Giriş Kayıt
Stanley Kubrick

Stanley Kubrick


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Stanley Kubrick, yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu.

1948 yılının Mayıs ayında Toba Kubrick ile evlendi. 1955 yılının Ocak ayında Ruth Sobotka ile evlendi. 1958 yılının Nisan ayında Christiane Kubrick ile evlendi. 41 yılın ardından 1999 yılının Mart ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Cinnet (1980), Otomatik Portakal (1971), Full Metal Jacket (1987), 2001: Uzay Yolu Macerası (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

9.6 (176 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (33)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Oyuncu 9.3 56
2017 Belgesel Oyuncu 7.4 3,516
2015 Aksiyon 5.7 1,253
2012 Suç 3.4 861

237 Nolu Oda
2012 Belgesel Oyuncu 6.2 23,169
2011 Komedi 3.3 160
2009 Kısa Metraj 5.8 20
2005 Belgesel Oyuncu 5.4 213

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi 7.3 178,566

Yapay Zeka
2001 Macera Çeşitli
7.2 324,088
2001 Belgesel Oyuncu 8.0 12,222

Gözü Tamamen Kapalı
1999 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Yapımcı
Kameraman
7.5 377,433
1999 Komedi 3.1 1,768
1987 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
8.3 793,995

Cinnet
1980 Korku Yapımcı
Yönetmen
Senarist
8.4 1,112,855

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 Aksiyon Kameraman 7.0 116,721
1975 Macera Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.1 184,165

Otomatik Portakal
1971 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Kameraman
8.3 884,603

2001: Uzay Yolu Macerası
1968 Gizem Yönetmen
Senarist
Görsel Efekt
Yapımcı
8.3 723,178

Dr. Garipaşk
1964 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
8.3 520,222
1962 Dram Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.5 109,268
1961 Dram Yönetmen Asistanı 8.4 219

Spartaküs
1960 Macera Yönetmen 7.9 143,791

Zafer Yolları
1957 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Kameraman
8.4 213,694

Son Darbe
1956 Suç Senarist
Yönetmen
7.9 98,129

Katilin Busesi
1955 Suç Editör
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Sesler
6.6 26,144
1953 Belgesel Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
Editör
Sesler
5.1 3,263

Korku ve İstek
1953 Savaş Sesler
Editör
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Yönetmen
5.3 13,833
1951 Belgesel Senarist
Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
5.5 4,838

Dövüş Günü
1951 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
Görüntü Yönetmeni
Editör
Sesler
6.2 5,169
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film