Giriş Kayıt

Akturk yorumları

Akturk profil sayfası
Avatar: The Last Airbender (2024)
1. sezonu izledim bitirdim ve sonuç olarak yeterince iyi olmadığına karar verdim. Zaten animeden dizi film yapılınca olmuyor. Bana göre çok önemli olan bazı yerler dizide yok. Mesela zuko ve zhao düellosu. Komedi unsuru ciddi derecede eksik. Animenin bazı noktalarında çok duygulanırken bazı noktalarında çok gülmüştüm ama dizide öyle güldüğüm bir sahne olmadı ayrıca bence dizi duygusallığı da yeterince verememiş evet bazı sahnelerde duygulandım ama sebebi animeyi izlemiş olmamdır. sadece diziyi izleyen biri kesinlikle o kadar duygulanmaz. Sonuç olarak eğer animeyi izlediyseniz bunu izlememek size bir şey kaybettirmez ama animeyi izlemediyseniz standart bir netflix dizisi olarak izleyebilirsiniz.

Tarih: 23 Şubat 2024 06:54
Mafia: Survival Game (2016)
Film çocukken oynadığımız hırsız polisin aynısı tek fark ölen kişi gerçekten ölüyor ve kazanan büyük para ödülünü alıyor. Bence güzel filmdi. Matrixle karşılaştırılamaz ama Matrixe benzer bi durum var. Çok iyi bir film değil ama aldığı puandan daha fazlasını hakettiğini düşünüyorum. Kısaca puana bakıp izlemekten vazgeçmeyin.

Tarih: 20 Ocak 2020 10:27
Rogue One (2016)
Anladığım kadarıyla insanlar filme çok büyük beklentilerle gitmiş. Evet film çok güzel değildi ama yedincisi çekilen bir film ne kadar güzel olabilirse o kadar güzeldi.
Sürprizbozan: Göster


Tarih: 16 Aralık 2016 19:21
Eddie the Eagle (2015)
İlk çıktığından beri listemde olan bir filmdi ama nedense hep sonraya bırakıyordum. İzledikten sonra sonraya bıraktığım için pişman oldum.

Film başarılı olmanın o kadar da önemli olmadığını insana hatırlatıyor. Sadece istediğin şeyi yapabiliyor olmanın mutlu olmaya yeterli olduğunu hatırlatıyor. Filmi izledikten sonra gerçekten mutlu oldum. Bazı şeyleri de başarılı olamayacağımı bildiğim için yapmadığımdan dolayı da pişman oldum. Kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden biri. Normalde bu tarz filmlere anca filmlerde olur kafasıyla yaklaşıp pek ciddiye almam ama gerçek bir yaşam öyküsünden esinlenildiği için açıp okudum. Tabi ki filmde Eddie'nin yaşam öyküsü biraz değiştirilmiş ama genel hatlarıyla aynı ve Eddie'nin hikayesi beni gerçekten etkiledi. Hepinize iyi seyirler.

Tarih: 30 Kasım 2016 18:24
Senden Bana Kalan (2015)
filmin özeti bildiğin bu film ama bakalım.

Sürprizbozan: Göster


Tarih: 20 Nisan 2015 01:15
Free to Play (2014)
İlk olarak bu bir belgesel ve oyuncuların hayatlarını anlatıyor yani öyle ahım şahım bir şey değil ne 1000 yıllık bir yapı var ne de dünyada çok büyük değişime neden olan bir buluş. Öyle beklentilerinizi artırmayın ve eğer dota, wow vs gibi mmorpg, moba oyunlarına ilginiz yoksa hiç izlemeyin belgeselde ilginizi çekmez. Eğer bu oyunlara ilginiz varsa ve aynı zamanda oyuncuysanız kesin izleyin.

