Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

generalpasa

 
Kayıt : 06 Ağustos 2011
  • Monte Walsh
    Monte Walsh
  • The Tin Star
    The Tin Star
Son Yorumları
Avatar: The Way of Water (2022)
30 Aralık 2022
normal kalitede bir film.çekim teknolojisinden dolayı 7.5 edebilir.yoksa özgün bir konusu yok.İlk Avatardan sonra bu modda çok film çıktı.hemde çizgifilm olarak.
The 100 (2014)
03 Mart 2020
arkadaşlar bütün yorumları okudum. özet çekiyorum size ..Bilim kurgu seven kesinlikle izlesin. diyen arkadaşım.Haklısın.Oyunculuk zayıf diyen arkadaşım.Doğru söylüyorsun ancak tecrübeli oyuncular da koymuşlar.Güzel rol yapanlar da var.Ayrıca her insan hep kötü değildir.her insan hep iyi değildir.bu güzel işlenmiş.bu kendi fikrim.Konular klişe diyen arkadaşım.Dizinin kendi içinde klişeleşmeye gidildiği olabilir.ancak konusu kesinlikle orjinal .önceki hiç bir diziyle bu diziyi emsal gösteremezsin.bence bu seyredilmesi gerektiğini gösteriyor.Zaten puanı yüksek ve hakediyor.genel olarak kaliteli bir dizi.Yorum yapmak için Bence en az 1 sezon izlemek gerek.Kesinlikle ucuza kaçmamış adamlar.emek vermişler.özellikle senaryo olarak alınteri dökmüş adam.Mantık hatası bukadar uzun bir dizide illaki olur.
Westworld (2016)
29 Haziran 2018
Bende yorumumu katmak isterim arkadaşlar; bu dizi dandik bir film olsaydı Ed harris Anthony Hopkins gibi oyuncuları bünyesine katmazdı ve onca kan banyosu kasabalar film setleri hazırlamazlardı.inanın uçuk paralara çekilen filimler.Ayrıca 2 sezonun sönük gittiği doğru ama kafamızda kalan soru işaretlerinin cevaplarını da alıyoruz.Bence bu dizi yalnızca kendine özgü orjinal senaryosu için seyredilir.Ayrıca dizinin ismini aldığı 50 yıl önceki sinema filmini çok güzel yeniden işlemişler.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film