Giriş Kayıt
Kevin Costner

Kevin Costner (68)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Kevin Michael Costner, 18 Ocak 1955 Lynwood, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1978 yılının Şubat ayında Cindy Costner ile evlendi. 16 yılın ardından 1994 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.2004 yılının Eylül ayında Christine Baumgartner ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Dokunulmazlar (1987), Kurtlarla Dans (1990), Gizli Sayılar (2016), Yellowstone (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin Michael Costner
Doğum Tarihi: 18 Ocak 1955
Doğum Yeri: Lynwood, California, ABD
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
9.0 (73 Oy)
  • Currently 179.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
9.0 31
2022 Biyografi Oyuncu    
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Oyuncu 5.9 16
2021 66 Aksiyon Oyuncu 8.0 379,819

Gitmesine İzin Ver
2020 65 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.7 29,277

Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı
2019 64 Komedi Oyuncu 7.5 33,049
2019 64 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.9 93,693
2018 63 Belgesel Oyuncu 7.3 7,549
2018 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.7 158,516

Molly'nin Oyunu
2017 62 Biyografi Oyuncu 7.4 175,881

Gizli Sayılar
2016 61 Biyografi Oyuncu 7.8 234,361

Suç/lu
2016 61 Aksiyon Oyuncu 6.3 67,439

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 61 Aksiyon Oyuncu 6.4 704,394
2016 61 Belgesel Oyuncu 7.4 1,723
2015 60 Biyografi Oyuncu 7.4 39,743

Son Üç Gün
2014 59 Aksiyon Oyuncu 6.2 94,735
2014 59 Belgesel Oyuncu 6.8 748

Karar Günü
2014 59 Dram Oyuncu 6.8 62,033

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 59 Aksiyon Oyuncu 6.2 133,885
2014 59 Belgesel Oyuncu 7.6 2,423

Siyah ya da Beyaz
2014 59 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 13,381
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 137

Çelik Adam
2013 58 Aksiyon Oyuncu 7.1 777,033
2013 58 Belgesel Oyuncu 6.8 289
2012 57 Oyuncu 6.3 260
2012 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.9 27,532
2012 57 Belgesel Oyuncu 4.2 253
2010 55 Belgesel Oyuncu 7.5 42
2010 55 Dram Oyuncu 6.7 46,247
2009 54 Korku Oyuncu 5.3 15,456

Oyum Kime?
2008 53 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.1 18,981
2007 52 Suç Oyuncu
Yapımcı
7.3 152,077

Koruyucu
2006 51 Aksiyon Oyuncu 6.9 94,387
2006 51 Belgesel Oyuncu 6.5 419

Gerçek Dedikodu
2005 50 Komedi Oyuncu 5.5 59,396
2005 Komedi Oyuncu 8.5 38,940

Öfkeli Aşıklar
2005 50 Komedi Oyuncu 6.8 22,342
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 412
2004 Belgesel Oyuncu 4.1 447

Uzak Ülke
2003 48 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
7.4 74,556
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,205
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,692

Sonsuz Aşk
2002 47 Dram Oyuncu 6.1 38,984
2001 Talk-Show Oyuncu 3.2 219
2001 46 Aksiyon Oyuncu 5.9 47,389

Yakın Tehlike
2000 45 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.3 59,804

Ölümüne Kadar
1999 44 Komedi Oyuncu 5.5 12,103

Aşk Oyunu
1999 44 Dram Oyuncu 6.6 35,808

Aşk Mektubu
1999 44 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.2 39,092

Haberci
1997 42 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
6.1 75,168
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,459

Vahşi Yaratıklar
1997 42 Komedi 6.4 24,893
1996 Belgesel Oyuncu 5.5 143

Aşkın Gücü
1996 41 Komedi Oyuncu 6.4 51,295

Su Dünyası
1995 40 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.2 199,278
1995 Tarihi Yapımcı
Oyuncu
8.6 516

Savaş
1994 39 Dram Oyuncu 6.7 13,063

Elveda Cennet
1994 39 Aksiyon Yapımcı 6.4 5,056
1994 News Oyuncu 3.2 907
1994 39 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 52,300

Kusursuz Dünya
1993 38 Suç Oyuncu 7.5 82,245
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,928
1993 Komedi Oyuncu 7.5 4,744
1992 37 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.3 138,322
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,688
1992 37 Belgesel Oyuncu 6.7 489

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 36 Dram Oyuncu 8.0 159,189

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 36 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Çeşitli
6.9 197,442

Madonna ile Yatakta
1991 36 Belgesel Oyuncu 6.4 9,725

Kurtlarla Dans
1990 35 Macera Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
8.0 269,860

İntikam
1990 35 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.2 19,381

Düşler Tarlası
1989 34 Dram Oyuncu 7.5 121,258

Silah Kaçakçısı
1989 34 Suç Oyuncu 3.9 677

Boğa Durham
1988 33 Komedi Oyuncu 7.0 55,906

Dokunulmazlar
1987 32 Suç Oyuncu 7.8 314,175

Çıkış Yok
1987 32 Aksiyon Oyuncu 7.1 41,688
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,007
1985 30 Dram Oyuncu 6.4 6,257
1985 30 Aksiyon Oyuncu 7.2 45,521
1985 30 Komedi Oyuncu 6.7 8,260
1983 28 Dram Oyuncu 6.9 6,641
1983 28 Komedi Oyuncu 7.1 38,662
1983 28 Dram Oyuncu 4.6 464
1983 28 Dram Oyuncu 6.0 801
1982 27 Biyografi Oyuncu 7.2 8,161

Gece Vardiyası
1982 27 Komedi Oyuncu 6.5 16,623
1981 News Oyuncu 3.5 2,552
1981 26 Komedi Oyuncu 2.7 835
1971 Biyografi Oyuncu 8.0 801
1952 News Oyuncu 4.6 2,261
- Macera Oyuncu
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023