Giriş Kayıt
Ingrid Bergman

Ingrid Bergman


Oyuncu, Yapımcı

Ingrid Bergman, oyuncu, yapımcı.

1950 yılının Mayıs ayında Roberto Rossellini ile evlendi. 7 yılın ardından 1957 yılının Kasım ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.1958 yılının Aralık ayında Lars Schmidt ile evlendi.

Kazablanka (1942), Aşktan da Üstün (1946), Şark Ekspresinde Cinayet (1974), Öldüren Hatıralar (1945) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
9.4 (38 Oy)
  • Currently 189/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (54)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 6.8 848
2015 Belgesel Oyuncu 7.4 2,503
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,531
2012 Belgesel Oyuncu 7.3 1,780
2010 Dram 6.2 244
2010 Belgesel Oyuncu 6.9 965
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2000 Belgesel Oyuncu 6.9 130
2000 Belgesel Oyuncu 6.9 85
1998 Belgesel Oyuncu 7.8 263
1996 Komedi Oyuncu 6.7 146
1995 Belgesel Oyuncu 7.5 540
1994 Belgesel Oyuncu 7.5 1,777
1994 Belgesel Oyuncu 7.3 991

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Oyuncu 7.7 244,047

Cennet Sineması
1988 Dram Oyuncu 8.5 284,534

Ölü Adamlar Ekose Giymez
1982 Komedi Oyuncu 6.8 23,893
1982 Biyografi Oyuncu 7.5 1,061

Güz Sonatı
1978 Dram Oyuncu 8.1 38,041
1976 Dram Oyuncu 5.1 777

Şark Ekspresinde Cinayet
1974 Dram Oyuncu 7.2 69,445
1973 Aile Oyuncu 6.2 816

Tekrar Çal, Sam
1972 Komedi Oyuncu 7.6 28,077
1970 Dram Oyuncu 6.1 953

Kaktüs Çiçeği
1969 Komedi Oyuncu 7.2 11,983
1967 Dram Oyuncu 5.7 358
1967 Oyuncu 5.7 288
1966 Dram Oyuncu 7.0 361
1965 Belgesel Oyuncu 6.9 730

Sarı Otomobil
1964 Dram Oyuncu 6.4 4,031
1964 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.4 1,988

Brahms'ı Sever Misiniz
1961 Dram Oyuncu 7.0 3,127
1961 Komedi Oyuncu 5.7 99
1961 Dram Oyuncu 6.9 81
1958 Biyografi Oyuncu 7.2 5,453
1958 Komedi Oyuncu 6.7 10,280
1956 Dram Oyuncu 7.0 9,368
1956 Komedi Oyuncu 6.2 2,169
1954 Biyografi Oyuncu 5.8 395

Korku
1954 Dram Oyuncu 6.7 1,790

İtalya Seyahati
1954 Dram Oyuncu 7.3 12,383
1953 Komedi Oyuncu 6.5 489

Avrupa'51
1952 Dram Oyuncu 7.4 4,836
1952 News Oyuncu 4.6 2,478
1950 Dram Oyuncu 7.2 8,030

Kapri Aşıkları
1949 Suç Oyuncu 6.2 8,163
1948 Biyografi Oyuncu 6.4 3,804
1948 Dram Oyuncu 6.3 1,929

Aşktan da Üstün
1946 Dram Oyuncu 7.9 107,684
1945 Dram Oyuncu 7.2 9,420
1945 Dram Oyuncu 6.4 1,587

Öldüren Hatıralar
1945 Kara Film Oyuncu 7.5 52,459

Gaz Lambası
1944 Suç Oyuncu 7.8 34,154
1943 Belgesel Oyuncu 6.0 123

Çanlar Kimin İçin Çalıyor
1943 Macera Oyuncu 6.8 10,295

Kazablanka
1942 Dram Oyuncu 8.5 608,627
1941 Dram Oyuncu 6.8 9,905
1941 Dram Oyuncu 6.3 1,358
1941 Dram Oyuncu 6.6 1,293
1940 Dram Oyuncu 6.1 676
1939 Romantik Oyuncu 6.6 2,927
1938 Dram Oyuncu 6.1 189
1938 Komedi Oyuncu 5.7 437
1936 Dram Oyuncu 6.5 1,404
1935 Dram Oyuncu 5.6 94
1935 Komedi Oyuncu 6.0 402
1932 Oyuncu 5.5 96
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film