Giriş Kayıt
Deborah Kerr

Deborah Kerr


Oyuncu

Deborah Kerr, oyuncu.

1945 yılının Kasım ayında Anthony C. Bartley ile evlendi. 15 yılın ardından 1960 yılının Haziran ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.1960 yılının Temmuz ayında Peter Viertel ile evlendi. 47 yılın ardından 2007 yılının Ekim ayında boşandılar.

İnsanlar Yaşadıkça (1953), Masumlar (1961), Unutamadığım Aşk (1957), Siyah Nergiz (1947) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Deborah Kerr-Trimmer | Deborah Kerr-Viertel
Takma İsmi: The English Rose
8.3 (6 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (37)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 7.4 84,964
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,531
2010 Belgesel Oyuncu 7.7 1,350
2008 Oyuncu 6.8 1,667
2002 Dram Oyuncu 5.3 577

Los Angeles Sırları
1997 Suç Oyuncu 8.2 621,185
1986 Dram Oyuncu 6.4 404
1982 Dram Oyuncu 7.1 1,129
1981 News Oyuncu 3.6 2,792

Kader degismez
1969 Dram Oyuncu 6.3 3,392
1969 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,476
1968 Komedi Oyuncu 5.7 606

Gazino Royal 007
1967 Aksiyon Oyuncu 5.0 32,651
1967 Suç Oyuncu 6.1 3,250
1965 Komedi Oyuncu 5.7 1,366
1965 Belgesel Oyuncu 6.9 730
1964 Dram Oyuncu 7.2 2,598

İguana Geceleri
1964 Dram Oyuncu 7.6 13,192
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,268

Masumlar
1961 Korku Oyuncu 7.8 33,227
1961 Gizem Oyuncu 6.6 1,496

Yeşillikler Üstünde
1960 Komedi Oyuncu 6.5 5,863
1960 Dram Oyuncu 7.1 4,871

Çılgın Sevgili
1959 Dram Oyuncu 6.0 1,192

Kime Niyet
1959 Komedi Oyuncu 5.0 388
1959 Dram Oyuncu 6.8 1,880

Ayrı Masalar
1958 Dram Oyuncu 7.4 8,654

Günaydın Hüzün
1958 Dram Oyuncu 6.9 5,673

Unutamadığım Aşk
1957 Dram Oyuncu 7.4 33,231
1957 Aksiyon Oyuncu 7.3 9,687
1956 Dram Oyuncu 6.1 659
1956 Dram Oyuncu 7.3 3,233

Kral ve Ben
1956 Dram Oyuncu 7.4 28,014
1955 Dram Oyuncu 6.6 1,481
1953 Dram Oyuncu 6.3 421
1953 Dram Oyuncu 7.2 12,966

İnsanlar Yaşadıkça
1953 Dram Oyuncu 7.6 51,053
1953 Komedi Oyuncu 5.9 2,229

Korkusuz Kraliçe
1953 Biyografi Oyuncu 6.6 1,830
1952 Macera Oyuncu 6.9 4,020

Nereye Gidiyorsunuz?
1951 Dram Oyuncu 7.1 16,865

Hz. Süleymanın Hazineleri
1950 Macera Oyuncu 6.8 7,065
1949 Dram Oyuncu 6.5 1,449
1947 Dram Oyuncu 6.3 789
1947 Dram Oyuncu 6.7 2,002

Siyah Nergiz
1947 Dram Oyuncu 7.7 27,936
1946 Dram Oyuncu 7.0 1,797

Kahraman Subay
1943 Dram Oyuncu 8.0 16,514
1942 Dram Oyuncu 7.0 395
1941 Dram Oyuncu 6.6 605
1941 Komedi Oyuncu 6.8 1,525
1940 Macera Oyuncu 6.9 1,360
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film