Giriş Kayıt
Russell Crowe

Russell Crowe


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Russell Crowe, oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

2003 yılının Nisan ayında Danielle Spencer ile evlendi. 15 yılın ardından 2018 yılının Nisan ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Gladyatör (2000), Akıl Oyunları (2001), Los Angeles Sırları (1997), Amerikan Gangsteri (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Rusty
9.6 (379 Oy)
  • Currently 192.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (86)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Avcı Kraven
2024 Aksiyon Oyuncu 8.3 27

Şeytan Ayini
2024 Korku Oyuncu 4.2 4,366
2024 Suç Oyuncu 6.1 10,280
2024 Aksiyon Oyuncu 6.5 6,766

Şeytanın Düşmanı
2023 Korku Oyuncu 6.2 12,072
2023 Aksiyon Oyuncu 7.6 310
2022 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.1 6,611
2022 Macera Oyuncu 6.8 19,565
2022 Biyografi Oyuncu 5.6 7,646

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü
2022 Aksiyon Oyuncu 6.6 198,394
2021 Aksiyon Oyuncu 8.0 379,819

Dengesiz
2020 Aksiyon Oyuncu 6.0 20,465

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2019 Biyografi Oyuncu 6.0 13,350
2019 Belgesel Oyuncu 8.0 2,067
2019 Biyografi Oyuncu 7.9 14,622
2018 Biyografi Oyuncu 6.9 43,040
2018 Komedi Oyuncu 7.9 1,989

Mumya
2017 Aksiyon Oyuncu 5.4 207,998

Savaş Makinesi
2017 Komedi Oyuncu 6.0 50,329
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 13,039

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 378,792
2016 Oyuncu 6.4 2,251

Babalar ve Kızları
2015 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.0 28,928

Son Umut
2014 Dram Yönetmen
Oyuncu
7.0 78,324

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Oyuncu 5.8 268,137
2014 Komedi Oyuncu 5.7 318
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,531

Kış Masalı
2014 Dram Oyuncu 6.1 57,178
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,158

Çelik Adam
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 816,332
2013 Oyuncu 7.2 3,328
2013 Belgesel Oyuncu 6.6 1,386

Bitik Şehir
2013 Suç Oyuncu 6.1 83,646

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.5 347,863

Demir Yumruklu Adam
2012 Aksiyon Oyuncu 5.4 64,381

Kaçış Planı
2010 Suç Oyuncu 7.3 207,680
2010 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.6 284,866
2010 Belgesel Oyuncu 7.0 167

Devlet Oyunları
2009 Suç Oyuncu 7.1 161,314

Şefkat
2009 Suç Oyuncu 5.4 8,238

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 240,678

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Oyuncu 7.8 456,244

3:10 Treni
2007 Macera Oyuncu 7.6 333,126
2007 Belgesel Oyuncu 6.2 1,361
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,326

İyi Bir Yıl
2006 Komedi Oyuncu 6.9 101,997
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2006 Müzik Oyuncu 6.8 1,226

Bondi Plajı: Sahil Güvenlik
2006 Dram Oyuncu 7.6 1,265
2006 Belgesel Oyuncu 8.1 83
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 462
2005 Biyografi Oyuncu 8.0 199,457
2005 Belgesel Oyuncu 8.0 539
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,546
2004 Belgesel Oyuncu 8.4 38

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Oyuncu 7.5 239,918
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,685
2002 Aksiyon Oyuncu 6.0 355
2002 Aile Oyuncu 5.9 1,204

Akıl Oyunları
2001 Biyografi Oyuncu 8.2 994,308
2001 Aile Oyuncu 6.5 916

Yaşam Kanıtı
2000 Aksiyon Oyuncu 6.3 59,179

Gladyatör
2000 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,639,979
2000 Aile Oyuncu 6.6 734

Köstebek
1999 Biyografi Oyuncu 7.8 181,586
1999 Komedi Oyuncu 6.7 28,527

Los Angeles Sırları
1997 Suç Oyuncu 8.2 622,525

Aşkın Sınırları
1997 Komedi Oyuncu 4.7 3,139

Cennet Yanıyor
1997 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,246
1997 News Oyuncu 4.8 702
1996 News Oyuncu 3.2 942

Sihirli İksirin Peşinde
1995 Komedi Oyuncu 5.4 2,101

Hızlı Ve Ölü
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 103,944

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Oyuncu 5.5 32,720
1995 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,197
1994 News Oyuncu 3.2 976
1994 Komedi Oyuncu 7.3 5,856
1993 Romantik Oyuncu 6.0 994
1993 Dram Oyuncu 5.8 1,273
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,064
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,359

Gözü Kara
1992 Suç Oyuncu 6.8 41,805
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,969
1992 Komedi Oyuncu 6.2 2,240
1991 Dram Oyuncu 8.2 705

Kanıt
1991 Dram Oyuncu 7.2 7,169
1991 News Oyuncu 7.0 339
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,346

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 6,401
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,469
1981 News Oyuncu 3.6 2,813
1952 News Oyuncu 4.6 2,492
- Suç Oyuncu    
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film