Giriş Kayıt
Kirk Douglas

Kirk Douglas


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Kirk Douglas, oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

1943 yılının Kasım ayında Diana Douglas ile evlendi. 8 yılın ardından 1951 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.1954 yılının Mayıs ayında Anne Douglas ile evlendi. 66 yılın ardından 2020 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Zafer Yolları (1957), Spartaküs (1960), Geçmişten Kaçış (1947), Büyük Karnaval (1951) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Issur Danielovitch | Mr Kirk Douglas
9.5 (34 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (50)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 7.5 562
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,531
2013 Belgesel Oyuncu 7.4 105
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 473

237 Nolu Oda
2012 Belgesel Oyuncu 6.2 23,177
2011 Oyuncu 6.3 1,648
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 503
2010 Belgesel Oyuncu 7.7 1,350
2010 Biyografi 6.5 4,434
2008 Suç Oyuncu 6.5 132
2007 Belgesel Oyuncu 7.4 1,252
2005 Belgesel Oyuncu 7.0 170

Babalar Ve Oğulları
2003 Komedi Oyuncu 5.5 5,253
2003 Oyuncu 6.5 1,060
1999 Komedi Oyuncu 5.4 1,807
1995 Belgesel Oyuncu 8.5 5,148
1994 News Oyuncu 3.2 970
1994 Komedi Oyuncu 6.3 16,036
1993 Komedi Oyuncu 7.5 5,006
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961
1992 Dram Oyuncu 6.1 204
1992 Dram Oyuncu 5.8 685

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Oyuncu 6.5 34,438

Cennet Sineması
1988 Dram Oyuncu 8.5 284,695
1988 Dram Oyuncu 6.6 617
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,097
1986 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Çeşitli
6.2 7,884
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,452
1984 Komedi Oyuncu 6.2 805
1983 Dram Yapımcı 6.7 10,687
1983 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,321
1982 Dram Oyuncu 6.0 144

Ölü Adamlar Ekose Giymez
1982 Komedi Oyuncu 6.8 23,901
1982 Macera Oyuncu 7.2 10,119
1981 News Oyuncu 3.6 2,793
1980 Belgesel Oyuncu 6.9 25
1980 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 27,200
1980 Komedi Oyuncu 5.0 1,036
1980 Macera Oyuncu 5.1 10,563
1980 Komedi Oyuncu 5.3 259
1979 Komedi Oyuncu 5.3 7,845

Gizli Kuvvet
1978 Dram Oyuncu 6.3 17,432

Mahşerin Dölü
1977 Dram Oyuncu 5.5 1,621
1976 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,278
1975 Dram Oyuncu 4.6 916
1975 Western Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
6.5 2,463
1974 Aksiyon Oyuncu 6.0 318
1973 Macera Yönetmen
Oyuncu
Senarist
5.1 408
1972 Aksiyon Oyuncu 5.9 697
1971 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.2 442
1971 Western Yapımcı
Oyuncu
6.3 1,438
1971 Dram Yapımcı 5.7 377

Dünya'nın Ucundaki Fener
1971 Macera Yapımcı
Oyuncu
6.0 1,861
1971 Komedi Oyuncu 7.9 1,573
1970 Aksiyon Oyuncu 6.9 5,273

Kader degismez
1969 Dram Oyuncu 6.3 3,392
1968 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.0 1,155

Tatlı Ölüm
1968 Suç Oyuncu 5.1 623
1968 Komedi Oyuncu 4.7 1,928

Batıya Giden Yol
1967 Macera Oyuncu 6.2 3,624
1967 Komedi Oyuncu 8.0 3,701

Harp Vagonu
1967 Aksiyon Oyuncu 6.8 10,927

Paris Yanıyor
1966 Dram Oyuncu 6.8 5,222

Ölümle Yarışanlar
1966 Dram Yapımcı 7.2 10,592

İki Yüzlü Adam
1966 Dram Yapımcı 7.6 22,455

Devlerin Gölgesi
1966 Macera Yapımcı
Oyuncu
6.3 3,869
1965 Aksiyon Oyuncu 6.5 8,137

Tehlikeli Yol
1965 Dram Oyuncu 7.3 10,438

Heyecanlı Günler
1964 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.8 17,466
1963 Komedi Oyuncu 6.1 573
1963 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.8 5,777
1963 Dram Oyuncu 6.5 788
1962 Komedi Oyuncu 8.5 4,268

Karanlık Yol
1962 Dram Oyuncu 6.4 2,995
1962 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.6 10,052
1962 Komedi Oyuncu 8.3 325

Güneş Batarken
1961 Western Yapımcı
Oyuncu
6.7 3,765

İnsafsız Şehir
1961 Dram Oyuncu 7.2 1,994

Spartaküs
1960 Macera Yapımcı
Oyuncu
7.9 143,850
1960 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.1 2,654

Gun HIll'den Son Tren
1959 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.3 8,871

Şeytanın Talebesi
1959 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.9 2,900

Vikingler
1958 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.0 15,821
1957 Western Yapımcı 5.8 447

Zafer Yolları
1957 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.4 213,851
1957 Dram Yapımcı 5.6 230

Vahşi Mücadele
1957 Western Oyuncu 7.1 17,559
1956 Biyografi Oyuncu 7.3 12,557

Savaşçı Kızılderili
1955 Western Yapımcı
Oyuncu
6.3 2,904
1955 Western Oyuncu 6.8 3,958
1955 Dram Oyuncu 5.4 415

Denizin Altında 20.000 Fersah
1954 Macera Oyuncu 7.2 37,452
1954 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,305

Kral Ülis'in Maceraları
1954 Macera Oyuncu 6.6 4,678
1953 Dram Oyuncu 6.5 588
1953 Dram Oyuncu 6.5 735
1953 Dram Oyuncu 6.8 1,478

Kötü Ve Güzel
1952 Dram Oyuncu 7.8 16,555
1952 Dram Oyuncu 6.9 4,801
1952 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,868
1952 News Oyuncu 4.6 2,479
1951 Suç Oyuncu 7.5 9,558

Büyük Karnaval
1951 Dram Oyuncu 8.1 39,405
1951 Western Oyuncu 6.8 2,293
1950 Dram Oyuncu 7.1 1,286
1950 Komedi Oyuncu 7.7 593
1950 Biyografi Oyuncu 7.2 3,914

Şampiyon
1949 Dram Oyuncu 7.3 4,771

3 Kadına Bir Mektup
1949 Dram Oyuncu 7.7 10,857
1948 Komedi Oyuncu 5.7 1,196
1948 Dram Oyuncu 6.9 433
1947 Suç Oyuncu 7.0 3,313
1947 Dram Oyuncu 6.3 1,339

Geçmişten Kaçış
1947 Dram Oyuncu 8.0 41,139
1946 Dram Oyuncu 7.4 11,172
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film