Tarih: 14 Eylül 2014 05:30
CM101MMXI Fundamentals (2013)
Beklentilerinizi yüksek tutmayın Bir Tat Bir Doku ve CMYLMZ daha güzel. Size bu kötü demiyorum bu da çok güzel olmuş. Bir de sürekli "Anladın mı?" diye sorması beni çok rahatsız hissettirdi. Bu güne kadar hiç bir gösterisinde böyle bir şey görmedim. Genel olarak yaptığı hiçbir esprinin havada kalmadığını izleyicisinin onu anladığını söyleyen bir adamın sürekli bunu demesi beni şaşırttı. Oradan almıştır demiyorum ama ben anladın diye soran kişi Atalay Demirci'yi gördüm.

Son olarak beklentilerimi karşılamasa ve eski gösterileri daha güzel olsada bu gösteriside oldukça iyiydi.

Tarih: 24 Ocak 2013 21:47
The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
Filmi dün izledim ama giripte yorum yazacak zamanım yoktu. Sinema çıkışında miletin ne kadar popüler kültür meraklsı olduğunu farkettim yüzüğü elfler dövdü zannedenler bu filmi yüzüklerin efendisi filminin devamı zannedenler. Eğer sadece izlemek için izliyorsanız yada arkadaşlarınıza hava atmak için izliyorsanız izlemeyin yapılan yorumlar ve konuşmalar filme hakaret gibi oluyor sonra. Neyse içimi doktüm şimdi filmden bahsedeyim. Hehehehe

İlk olarak bildiğiniz üzere bu filmler Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden öncesini ve Bİlbo'yu anlatıyor. Filmde Bilbo kendi başından geçenleri anlatıyor. Nasıl bir hobbit olarak hiç doğalarında olmamasına rağmen yolculuğa çıkmaya başladığını ve nasıl büyük bir olayın parçası olduğunu. Daha fazla anlatırsam spoilera gireceğinden burada bırakıyorum yanlız şunu da söylemeden edemeyeceğim Yüzüklerin Efendisinde ki bir çok Eşyayı da burada ele almışlar mesela Frodo'ya verdiği kılıcı nasıl ele geçirdiği gibi. Böyle ince ayrıntılar sayesinde film dahada güzelleşmiş.

Sİze tavsiyem bu filmi sinemada izleyin çünkü muhtemelen indirdiğiniz filmin boyutunu düşürmek için fpssi düşürülmüş olacak. 48fps izleyin gerçekten iyi olmuş. Bir de 3D izşlemenizi tavsiye ederim. Bu güne kadar başımı ağrıttığı için genel olarak 3D film izlemedim ama emin olun başınızın, gözünüzün ağrımasına değecek kadar güzel olmuş 3Dsi.

Son olarak Filmin en kötü yanından size bahsedeceğim. Gerçekten başka hiç bir filmde bu kadar kötü bir şey yok. Devam filmi için 1 sene kadar bekleyeceğiz. Sümüklü Sümüklü

Tarih: 15 Aralık 2012 16:48
Oglum bak git (2012)
Forumda rastlayana kadar bu filmden haberim yoktu. Keşke hala öyle olsa.

Tarih: 12 Aralık 2012 15:28
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)
Filmi airport avmde izledim filmden çok sinema solonuna hayran kaldım herkese orada film izlemeyi tavsiye ederim. Özellikle sevgililer için love seatler koymuşlar Hehehehe

Film hakkında düşüncelerime gelirsek kitabını okumuş biri olaraktan daha iyi bir yapım bekliyordum ama bu filmide çok fazla eleştiremeyeceğim sonuç olarak bir kurtadam vampir filmi çok fazla bir beklenti içerisine giremeyiz. Kısaca türü için fena film değil boş vaktiniz ve sevgiliniz varsa izlenecek bir film. Füüü üüü üü

Edit: Yazmayı unutmuşum. Ben bu kadar ingilizcemle "present time"ın "hediye zamanı" olduğunu anladım adamlar "şimdiki zaman"diye çevirmiş. Şok

Tarih: 21 Kasım 2012 13:47
‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film