Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

aleran

 
Kayıt : 15 Kasım 2018
Son Yorumları
Koma (2019)
01 Haziran 2020
Görsellikler oldukça iyi yapılmış. Ruslar teknolojiyi de kullanarak giderek daha iyi bilim kurgu filmi yapmaya başladılar. Düşük bütçeli olmasına kadar iyi iş çıkarmış Rus yapımcılar ayrıca oyunculuklar da oldukça iyi. Sıkılmadan izlenebilir.
The Survivalist (2015)
01 Haziran 2020
Düşük bütçeli mütevazi bir film. Yavaş ilerliyor, fazla aksiyon yok ve altyazı ekibine fazla iş düşmeyecek kadar diyalogsuz. Ancak bunlar filmin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Aksiyon çok az olsa da tutturulan gerilim düzeyi film boyunca hiç düşmüyor ve filmi kolay bir şekilde izlettiriyor. Film süresince, insan doğasından çok da insani diyemeyeceğiniz çarpıcı kesitler görüyorsunuz. Filmin sonunda da asıl survivalisti görüyorsunuz.
In My Room (2018)
31 Mayıs 2020
Film sanki iki ayrı bölüm gibi. İlk bölümde silik bir kişilik olan Armin'in sıradan yaşamı konu edilmiş. Ağır geçen filmin ilk yarısı oldukça sıkıcı. İkinci bölümde ise bir sabah, hiç kimsenin olmadığı bir dünyaya uyanış ve ne oldu neden gibi sorular fiim bitene kadar cevaplanmıyor. Senaryoda bütünsellik olmadığı gibi ne verilmeye çalışıldığı belirsiz kalmış. Filmin bitiminde ne seyrettik ne anladık diye epey düşünmeniz gerekiyor.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film