Giriş Kayıt
Jodie Foster

Jodie Foster (56)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Alicia Christian Foster, 19 Kasım 1962 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

2014 yılının Nisan ayında Alexandra Hedison ile evlendi.

Kuzuların Sessizliği (1991), Elysium: Yeni Cennet (2013), İçerideki Adam (2006), Mesaj (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alicia Christian Foster
Doğum Tarihi: 19 Kasım 1962
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jodi Foster | Jody Foster
Takma İsmi: Jodie F
Burcu: Akrep
Boyu: 1.6 m
9.0 (122 Oy)
  • Currently 180.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (66)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Belgesel Oyuncu 9.1 58
2018 56 Aksiyon Oyuncu 6.1 32,914
2018 Komedi Oyuncu 5.7 1,327

Para Tuzağı
2016 54 Suç Yönetmen 6.5 87,535
2015 53 Suç 5.7 1,485
2014 Oyuncu 6.5 396

Elysium: Yeni Cennet
2013 51 Aksiyon Oyuncu 6.6 398,345
2013 Komedi Yönetmen 8.1 260,967
2012 Oyuncu 7.2 614

Acımasız Tanrı
2011 49 Komedi Oyuncu 7.2 112,081
2011 Dram Yönetmen 8.9 343,159

Kukla
2011 49 Dram Yönetmen
Oyuncu
6.7 45,374
2010 48 Biyografi Oyuncu 8.0 82
2010 Komedi Oyuncu 8.1 21,003
2009 47 Komedi Oyuncu 4.6 4,168

Macera Adası
2008 46 Macera Oyuncu 6.0 31,750
2008 46 Dram 7.1 7,253

İçindeki Yabancı
2007 45 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.8 55,786
2007 Oyuncu 7.2 1,354
2006 44 Belgesel Oyuncu 7.3 3,142
2006 44 Belgesel Oyuncu 6.4 352

İçerideki Adam
2006 44 Suç Oyuncu 7.6 315,648
2006 44 Belgesel Oyuncu 6.8 16

Uçuş Planı
2005 43 Aksiyon Oyuncu 6.3 144,520
2005 Talk-Show Oyuncu 4.5 256

Kayıp Nişanlı
2004 42 Dram Oyuncu 7.6 68,404
2004 42 Belgesel Oyuncu 7.8 2,414
2003 41 Komedi Oyuncu 4.8 153

Tehlikeli Hayaller
2002 40 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.0 12,736

Panik Odası
2002 40 Gerilim Oyuncu 6.8 239,224
2002 40 Aile Oyuncu 5.6 990
2001 39 Belgesel Oyuncu 7.8 269

Ölüyü Uyandırmak
2000 38 Dram Yapımcı 6.6 6,458

Genç Kız Ve Kral
1999 37 Komedi Oyuncu 6.7 34,322
1998 36 Belgesel Oyuncu 7.4 105

Mesaj
1997 35 Dram Oyuncu 7.4 237,457

Yılbaşı Tatili
1995 33 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.6 10,826

Protesto
1995 33 Suç Çeşitli 8.1 133,152
1995 33 Belgesel Oyuncu 8.6 4,439
1994 32 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 25,792
1994 32 Aksiyon Oyuncu 7.0 95,624
1994 32 Komedi 7.3 1,412
1993 31 Belgesel 7.2 683
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,088

Yıllar Sonra
1993 31 Dram Oyuncu 6.2 18,062
1993 31 Belgesel
Oyuncu
6.9 132
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,704

Gölgeler ve Sis
1991 29 Komedi Oyuncu 6.7 15,124

Küçük Adam Tate
1991 29 Dram Yönetmen
Oyuncu
6.6 13,091

Kuzuların Sessizliği
1991 29 Suç Oyuncu 8.6 1,148,565
1991 News Oyuncu 6.5 204

Kaçış
1990 28 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,039

Sanık
1988 26 Suç Oyuncu 7.1 29,154
1988 26 Dram Oyuncu 6.8 3,893

Köşebaşı Çocukları
1987 25 Dram Oyuncu 6.2 2,796
1987 Belgesel Oyuncu 7.8 1,498
1987 25 Dram Oyuncu 5.6 1,987
1985 23 Dram Oyuncu
Yapımcı
4.9 732
1984 22 Komedi Oyuncu 6.0 7,389
1983 21 Dram Oyuncu 6.1 291
1980 18 Dram Oyuncu 6.4 1,726
1980 18 Dram Oyuncu 6.1 3,630
1977 15 Macera Oyuncu 6.8 3,240
1977 15 Komedi Oyuncu 6.5 555
1976 14 Komedi Oyuncu 6.9 14,726

Yolun Sonundaki Küçük Kız
1976 14 Dram Oyuncu 7.1 11,520

Çılgın Cuma (1976)
1976 14 Komedi Oyuncu 6.3 10,744

Taksi Şoförü
1976 14 Suç Oyuncu 8.3 644,718

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 12 Dram Oyuncu 7.4 18,957
1974 12 Suç Oyuncu 6.8 200
1973 Animasyon Oyuncu 6.8 699
1973 11 Komedi Oyuncu 6.4 472
1973 11 Macera Oyuncu 6.5 1,857
1972 Macera Oyuncu 7.0 772
1972 10 Dram Oyuncu 5.5 927
1972 10 Macera Oyuncu 6.1 792
1969 Komedi Oyuncu 7.3 1,005
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,856
1955 Dram Oyuncu 7.9 4,504
1954 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019