Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

eruyanik

 
Kayıt : 14 Ağustos 2010
  • Telmisseomding
    Telmisseomding
Son Yorumları
Asura (2016)
14 Mayıs 2017
asura - the city of madness, güney kore'den ara ara çıkan enfes bir drama örneği. politik yozlaşmayı anlatırmış gibi yaparken aslında insanların yozlaşmasını anlatan, politik yozlaşma denilen şeyin aslında politikayla ilgili değil insanla ilgili olduğunu anlatan ve bunu abartı derecesinde kasıtlı olarak kullanan, enfes bir taşlama bir satire örneği. filmi izleyince abartısına bakıp saçma bulanlar doğru bir tespitten ziyade büyük bir hata, maksadı ıskalama yapmış olurlar. bu filmi muhteşem kılan şey tam da bu taşlaması, abarttıkça abartması zaten. daha kötü ne olabilir ki sorusuna yer bırakmayan, alay geçerek aşağılayan bir anlatım. üstelik çokta eğlenceli. bir şekilde fırsat bulan olursa muhakkak izlesin. soundtrack'ı da filme yakışır seviyede bu arada.
Pyojeok (2014)
09 Mayıs 2017
Bu sefer Koreliler bir Fransız filmini remake olarak alıp film yapmışlar. Henüz izlemedim. İzleyince bir karşılaştırma yapabilirim sanırım. ancak orjinal Fransız yapımı olan film 'point blank' çok başarılı bir filmdi.

À bout portant
2010
À bout portant
Aksiyon / Suç / Gerilim84 dk

Yönetmen: Fred Cavayé
Samuel ve Nadia için hayat güzel sürüyordur. İlk bebeklerinin doğmasına çok az kalmıştır. Sağlık görevlisi belgesini almak için çalışan Samuel’in hayatı bir gün tamamen değişir... Nadia, Samuel’e saldıran adamlar tarafından kaçırılır. Samuel...
6.8 (14,672 Oy)
Texas Killing Fields (2011)
11 Mayıs 2016
buradaki yorumların aksine filmi çok beğenmiştim izlediğimde. hatta ara ara bir iki kere daha izledim. kadrosu, karakterler arası ilişki, özellikle dean morgan'ın inançlılık hassasiyetini yansıtan yaralı karakteri ve sunumunu, sam worthington'un teksaslılığı ve eski eşi olan güçlü diğer bir dedektifle (yani chastain), aralarındaki gerilimi ağır basan, tatlı sert atışmalarıyla etkileyici bir filmdi. filmdeki kötü adam karakterini canlandıranlardan biri olan ingiliz oyuncuda duruşu ve bakışlarıyla yetiyordu zaten. son olarak narin görünümlü ancak kuvvetli bir karakter olarak chloe moretz'ide en son bu filmde beğenmiş olduğumu söylemeliyim. true dedective tardında bir filmdi ve true dedective'den önce çekilmişti. evet kara bir film ve karakterler suçlu karakterler. ancak anlatılan ortamda bu değil mi zaten? bana sorarsanız enfes bir filmdi.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film