Giriş Kayıt
Cary Elwes

Cary Elwes


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Cary Elwes, oyuncu, yapımcı, senarist.

2000 yılının Haziran ayında Lisa Marie Kurbikoff ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Prenses Gelin (1987), Testere (2004), Yalancı Yalancı (1997), Bağlanmak Yok (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

7.8 (12 Oy)
  • Currently 156.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu 6.6 927
2024 Aksiyon Oyuncu 6.9 32,931
2024 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,076
2023 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,780

Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm
2023 Aksiyon Oyuncu 7.7 250,141
2023 Biyografi Oyuncu 7.4 25,529
2023 Dram Oyuncu 6.0 1,248

Servet Operasyonu
2023 Aksiyon Oyuncu 6.3 75,469
2022 Aksiyon Oyuncu 5.2 2,007
2021 Komedi Oyuncu 6.0 2,462

Benim Güzel Noel Şatom
2021 Macera Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 5.3 640
2021 Komedi Oyuncu 6.9 40

Şeytanın Mührü
2021 Dram Oyuncu 5.1 27,923
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105

Kara Noel
2019 Korku Oyuncu 3.1 4,553
2018 Komedi Oyuncu 5.3 777

Düzenbazlar Kulübü
2018 Biyografi Oyuncu 5.6 14,778
2018 Belgesel Oyuncu 7.8 6,880
2017 Korku Oyuncu 3.4 1,233
2017 Dram Oyuncu 5.0 1,732
2016 Dram Oyuncu 5.5 4,286
2016 Komedi Oyuncu 5.3 2,278
2016 Animasyon Oyuncu 3.4 144
2016 Dram Oyuncu 8.7 1,343,857
2016 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 15,044
2016 Macera Oyuncu 5.4 1,190
2016 Suç Oyuncu 4.8 1,155
2015 Korku Oyuncu 3.7 655
2015 Dram Oyuncu 5.9 855
2015 Dram Oyuncu 6.2 4,802
2015 Dram Oyuncu 5.8 686
2015 Animasyon Oyuncu 5.3 154
2014 Komedi Oyuncu 4.7 2,062
2014 Komedi Oyuncu 4.4 12,364

Bana Ulaş
2014 Dram Oyuncu 4.9 3,271
2014 Komedi Oyuncu 4.8 316
2013 Dram Oyuncu 4.4 172

Adalet Birliği: Flash Noktası Paradoksu
2013 Animasyon Oyuncu 8.1 59,984
2013 Biyografi Oyuncu 5.3 2,320
2013 Aksiyon Oyuncu 5.1 908
2013 Komedi Oyuncu 4.4 3,925

Prenses Sofia
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 3,772
2013 Komedi Oyuncu 4.6 196
2013 Belgesel Oyuncu    

Luke'un Hikayesi
2012 Komedi Oyuncu 7.1 3,293
2012 Dram Oyuncu 6.7 3,348
2012 Aile Oyuncu 1.7 15,468
2012 Animasyon Oyuncu 5.5 1,958
2012 Aile Oyuncu 5.6 175

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Oyuncu 5.6 89,925

TenTen'in Maceraları
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 243,650

Bağlanmak Yok
2011 Komedi Oyuncu 6.2 244,537

Ufak Cinayetler
2011 Dram Oyuncu 5.0 1,084
2011 Gerilim Oyuncu 4.5 840
2011 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,333

Testere 3D: Final
2010 Korku Oyuncu 5.5 109,997
2010 Korku Oyuncu 4.4 2,364
2010 Dram Oyuncu 5.3 455
2010 Suç Oyuncu 5.1 1,694

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 129,743

Tavan Arasında: Bugün Kimin Doğum Günü?
2009 Animasyon Oyuncu 6.4 804

Alfabe Katili
2008 Suç Oyuncu 5.2 8,896

Georgia Yasası
2007 Komedi Oyuncu 5.9 26,989
2007 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 261

Edie
2006 Biyografi Oyuncu
6.3 22,356
2006 Belgesel Oyuncu 7.2 3,621
2006 Komedi Oyuncu 4.0 1,203
2006 Komedi Oyuncu 8.4 106,986
2005 Biyografi Oyuncu 6.7 1,254
2005 Suç Oyuncu 5.3 16,282

Ella
2004 Komedi Oyuncu 6.3 75,081

Testere
2004 Korku Oyuncu 7.6 468,088
2004 Suç Oyuncu 4.4 1,054
2004 Dram Oyuncu 5.9 1,564

Sihirli Kedi
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 54,264
2002 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.5 2,419
2001 Komedi Oyuncu 4.9 502

Ayaklanma
2001 Dram Oyuncu 7.2 5,134
2001 Dram Oyuncu 6.4 8,987

Vampirin Gölgesi
2000 Dram Oyuncu 6.9 44,248

Beşik Sallanacak
1999 Dram Oyuncu 6.8 9,544

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.1 365,237

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 Animasyon Oyuncu 6.2 18,110
1998 Aksiyon Oyuncu 8.6 13,261
1998 Komedi Oyuncu 7.2 5,086

Kızları Öp
1997 Suç Oyuncu 6.6 81,408

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Oyuncu 6.9 334,618

Kasırga
1996 Aksiyon Oyuncu 6.5 215,116

Yüreğinin Sesi
1995 Animasyon Oyuncu 7.8 73,048
1995 Dram Oyuncu 7.7 13,818

Ormanın Kitabı
1994 Macera Oyuncu 6.0 18,978

Takip
1994 Macera Oyuncu 5.9 22,250

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.6 250,712

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 Macera Oyuncu 6.7 137,166
1993 Dram Oyuncu 5.8 22,389

Drakula
1992 Korku Oyuncu 7.4 239,297

Kırmızı Kanatlar
1992 Animasyon Oyuncu 7.7 102,616
1991 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.3 705

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Oyuncu 6.7 116,968

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Oyuncu 6.1 96,619

Zafer
1989 Dram Oyuncu 7.8 144,899
1989 Komedi Oyuncu 4.5 2,314
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,324

Prenses Gelin
1987 Macera Oyuncu 8.0 451,940
1986 Biyografi Oyuncu 7.1 7,098
1985 Fantastik Oyuncu 5.4 3,566
1984 Komedi Oyuncu 5.3 3,461
1984 Biyografi Oyuncu 7.0 6,991
1979 Dram Oyuncu 5.0 268
1952 News Oyuncu 4.6 2,470
- Biyografi Oyuncu    
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film