Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

Theronin

 
Kayıt : 14 Şubat 2019
Son Yorumları
Ghostbusters: Afterlife (2021)
15 Ocak 2022
Film başta pek umut vermesede şaşırtıcı derecede güzel , tüyleri diken diken eden bir hal aldı. Ghostbusters fanı olarak son çekilen feminem filme çok üzülmüştüm. Ancak bu bölüm beni benden aldı. 43 yaşında beni yıllar öncesine götürdü getirdi. Diğer yorumları da okudum. Bana yakın yaşlarda olanlarla aynı hisleri yaşattığına göre diyecek birşey yok.
The Book of Boba Fett (2021)
15 Ocak 2022
Mandalorian ile aynı zamanda geçmesi ve 3.bölümde bazı sahnelerin karşı açıdan görünmesi, diğer star wars yapıları ile birleşim noktaları çok güzel düşünülmüş. Tek sıkıntı 3.bölümdeki çetenin(Voltron renkliler ) araçları Tatooine gezegenine pek uyumlu değil gibi. Züppe takımı gibi kalmış : ) John Favreau kesinlikle bir üçleme yapmalı Star Wars için. @vtrman gibi düşünüyorum bende senaryo bile olmasa zevkle izlenecek bir atmosfer yaratılmış. Acaba George Lucas ilk filmi dördüncü bölümden başlayarak çekerken işin buralara geleceğinin hayalini kurmuş mudur?
The Matrix Resurrections (2021)
24 Aralık 2021
Eski üçleme hatrına izlenecek bir film olmuş. Serinin ilk filmi efektlerde sinema tarihine geçti zaten. Öyle büyük bir şaheser veya yeni denenen efektler beklemeyin hatta dövüş koreografileri bile serinin neredeyse en kötüsü. Matrix hayranı iseniz zaten eski seriye çok fazla göndermeler var. Çok kötü de değil ama eğlenmek için izleyin. Beklentiyi yüksek tutmadan eski üçlemeye gülerek selam duruşu diyebiliriz.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film