Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

stallion_diamond

 
Kayıt : 03 Ocak 2020
  • Dolunay Katilleri
    Dolunay Katilleri
  • Ratatuy
    Ratatuy
  • Yeşil Rehber
    Yeşil Rehber
  • Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
    Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
  • Tanrıkent
    Tanrıkent
Son Yorumları
Everything Everywhere All at Once (2022)
26 Şubat 2023
11 dalda aday olunca izleyelim dedik bu kadar over rated bir filme rastlamadım. İzlemeyen hiçbir şey kaybetmez 2 saat kazanır. Sanat bu demek değil saçma sapan olaylar vardı hep. En basitinden örnek sümük yemek, sosisten el (evet yanlış duymadınız ne kadar yaratıcı(!) değil mi bazı sahnelerde insanların parmakları sosistendi. Bildiğiniz sosis...) ayakla piyano çalmak daha saysam elli tane daha çıkar
Recep İvedik 7 (2022)
15 Aralık 2022
Recep İvedik seven biri olarak bile tahammül edemedik, en kötü filmi serinin. Bitmek bilmedi resmen. Sosyal mesaj vermeye çalışmış ama aynı replikler, aynı mekan, klasik hikaye ve son. Yan karakterlerin repliği bile yok. Recep İvedik bu kadar duyarlı biri olmadı hiç, o yüzden yakışmamış bu kadar duyar kasması.
Lupin (2021)
25 Ocak 2021
Herkes eleştirmiş de memnun olmayan bir toplum haline gelmişiz. Dizi gayet sürükleyici ve sürekli ters köşe yapıyor insanı. Gizem ve gerilim yanında aile bağlarına da önem veren içinde her duyguyu barındıran bir dizi. Tek solukta izledik ve dört gözle yeni bölümleri bekliyoruz. Buradaki olumsuz yorumlara bakmayın oturun ailenizle keyifle izleyin. Suç, polisiye ve hafif aksiyon seviyorsanız beklemeyin. Son zamanlarda Netflix te yayınlanan en kaliteli dizilerden.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film