Giriş Kayıt
Patricia Arquette

Patricia Arquette


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Patricia Arquette, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1995 yılının Nisan ayında Nicolas Cage ile evlendi. 6 yılın ardından 2001 yılının Mayıs ayında boşandılar. 2006 yılının Haziran ayında Thomas Jane ile evlendi. 5 yılın ardından 2011 yılının Temmuz ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Çocukluk (2014), Çılgın Romantik (1993), Ed Wood (1994), Kayıp Otoban (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (31 Oy)
  • Currently 183.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (47)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.2 30
2022 Dram Oyuncu 8.7 41,805
2020 Belgesel Oyuncu    

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218

Kiss the Ground: Onarıcı Tarım
2020 Belgesel Oyuncu 8.1 7,613

71. Primetime Emmy Ödülleri
2019 News Oyuncu 6.1 71
2019 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.1 12,605

Oyuncak Hikayesi 4
2019 Animasyon Oyuncu 7.7 282,014
2019 Biyografi Oyuncu 7.9 38,119
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 485
2018 Biyografi Oyuncu 7.9 28,226
2018 News Oyuncu 5.0 245
2018 Belgesel Oyuncu 7.1 1,219
2017 Komedi Oyuncu 5.7 2,622
2016 Oyuncu 6.4 2,249
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,008
2015 Suç Oyuncu 5.1 1,812
2015 Komedi Oyuncu 5.6 10,999
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,853
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 871
2015 Suç Oyuncu 5.5 11,717
2014 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,021

Çocukluk
2014 Dram Oyuncu 7.9 367,891
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145

Bekleyiş
2013 Dram Oyuncu 4.5 749
2013 Komedi Oyuncu 5.3 542

Erkek Aklı
2012 Komedi Oyuncu 4.6 5,734
2012 Komedi Oyuncu 5.6 7,034
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,390
2010 Belgesel Oyuncu 8.6 5,217
2010 Suç Oyuncu 8.6 203,936

Karanlık Ülke
2009 Suç 5.3 4,871
2007 Komedi Oyuncu 6.2 220
2006 Belgesel Oyuncu 7.2 3,625
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,170

Hamburger Cumhuriyeti
2006 Komedi Oyuncu 6.3 25,213
2005 Suç Yönetmen
Oyuncu
7.1 31,258
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,519
2003 Komedi Oyuncu 4.7 203
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,634

Kuyu
2003 Macera Oyuncu 7.0 100,854

Küçük İnsanlar
2002 Komedi Oyuncu 4.2 5,927

Güneşin Ötesinde
2002 Suç Oyuncu 6.1 3,508
2002 Belgesel Oyuncu 6.4 1,240

İçgüdü
2001 Komedi Oyuncu 6.4 19,000

Küçük Nicky
2000 Komedi Oyuncu 5.3 112,881

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 89,478

Yaşamın Kıyısında
1999 Komedi Oyuncu 6.8 76,445
1999 Korku Oyuncu 6.2 72,435

Ihtiras tomurcuklari
1998 Dram Oyuncu 6.1 4,583

Elveda Sevgilim
1998 Komedi Oyuncu 5.6 4,359

Gece Bekçisi
1997 Dram Oyuncu 6.2 21,443

O Çok Sevimli
1997 Dram 5.9 8,761
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,558

Kayıp Otoban
1997 Dram Oyuncu 7.6 153,846

Büyük Aşk Büyük Bela
1996 Komedi Oyuncu 6.7 20,032
1996 Dram Oyuncu 5.6 2,572
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,252

Burma'da Gözyaşları
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,468
1994 Biyografi Oyuncu 7.8 184,386
1994 News Oyuncu 3.2 969
1994 Komedi Oyuncu 5.1 1,659

Çılgın Romantik
1993 Suç Oyuncu 7.9 243,452
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,019
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,328
1993 Dram Oyuncu 6.3 2,288
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,018
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,960

Vahşi Çiçek
1991 Dram Oyuncu 7.0 1,662
1991 Dram Oyuncu 6.9 9,832

Cehennem Çocukları
1990 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,785

Buck Amca
1989 Komedi Oyuncu 7.1 108,362
1989 Dram Oyuncu 6.6 65
1989 News Oyuncu 3.5 735
1988 Dram Oyuncu 4.9 760
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1988 Dram Oyuncu 4.3 152
1988 Belgesel Oyuncu 4.0 823
1987 Dram Oyuncu 5.8 372
1987 Komedi Oyuncu 4.6 663

Elm Sokağında Kabus 3 : Rüya Savaşçıları
1987 Aksiyon Oyuncu 6.6 90,789
1981 News Oyuncu 3.6 2,788

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.1 15,471
1952 News Oyuncu 4.6 2,477
- Komedi Oyuncu    
- Belgesel Yapımcı
Oyuncu
6.0 129
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film