Giriş Kayıt
James Horner

James Horner (69)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

James Roy Horner, 14 Ağustos 1953 Los Angeles, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Avatar (2009), Titanik (1997), Cesur Yürek (1995), Akıl Oyunları (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Roy Horner
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1953
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.7 m
9.8 (6 Oy)
  • Currently 196.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 63 Belgesel Oyuncu 7.5 4,688

Savaş Vadisi
2016 63 Biyografi 8.1 533,617

Muhteşem Yedili
2016 63 Aksiyon Müzik
6.8 214,883
2016 Oyuncu 6.4 2,179
2016 Müzik Oyuncu 5.9 87

Kurt Totemi
2015 62 Macera Müzik
Müzik
6.6 6,000

Son Şans
2015 62 Aksiyon Müzik
7.3 241,971
2015 62 Biyografi Müzik
6.9 38,540
2015 62 Belgesel Müzik 7.3 514

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 59 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 662,238
2012 59 Dram Müzik
Müzik
6.5 5,084

Kara Altın
2011 58 Macera Müzik
Müzik
6.6 12,211

Karateci Çocuk
2010 57 Aksiyon Müzik
Müzik
6.2 188,528
2010 57 Belgesel Oyuncu 7.5 165
2009 56 Aksiyon Müzik
Müzik
7.9 1,317,405

Çizgili Pijamalı Çocuk
2008 55 Dram Müzik
Müzik
7.7 223,632

Spiderwick Günceleri
2008 55 Macera Müzik
Müzik
6.5 97,764

Bir Nefeste Hayat
2007 54 Dram Müzik
Müzik
6.3 14,522

Apokalipto
2006 53 Aksiyon Müzik 7.8 316,383

Kralın Tüm Adamları
2006 53 Dram Müzik
Müzik
6.1 24,924

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 52 Biyografi Müzik
Müzik
6.7 87,348

Uçuş Planı
2005 52 Aksiyon Müzik
Müzik
6.3 164,796

Zorro Efsanesi
2005 52 Aksiyon Müzik
Müzik
5.9 103,654

Yanlış Rehine
2005 52 Komedi Müzik
Müzik
6.9 18,778

Gizemli Parçalar
2004 51 Dram Müzik
Müzik
5.8 66,833

Truva
2004 51 Dram Müzik
Müzik
7.3 540,819
2004 51 Biyografi Müzik
Müzik
6.6 3,959
2004 Macera Müzik 6.8 1,220

Sisler Evi
2003 50 Dram Müzik
Müzik
7.5 69,743

Kayıp
2003 50 Macera Müzik 6.5 36,823

Sınırların Ötesinde
2003 50 Macera Müzik
Müzik
6.4 28,587

Radyo
2003 50 Dram Müzik
Müzik
6.9 41,851

Dört Cesur Arkadaş
2002 49 Macera Müzik
Müzik
6.5 34,631

Rüzgarla Konuşanlar
2002 49 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 70,488
2001 48 Biyografi Müzik
Müzik
7.0 18,570

Akıl Oyunları
2001 48 Biyografi Müzik
Müzik
8.2 938,407

Kapıdaki Düşman
2001 48 Dram Müzik
Müzik
7.6 265,786

Grinç
2000 47 Komedi Müzik
Müzik
6.3 265,937

Kusursuz Fırtına
2000 47 Aksiyon Müzik
Müzik
6.5 170,344

Özgürlük Şarkısı
2000 47 Dram Müzik
Müzik
7.3 874

Robot Adam
1999 46 Dram Müzik
Müzik
6.9 119,334

Koca Bebek Joe
1998 45 Aksiyon Müzik
Müzik
5.7 29,683

Maskeli Kahraman Zorro
1998 45 Aksiyon Müzik
Müzik
6.8 187,973

Derin Darbe
1998 45 Aksiyon Müzik
Müzik
6.2 181,133

Titanik
1997 44 Dram Müzik
Müzik
7.9 1,186,617

Sessiz Düşman
1997 44 Suç Müzik 6.2 67,364

Fidye
1996 43 Most Popular by Genre Müzik
Müzik
6.7 130,210

Ateş Altında Cesaret
1996 43 Dram Müzik
Müzik
6.6 56,190
1996 43 Dram Müzik 5.8 4,945
1996 43 Dram Müzik
Müzik
7.0 7,007

Kahraman köpek balto
1995 42 Animasyon Müzik
Müzik
7.1 44,970
1995 42 Aksiyon Müzik 5.3 13,109
1995 42 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 351,762
1995 42 Macera Müzik
Müzik
7.7 299,137

Cesur Yürek
1995 42 Biyografi Müzik
Müzik
8.4 1,043,444

Sevimli Hayalet Casper
1995 42 Komedi Müzik
Müzik
6.1 137,602

İhtiras Rüzgarları
1994 41 Dram Müzik
Müzik
7.5 170,211

Masallar Prensi
1994 41 Animasyon Müzik
Müzik
6.1 24,137

Açık Tehlike
1994 41 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 102,034

