Giriş Kayıt
Teri Hatcher

Teri Hatcher


Oyuncu

Teri Hatcher, oyuncu.

1988 yılının Haziran ayında Markus Leithold ile evlendi. 1 yılın ardından 1989 yılının Haziran ayında boşandılar. 1994 yılının Mayıs ayında Jon Tenney ile evlendi. 9 yılın ardından 2003 yılının Mart ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez (1997), Umutsuz Evkadınları (2004), Tango Ve Cash (1989), Lois & Clark: The New Adventures of Superman (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Band From TV
Takma İsmi: Hatch
9.4 (17 Oy)
  • Currently 187/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Aile Oyuncu 7.1 186
2019 Komedi Oyuncu 5.5 2,495
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,472
2015 Komedi Oyuncu 6.3 9,693

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 Animasyon Oyuncu 5.9 19,867
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 149
2014 Animasyon Oyuncu 5.6 326

Uçaklar
2013 Animasyon Oyuncu 5.7 48,732
2012 Komedi Oyuncu 7.3 10,618

Jake ve Varolmayan Ülkenin Korsanları
2011 Animasyon Oyuncu 5.7 2,191

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Oyuncu 7.7 264,660

Şampiyonların Dirilişi
2007 Dram Oyuncu 6.7 21,339
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,166

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 140,149
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,622
2003 Aksiyon Oyuncu 4.7 902
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,467
2002 Game-Show Oyuncu 4.3 22,269

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Oyuncu 5.6 127,622

Büyük Yarış
2000 Komedi Oyuncu 5.7 704
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,394

Tuhaf Bir Kiracı
1999 Dram Oyuncu 5.5 781
1998 Komedi Oyuncu 5.4 1,584

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Oyuncu 6.5 204,932
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,494

Vadide İki Gün
1996 Komedi Oyuncu 6.5 21,782

Cennet Mahkumları
1996 Dram Oyuncu 5.8 5,765
1996 News Oyuncu 3.3 928
1994 News Oyuncu 3.2 962
1993 Gerilim Oyuncu 4.8 1,350
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,997
1993 Macera Oyuncu 6.7 26,545
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,320
1993 Komedi Oyuncu 4.5 524
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,947

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Oyuncu 5.7 3,997
1991 Komedi Oyuncu 5.3 315

Sabun Köpüğü
1991 Komedi Oyuncu 6.6 17,698
1989 Komedi Oyuncu 8.9 352,858

Tango Ve Cash
1989 Aksiyon Oyuncu 6.4 113,824

Hollywood Rüyası
1989 Komedi Oyuncu 6.2 6,201
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,322

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.6 42,131
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,437
1981 News Oyuncu 3.6 2,776

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.3 13,683
1952 News Oyuncu 4.6 2,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film