Giriş Kayıt
Kim Basinger

Kim Basinger


Oyuncu, Yapımcı

Kim Basinger, oyuncu, yapımcı.

1980 yılının Ekim ayında Ron Snyder ile evlendi. 9 yılın ardından 1989 yılının Aralık ayında boşandılar. 1993 yılının Ağustos ayında Alec Baldwin ile evlendi. 9 yılın ardından 2002 yılının Eylül ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Batman (1989), 8 Mil (2002), Ölüm Hattı (2004), Doğuştan Yetenekli (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

7.8 (33 Oy)
  • Currently 157/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (56)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlığın Elli Tonu
2017 Dram Oyuncu 4.6 112,388

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 377,013
2014 Dram Oyuncu 5.0 1,870
2014 Dram Oyuncu 6.2 3,159
2013 Dram Oyuncu 6.3 29,384

Hesaplaşma Zamanı
2013 Komedi Oyuncu 6.4 63,005
2012 Aksiyon Oyuncu 5.3 716

Kardeşimden Sonra
2010 Dram Oyuncu 6.4 64,828

Aşk Ateşi
2008 Suç Oyuncu 6.7 21,424
2008 Suç Oyuncu 4.9 17,500

Dışarıda ve Tehlikede
2008 Suç Oyuncu
Yapımcı
4.8 7,314

Bir Papaz Sevdim
2006 Dram Oyuncu 4.8 549

Fedai
2006 Aksiyon Oyuncu 6.1 52,491
2006 Suç Oyuncu 5.8 4,806

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Oyuncu 6.5 105,716
2004 Komedi Oyuncu 5.1 3,001

Yerdeki Kapı
2004 Komedi Oyuncu 6.6 16,228
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,641
2003 Belgesel Oyuncu 6.1 556

8 Mil
2002 Dram Oyuncu 7.2 323,349

Tanıdığım İnsanlar
2002 Suç Oyuncu 5.4 11,785

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Oyuncu 5.1 15,437

Rüyamdaki Afrika
2000 Macera Oyuncu 5.5 4,905

Los Angeles Sırları
1997 Suç Oyuncu 8.2 621,137

Hazır Giyim
1994 Komedi Oyuncu 5.2 15,932
1994 Aksiyon Oyuncu 5.8 19,778

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 Komedi Oyuncu 6.2 88,387
1993 Dram Oyuncu 5.5 9,674
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,331

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Oyuncu 4.8 25,077
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961

Gerçeği Arayış
1992 Dram Oyuncu 5.9 15,368

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Oyuncu 5.7 6,247
1991 News Oyuncu 7.0 336
1989 Aksiyon Oyuncu 7.5 406,067

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Oyuncu 5.4 27,809
1987 Komedi Oyuncu 5.5 4,513
1987 Komedi Oyuncu 5.9 24,258

Dokuz Buçuk Hafta
1986 Dram Oyuncu 5.9 43,995
1986 Aksiyon Oyuncu 5.7 8,538

Ask delisi
1985 Dram Oyuncu 6.0 2,957

Doğuştan Yetenekli
1984 Dram Oyuncu 7.4 52,702
1983 Komedi Oyuncu 5.2 2,524

Asla Asla Deme
1983 Aksiyon Oyuncu 6.1 73,416

Ana Damar
1982 Macera Oyuncu 5.7 1,689
1981 News Oyuncu 3.6 2,792
1981 Dram Oyuncu 5.6 831
1980 Dram Oyuncu 7.1 131

İnsanlar Yaşadıkça
1979 Dram Oyuncu 7.1 539
1952 News Oyuncu 4.6 2,478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film