Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

Ekonomist79

 
Kayıt : 18 Ağustos 2023
Son Yorumları
We're No Angels (1955)
16 Haziran 2024
Gökten inen üç melek mi yoksa hapisten kaçmış üç mahkum mu? Önyargılarımızı kırmamız gerektiği gösteren çok hoş bir komedi filmi ve bu orjinal versiyonun Robert de Niro ve Sean Penn'in remake versiyonundan daha başarılı olduğuna inanıyorum. 10 üzerinden 10.
Fahrenheit 451 (1966)
14 Haziran 2024
Kitabını okuduktan sonra filmini izlemiş biri olarak filmi oldukça başarılı buldum. Elbetteki kitaba tamamen sadık kalınmamış örneğin kitaptaki Prof. Faber karakteri filminde yok amma velakin kitabı okumamış birisi filmini izlerse ana konuyu kolaylıkla kavrayabilir. Son olarak, filmdeki havadan giden tramwayı 1966 yılının animasyon teknolojisi ile nasıl yaptıklarını şahsen anlayamadım ve izlerken çok şaşırdım.
Agatha Christie's Poirot (1989)
23 Mayıs 2024
Agatha Christie'nin en baş kahramanı Hercule Poirot'nun maceraları defalarca sinemaya uyarlanmıştır. Ne var ki bu dizide Poirot'nun başrolde olduğu tüm romanları ve kısa hikayelerini bulabiliyorsunuz ve bunları gerçekten son derece kaliteli bir prodüksiyon ekibi uyarlamış. Tek eleştirim başrolü oynayan Suchet'e olabilir zira ben şahsen Poirot rolünde Peter Ustinov gibi daha komedi tabanlı bir oyuncuyu yeğlerdim ne var ki Yüzbaşı Hastigs, Başmüfettiş Jap, Matmazel Lemon ve Ariadne Oliver gibi diğer yan karakterler tüm Poirot uyarlamalarından daha iyi ve David Suchet'in trajedi oyunculuğunun da tadı farklı ve keyifle izlenir.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film