Pelikan Dosyası
1993 40 Suç Müzik
Müzik
6.6 89,685
1993 40 Animasyon Müzik
Müzik
6.0 15,368
1993 40 Dram Müzik
Müzik
6.5 980

Yüzü Olmayan Adam
1993 40 Dram Müzik
Müzik
6.7 29,971

Masum Hamleler
1993 40 Biyografi Müzik 7.4 40,787
1993 40 Dram Müzik
Müzik
6.1 2,827
1993 40 Animasyon Müzik
Müzik
6.4 5,748

Ayı Jack
1993 40 Dram Müzik
Müzik
6.5 4,217
1993 40 Macera Müzik
Müzik
6.5 3,652
1993 40 Dram Müzik
Müzik
6.7 16,717

Şifreciler
1992 39 Komedi Müzik
Müzik
7.1 59,887

Kanunsuz Giriş
1992 39 Suç Müzik 6.4 17,633

Tehlikeli Oyunlar
1992 39 Aksiyon Müzik
Müzik
6.8 114,451

şimşek Yürek
1992 39 Suç Müzik 6.8 16,397
1991 38 Animasyon Müzik 6.4 26,914

Roket Adam
1991 38 Aksiyon Müzik
Müzik
6.5 58,975
1991 38 Dram Müzik
Müzik
6.4 7,840
1991 38 Komedi Müzik
Müzik
6.5 4,914

Ölümüne Sevmek
1990 37 Komedi Müzik
Müzik
6.4 14,841

48 Saat Daha
1990 37 Aksiyon Müzik
Müzik
5.9 42,577

Düşler Tarlası
1989 36 Dram Müzik
Müzik
7.5 121,244

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 36 Macera Müzik
Müzik
6.4 157,746

Zafer
1989 36 Dram Müzik
Müzik
7.8 136,908
1989 36 Dram Müzik
Müzik
6.3 5,077

Taşrada
1989 36 Komedi Müzik
Müzik
5.9 2,997

Kızıl Ateş
1988 35 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 72,291
1988 35 Macera Müzik
Müzik
5.4 16,740

Tarih Öncesi Topraklarda
1988 35 Macera Müzik 7.4 91,345
1988 35 Fantastik Müzik
Müzik
5.7 4,723
1988 35 Aksiyon Müzik
Müzik
7.2 125,044

*Piller dahil degildir
1987 34 Aile Müzik
Müzik
6.6 36,222
1987 34 Komedi Müzik
Müzik
6.1 12,360

Yaratığın Dönüşü
1986 33 Aksiyon Müzik 8.4 723,010

Gülün Adı
1986 33 Suç Müzik 7.7 110,484
1986 33 Animasyon Müzik 6.9 54,848
1986 33 Macera Müzik
Müzik
6.5 486
1986 33 Müzikal Müzik
Müzik
6.3 4,366

Koza
1985 32 Komedi Müzik
Müzik
6.7 64,732

Komando
1985 32 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 164,238
1985 32 Macera 0 4.1 2,728
1985 32 Aksiyon 0 2.9 1,785
1985 32 Aile Müzik
Müzik
7.0 6,360

Gönüllüler
1985 32 Komedi Müzik
Müzik
5.5 9,878
1985 32 Komedi Müzik 6.9 4,596

Uzay Yolu III : Spock'ı Ararken
1984 31 Aksiyon Müzik
Müzik
6.6 82,068
1984 31 Dram Müzik
Müzik
6.5 790
1983 30 Dram Müzik
Müzik
6.7 14,921

Olağanüstü Cesaret
1983 30 Aksiyon Müzik
Müzik
6.3 10,852
1983 30 Dram Müzik
Müzik
7.5 5,391
1983 30 Dram Müzik
Müzik
6.9 6,632

Beyin Fırtınası
1983 30 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
6.4 12,274

Kara Şato
1983 30 Fantastik Müzik
Müzik
6.1 34,355
1983 30 Dram Müzik
Müzik
6.7 9,812
1983 30 Aksiyon Müzik 4.5 1,511

48 Saat
1982 29 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 80,039

Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı
1982 29 Aksiyon Müzik
Oyuncu
Müzik
7.7 123,564
1982 29 Dram Müzik
Müzik
7.8 761

Kesik El
1981 28 Dram Müzik
Müzik
5.5 6,303
1981 28 Macera Müzik
Müzik
5.5 1,306

Lanetli Kasaba
1981 28 Korku Müzik
Müzik
5.5 6,341
1981 28 Korku Müzik
Müzik
6.3 10,721
1980 27 Aksiyon Müzik 5.5 9,441
1980 27 Korku Müzik 5.7 9,580
1979 26 Korku Müzik 3.3 914
1979 26 Aksiyon Müzik 6.3 1,226
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023