatın Benim
2004 Suç Oyuncu 6.2 95,809

Kolay Seks
2003 Komedi 4.8 518
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,549
2002 Aile Oyuncu 5.9 1,204

Aşkın Gözü Kördür
2002 Dram 6.5 3,408
2001 Dram Yönetmen
Oyuncu
4.9 2,222

Kaset
2001 Dram Oyuncu 7.2 21,255

İlk Gün
2001 Suç Oyuncu 7.7 476,823
2001 Komedi Oyuncu 5.2 627

Hayata Uyanmak
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 67,219
2000 Komedi 6.2 6,274
2000 Aile Oyuncu 6.6 734
2000 Dram Çeşitli
Oyuncu
5.9 10,032

Aşkın Sırları
1999 Dram Oyuncu 6.7 14,603
1999 Suç Oyuncu 6.7 2,985
1998 Komedi Oyuncu 4.8 1,879

Büyük Umutlar
1998 Dram Oyuncu 6.8 57,171

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Oyuncu 6.1 12,472
1997 Dram Oyuncu 7.7 325,441
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,668

Banliyö
1996 Komedi 6.7 10,806
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,313

Gün Doğmadan
1995 Dram Oyuncu 8.1 342,848

Şike
1994 Dram Oyuncu 7.5 73,726
1994 News Oyuncu 3.2 974
1994 Talk-Show Oyuncu 8.6 5,479
1994 Macera Oyuncu 5.4 2,549

Gerçekler Acıtır
1994 Komedi Oyuncu 6.6 54,014
1994 Komedi Oyuncu 5.8 1,393
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,052
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,351

Yaşamak İçin
1993 Aksiyon Oyuncu 7.1 64,865
1992 Dram Oyuncu 6.5 2,472
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,962

Cesaretin Bedeli
1992 Dram Oyuncu 7.1 9,876
1991 Komedi Oyuncu 6.0 3,371

Beyaz Diş
1991 Macera Oyuncu 6.7 22,606
1991 News Oyuncu 7.0 338

Ölü Ozanlar Derneği
1989 Komedi Oyuncu 8.1 552,765
1989 Dram Oyuncu 6.3 5,306
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,343

Genç Astronotlar
1985 Macera Oyuncu 6.4 23,899
1981 News Oyuncu 3.6 2,802
1952 News Oyuncu 4.6 2,486
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film