Giriş Kayıt

Akturk listeleri

# İsim Tür
1. Son 25 Yılın En İyi 25 Filmi (25)
Kuruluşunun 25. yılını yayınlandığı özel listelerle kutlayan IMDb, kurulduğu 1990 yılından 2014’e kadar son 25 yılın en iyi 25 filminin listesini yayınladı. Listede Christopher Nolan ve Leonardo DiCaprio isimleri öne çıkmış durumda.

Sunduğu imkanlarla her sinefilin elinin altında olması gereken kaynaklardan biri olan IMDb, kuşkusuz en büyük ve önemli sinema sitelerinden birisi. 2015 yılında 25. yaşını kutlayan site, bu özel yılı yayınladığı En Popüler Diziler ve Top 250 TV gibi listelerle taçlandırmıştı.

Şimdi ise sırada IMDb’nin kurulduğu 1990’dan bu yana son 25 yılın en iyi 25 filmi listesi var. Sitenin Vanity Fair dergisinin internet sitesinde yayınlandığı listede yönetmen olarak Christopher Nolan, oyuncu olarak ise Leonardo DiCaprio‘nun isimleri ön plana çıkmış durumda. Nolan, listede yer alan beş filmiyle Martin Scorsese, David Fincher ve Quentin Tarantino gibi yönetmenleri geride bırakırken Fincher haricinde bu yönetmenlerle çalışma fırsatı bulan Leonardo DiCaprio ise listedeki dört filmde yer almış. Listedeki dört filmde yer almış olan bir diğer isim ise Morgan Freeman.

17 Ekim’de resmi olarak 25. yaşına basacak olan IMDb’ye göre son 25 yılın en iyi 25 filmi
Film / Dizi
2. !f istanbul Keş!f Yarışması Filmleri (9) Film / Dizi
3. Fransız Filmleri Festivali Uzun Metraj Kategorisi (10)
Fransız Filmleri Festivali uzun metraj kategorisinde yarışan filmler
Film / Dizi
4. Fransız Filmleri Festivali Kısa Metraj Kategorisi (10)
Fransız Filmleri Festivali kısa metraj kategorisinde yarışan filmler
Film / Dizi
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film