Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

recep_sionist

 
Kayıt : 20 Nisan 2010
  • Fighting with My Family
    Fighting with My Family
  • The Boy Who Harnessed the Wind
    The Boy Who Harnessed the Wind
  • Bir Yıldız Doğuyor
    Bir Yıldız Doğuyor
  • Ant-Man ve Wasp
    Ant-Man ve Wasp
  • İnanilmaz Aile 2
    İnanilmaz Aile 2
Son Yorumları
Dunkirk (2017)
05 Mayıs 2020
Christopher nolan tür olarak tarzının dışına çıkınca bizim izleyici kitlemiz şaşırmış biraz anlaşılan. Ben filmi çok beğendim ama bir nolan hayranı olarak ben de biraz garipsemedim diyemem. Sanırım ikinci dünya savaşı ile ilgili özgün olarak işlenecek bir konu kalmamış olacak ki, nolan'ın tarzına tam oturmayacak bir olay ele alınmış filmde. Ama yine de o nolan'ın klasik izleyiciyi sürekli gergin ve diken üstünde tutan atmosferi filmin neredeyse tamamında mevcut. Oyunculuklar ve efektler de gayet güzel. Sonuç olarak nolan tarzını seviyorsanız yine beğeneceksinizdir ama bir interstellar, inception, hele hele bir dark knight performansı sakın beklemeyin, üzülürsünüz.
Paddington (2014)
05 Mart 2016
Dünyadaki göçmen krizine ince ve dokunaklı göndermeleri olan, gayet hoş ve sevimli bir aile filmi. Evet, kimilerine biraz klişelerle dolu TRT pazar sabahı kuşağı filmi gibi gelebilir; ancak hepimiz her gün gerçek hayatta klişe şeyler yaşamıyor muyuz? O pazar sabahı filmleri bile yok artık, klişe bile değil. Zor bir günün ardından, sevgi dolu bir şeyler izlemeye ihtiyaç duyan, atlarına binip gitmemiş ve bizleri demirin tuncuna, insanın çirkinine bırakmamış güzel insanlara muhtaç olan bünyelere ilaç gibi gelecektir.
A Most Wanted Man (2014)
25 Şubat 2015
Ben filmi çok beğendim, kaldı ki bunda Uluslararası İlişkiler okumamın da büyük etkisi var diye düşünüyorum. Ajanlık denen istihbari kavramın James Bond veya diğer örneklerinde de olduğu vurmalı kırmalı, hoplamalı zıplamalı, bombalı tabancalı, arabalı helikopterli, garip teknoloji sahibi ve kung-fu bilen adamlardan ziyade daha farklı insanlar tarafından icra edildiğini gösteren bir film olmuş.

Filmin ağır temposunu beğenmeyenlere saygım sonsuz; sonuçta çoğu insan film izlemeyi bir eğlence aktivitesi olarak görür. Dolayısıyla bu film size eğlence vaat etmiyor, daha çok bilgilendirme amacı taşıyor diyebilirim. O yüzden de film okuldaki herhangi ders kitabı kadar sıkıcı ama bir o kadar da eğitici ve öğretici...
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film