Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

subuto

 
Kayıt : 18 Aralık 2019
  • Napolyon
    Napolyon
  • Riddick
    Riddick
  • Bar Fedaisi
    Bar Fedaisi
  • Sleeping Dogs
    Sleeping Dogs
  • Pinokyo
    Pinokyo
Son Yorumları
Dragonfly (2002)
26 Temmuz 2023
buradaki yorumlara göre bir beğenmeyen benim sanırım. Merak uyandırıp içine çekemiyor, eşler arasında bir kimya olduğunu görmüyor sadece duyuyoruz. Baş karakterin buhranını gerilim sahnelerinden dolayı hissetmek mümkün olmuyor. Yan oyuncular da amatör gibi. Bir iki ufak nokta haricinde hiç beğenmedim.
Everything Everywhere All at Once (2022)
25 Temmuz 2022
Puanını ve birkaç yorumu görünce beklentimi fazla yükseltmişim. Özellikle bir buçuk saati sıkı bir bilimkurgu seyircisi için gayet sıradan ve hatta yer yer sıkıcı idi maalesef. Son çeyrekte açıldı, başıyla sonuyla bir bütün haline geldi. Ancak dediğim gibi hem yeni birşey söylemiyor hem de bazı sahnelerdeki absürt ve komedivari anlatım filme ciddiyetle bakmanızı engelliyor. Bir iki sahne ve nüans dışında akılda kalıcı birşey göremedim, benim için hayal kırıklığı oldu. Tavsiyem bilimkurgu severler benim gibi yüksek beklentiye girmeden izlesin, bilimkurguyla arası olmayanlar ise uzak dursun.
Morbius (2022)
28 Mayıs 2022
bu film belki 2005'te falan çıksa beğenebilirdik, günümüzde süperkahraman filmlerinden beklentiler farklı ve bu film hiçbirini karşılayamıyor. Ayrıca sinemaya uymayan bir çizgi roman karakteri bence, zorlamaya gerek yokmuş sanki.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film