Giriş Kayıt
Ingrid Bergman

Ingrid Bergman


Oyuncu, Yapımcı

Ingrid Bergman, 29 Ağustos 1915 Stockholm, İsveç doğumlu oyuncu, yapımcı.

1950 yılının Mayıs ayında Roberto Rossellini ile evlendi. 7 yılın ardından 1957 yılının Kasım ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.1958 yılının Aralık ayında Lars Schmidt ile evlendi.

Kazablanka (1942), Aşktan da Üstün (1946), Şark Ekspresinde Cinayet (1974), Öldüren Hatıralar (1945) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ağustos 1915
Doğum Yeri: Stockholm, İsveç
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
9.4 (38 Oy)
  • Currently 188.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (54)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 6.8 782
2015 Belgesel Oyuncu 7.4 2,352
2014 99 Belgesel Oyuncu 7.1 1,491
2012 97 Belgesel Oyuncu 7.3 1,729
2010 95 Dram 7.4 238
2010 95 Belgesel Oyuncu 6.9 914
2006 91 Belgesel Oyuncu 6.5 419
2000 85 Belgesel Oyuncu 7.0 120
2000 85 Belgesel Oyuncu 6.9 84
1998 83 Belgesel Oyuncu 7.9 252
1996 81 Komedi Oyuncu 6.7 138
1995 80 Belgesel Oyuncu 7.5 520
1994 79 Belgesel Oyuncu 7.5 1,710
1994 79 Belgesel Oyuncu 7.3 962

Harry Sally İle Tanışınca
1989 74 Komedi Oyuncu 7.7 224,850

Cennet Sineması
1988 73 Dram Oyuncu 8.5 263,742

Ölü Adamlar Ekose Giymez
1982 67 Komedi Oyuncu 6.8 22,368
1982 67 Biyografi Oyuncu 7.6 923

Güz Sonatı
1978 63 Dram Oyuncu 8.1 35,150
1976 61 Dram Oyuncu 5.1 721

Şark Ekspresinde Cinayet
1974 59 Dram Oyuncu 7.2 64,122
1973 58 Aile Oyuncu 6.2 686

Tekrar Çal, Sam
1972 57 Komedi Oyuncu 7.6 26,865
1970 55 Dram Oyuncu 6.1 890

Kaktüs Çiçeği
1969 54 Komedi Oyuncu 7.2 11,146
1967 52 Dram Oyuncu 5.7 332
1967 52 Oyuncu 5.7 265
1966 51 Dram Oyuncu 7.0 332
1965 50 Belgesel Oyuncu 7.0 687

Sarı Otomobil
1964 49 Dram Oyuncu 6.4 3,683
1964 49 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.4 1,824

Brahms'ı Sever Misiniz
1961 46 Dram Oyuncu 7.0 2,883
1961 46 Komedi Oyuncu 5.7 89
1961 Dram Oyuncu 6.7 68
1958 43 Biyografi Oyuncu 7.2 5,153
1958 43 Komedi Oyuncu 6.7 9,537
1956 41 Dram Oyuncu 7.0 8,753
1956 41 Komedi Oyuncu 6.2 2,043
1954 39 Biyografi Oyuncu 5.7 360

Korku
1954 39 Dram Oyuncu 6.7 1,566

İtalya Seyahati
1954 39 Dram Oyuncu 7.3 11,157
1953 38 Komedi Oyuncu 6.5 457

Avrupa'51
1952 37 Dram Oyuncu 7.4 4,329
1952 News Oyuncu 4.6 2,253
1950 35 Dram Oyuncu 7.2 7,337

Kapri Aşıkları
1949 34 Suç Oyuncu 6.2 7,490
1948 33 Biyografi Oyuncu 6.4 3,490
1948 33 Dram Oyuncu 6.3 1,755

Aşktan da Üstün
1946 31 Dram Oyuncu 7.9 102,455
1945 30 Dram Oyuncu 7.2 8,579
1945 30 Dram Oyuncu 6.4 1,474

Öldüren Hatıralar
1945 30 Kara Film Oyuncu 7.5 49,497

Gaz Lambası
1944 29 Suç Oyuncu 7.8 30,324
1943 Belgesel Oyuncu 6.5 101

Çanlar Kimin İçin Çalıyor
1943 28 Macera Oyuncu 6.8 9,642

Kazablanka
1942 27 Dram Oyuncu 8.5 575,293
1941 26 Dram Oyuncu 6.8 9,274
1941 26 Dram Oyuncu 6.4 1,273
1941 26 Dram Oyuncu 6.6 1,082
1940 25 Dram Oyuncu 6.1 614
1939 24 Romantik Oyuncu 6.6 2,676
1938 23 Dram Oyuncu 6.1 170
1938 23 Komedi Oyuncu 5.7 411
1936 21 Dram Oyuncu 6.5 1,325
1935 20 Dram Oyuncu 5.6 88
1935 20 Komedi Oyuncu 6.0 374
1932 17 Oyuncu 5.4 88
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023