Giriş Kayıt
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan


Oyuncu, Yapımcı

Pierce Brosnan, oyuncu, yapımcı.

1980 yılının Aralık ayında Cassandra Harris ile evlendi. 11 yılın ardından 1991 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.2001 yılının Ağustos ayında Keely Shaye Brosnan ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Müthiş Dadı (1993), James Bond: Altın Göz (1995), Mamma Mia (2008), Black Adam (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
9.1 (33 Oy)
  • Currently 181.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (37)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 6.2 18,541
2023 Dram Oyuncu 6.7 109

Eller Yukarı, Damat!
2023 Aksiyon Oyuncu 5.4 8,953
2022 Aksiyon Oyuncu 6.2 273,390
2022 Aksiyon Oyuncu 5.1 6,042
2021 Komedi Oyuncu 3.6 1,184
2021 Korku Oyuncu 4.7 4,640
2021 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.4 13,369
2021 Animasyon Oyuncu 5.3 407
2020 Belgesel Oyuncu 7.2 63

Eurovision Şarkı Yarışması: Fira Saga’nın Hikâyesi
2020 Komedi Oyuncu 6.5 102,256

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2018 Aksiyon Oyuncu 5.8 14,140

Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz
2018 Komedi Oyuncu 6.6 108,717
2018 Dram Oyuncu 5.7 12,821

Yılbaşı Sürprizi
2017 Aile Oyuncu 5.0 2,056

İntikam
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 123,171
2017 Dram Oyuncu 6.3 17,446
2017 Dram Oyuncu 7.5 7,290
2016 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.5 16,951
2016 Gerilim Oyuncu 4.4 10,441
2016 Aksiyon Yapımcı 5.5 1,083

Kaçış Yok
2015 Aksiyon Oyuncu 6.7 92,998

Ölümcül Takip
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 35,717

İki Aşk Arasında
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 15,949

Hedefteki Adam
2014 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.3 70,506
2014 Belgesel Oyuncu 6.9 752
2014 Komedi Oyuncu 6.3 34,623

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 297,975
2013 Komedi Oyuncu 5.7 15,844

Sadece Aşk
2012 Komedi Oyuncu 6.5 14,820
2012 Belgesel Oyuncu 7.5 2,457

Kemik Torbası
2011 Dram Oyuncu 5.7 9,391

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Oyuncu 5.0 21,204
2011 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,822
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,367
2010 Biyografi Oyuncu 7.2 346

Beni Unutma
2010 Dram Oyuncu 7.1 155,618

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Oyuncu 5.9 202,798

Hayalet Yazar
2010 Suç Oyuncu 7.2 170,722

Okyanuslar
2009 Belgesel Oyuncu 7.7 10,070
2009 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 9,456
2008 Komedi Oyuncu 6.5 273,794

Aşk Kurbanları
2007 Suç Oyuncu 6.2 9,743
2007 Belgesel Oyuncu 6.7 72

İhanetin Bedeli
2007 Suç Oyuncu
Yapımcı
6.6 33,577
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 34,466
2006 Belgesel Oyuncu
6.1 141
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2006 Belgesel Oyuncu 8.3 72

Matador
2005 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.7 46,362
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442
2005 Müzik Oyuncu 6.2 1,197
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,487

Gün Batarken
2004 Aksiyon Oyuncu 6.2 49,824

Cazibe Kanunları
2004 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.8 24,563
2004 Müzik Oyuncu 6.7 1,390
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,584
2003 Belgesel Oyuncu 7.4 3,138
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,403

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 228,995
2002 Belgesel Oyuncu 6.5 90
2002 Belgesel Oyuncu 6.5 750

Çocuklarım İçin
2002 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.0 7,119

Panama Terzisi
2001 Dram Oyuncu 6.1 31,077
2001 Belgesel Oyuncu 9.0 42,636

İnsan Yüzü
2001 Belgesel Oyuncu 7.8 595
2000 Belgesel Oyuncu 7.1 541

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Oyuncu 6.4 209,857

İkili Oyun
1999 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.8 100,315

Gri Baykuş
1999 Biyografi Oyuncu 6.0 4,030
1999 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.2 1,423

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 Animasyon Oyuncu 6.2 18,037
1998 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 1,475

007 James Bond: Yarın Asla Ölmez
1997 Aksiyon Oyuncu 6.5 204,546
1997 Dram Oyuncu 6.0 13,203
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,427

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Oyuncu 6.0 98,191

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Oyuncu 6.4 243,218

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Oyuncu 6.6 22,365
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,146
1996 News Oyuncu 3.2 919

James Bond: Altın Göz
1995 Aksiyon Oyuncu 7.2 270,037
1995 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,777
1994 Dram Oyuncu 6.0 5,106
1994 News Oyuncu 3.2 955
1994 Gerilim Oyuncu 5.7 782

Müthiş Dadı
1993 Komedi Oyuncu 7.1 290,490
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,919
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,276
1993 Aksiyon Oyuncu 5.2 3,976

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,943
1992 News Oyuncu 4.3 393
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,917

Bahçıvan
1992 Korku Oyuncu 5.4 38,977
1991 News Oyuncu 7.0 335
1990 Dram Oyuncu 6.4 1,198
1989 Macera Oyuncu 7.1 3,490
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,302
1988 Macera Oyuncu 6.0 1,269
1988 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,647
1988 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,108
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 806

Dördüncü Protokol
1987 Aksiyon Oyuncu 6.5 10,968
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,082
1986 Korku Oyuncu 5.2 5,300

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Oyuncu 7.3 9,953
1981 News Oyuncu 3.6 2,760
1981 Dram Oyuncu 7.1 266

Ve Ayna Kırıldı
1980 Suç Oyuncu 6.2 9,416
1980 Suç Oyuncu 7.6 25,536
1980 Dram Oyuncu 7.5 2,277
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,235
1952 News Oyuncu 4.6 2,452
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024