Giriş Kayıt
Clark Gable

Clark Gable


Oyuncu, Yapımcı

Clark Gable, oyuncu, yapımcı.

1924 yılının Aralık ayında Josephine Dillon ile evlendi. 6 yılın ardından 1930 yılının Nisan ayında boşandılar. 1931 yılının Temmuz ayında Maria Franklin Gable ile evlendi. 8 yılın ardından 1939 yılının Mart ayında boşandılar. 1939 yılının Mart ayında Carole Lombard ile evlendi. 3 yılın ardından 1942 yılının Ocak ayında boşandılar. 1955 yılının Temmuz ayında Kay Williams ile evlendi. 5 yılın ardından 1960 yılının Kasım ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Bir Gecede Oldu (1934), Deniz Ejderi (1935), Uygunsuzlar (1961), Sessiz Ve Derinden Git (1958) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Gabe
9.5 (21 Oy)
  • Currently 190.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (40)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 7.4 565
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,523

Sevgiler, Marilyn
2012 Belgesel Oyuncu 7.2 1,988
2012 Belgesel Oyuncu 5.4 2,938
2010 Belgesel Oyuncu 6.9 964
2009 Belgesel Oyuncu 7.8 416
2005 Belgesel Oyuncu 8.1 350
1998 Belgesel Oyuncu 7.2 373
1996 Belgesel Oyuncu 7.2 69
1994 Belgesel Oyuncu 7.5 1,769
1993 Komedi Oyuncu 7.9 2,749
1992 Belgesel Oyuncu 8.2 688
1991 Belgesel Oyuncu 7.4 235

Cennet Sineması
1988 Dram Oyuncu 8.5 282,313
1976 Belgesel Oyuncu 7.3 2,430
1975 Belgesel Oyuncu 7.1 414
1974 Belgesel Oyuncu 7.8 5,407

Saadet Günleri
1969 Dram Oyuncu 6.3 1,256
1965 Dram Oyuncu 6.1 4,240
1965 Belgesel Oyuncu 7.0 719
1964 Komedi Oyuncu 5.8 448

Uygunsuzlar
1961 Dram Oyuncu 7.2 23,354

Macera Böyle Başladı
1960 Komedi Oyuncu 6.3 3,139
1959 Komedi Oyuncu 6.3 585

Aşk Hocası
1958 Komedi Oyuncu 7.1 4,848

Sessiz Ve Derinden Git
1958 Savaş Oyuncu 7.3 13,071
1957 Dram Oyuncu 6.5 2,622
1956 Macera Oyuncu 6.1 1,883

Uzun Boylu Adamlar
1955 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,204
1955 Macera Oyuncu 6.2 1,713
1954 Dram Oyuncu 6.1 1,327
1953 Dram Oyuncu 6.6 9,156
1953 Macera Oyuncu 6.2 901
1951 Oyuncu 6.6 756

Kunduz Avcıları
1951 Western Oyuncu 6.2 2,272

Kanlı Yarış
1950 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,135
1950 Komedi Oyuncu 6.4 894
1949 Dram Oyuncu 6.9 1,145
1948 Dram Oyuncu 6.8 1,088

Karar Komutu
1948 Savaş Oyuncu 7.3 2,166
1947 Dram Oyuncu 6.7 1,993
1945 Dram Oyuncu 6.1 1,230
1943 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
6.0 151
1942 Dram Oyuncu 6.1 975
1941 Macera Oyuncu 6.5 1,317
1940 Komedi Oyuncu 6.5 1,822
1940 Macera Oyuncu 7.0 3,766

Mahkûmlar Gemisi
1940 Dram Oyuncu 6.9 2,963

Rüzgar Gibi Geçti
1939 Dram Oyuncu 8.2 333,783
1939 Komedi Oyuncu 6.5 1,710
1938 Dram Oyuncu 6.8 2,737
1938 Komedi Oyuncu 6.6 1,674
1937 Dram Oyuncu 6.5 1,961
1937 Biyografi Oyuncu 5.3 565
1936 Komedi Oyuncu 6.3 2,065
1936 Komedi Oyuncu 6.0 1,340
1936 Dram Oyuncu 7.2 6,091
1936 Komedi Oyuncu 7.0 3,863

Vahşetin Çağrısı
1935 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,519

Deniz Ejderi
1935 Macera Oyuncu 7.6 24,802
1935 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,929
1935 Komedi Oyuncu 6.4 1,036

Altin Zincir
1934 Dram Oyuncu 6.3 1,114

Son Günah
1934 Suç Oyuncu 7.1 4,798

Bir Gecede Oldu
1934 Komedi Oyuncu 8.1 112,064
1933 Dram Oyuncu 6.2 944

Dans Eden Hanım
1933 Müzikal Oyuncu 6.7 2,658
1933 Dram Oyuncu 6.1 480
1932 Dram Oyuncu 6.6 1,686

Kızıl Toprak
1932 Dram Oyuncu 7.2 4,917
1932 Komedi Oyuncu 6.1 1,232
1931 Dram Oyuncu 6.9 2,303
1931 Macera Oyuncu 6.4 658
1931 Dram Oyuncu 6.3 1,355
1931 Dram Oyuncu 6.0 376

Gece Hemşiresi
1931 Suç Oyuncu 7.0 4,481

Bir Özgür Ruh
1931 Suç Oyuncu 6.6 2,928
1931 Dram Oyuncu 5.6 791
1931 Suç Oyuncu 6.3 1,047
1931 Suç Oyuncu 5.9 483
1931 Komedi Oyuncu 6.7 3,437
1931 Suç Oyuncu 6.3 1,237
1931 Dram Oyuncu 6.3 617
1926 Dram Oyuncu 6.8 287

Ben Hur
1925 Macera Oyuncu 7.8 7,967
1925 Komedi Oyuncu 5.9 372
1925 Dram Oyuncu 7.3 2,559
1924 Komedi Oyuncu 6.1 221
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024