Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

portfolio

 
Kayıt : 28 Mart 2017
Şehir : İstanbul
Meslek : Borsa Uzmanı
İlgi alanları : Sanat, müzik, spor
  • Tepedeki Ev
    Tepedeki Ev
  • Castle Rock
    Castle Rock
  • StartUp
    StartUp
  • The Americans
    The Americans
  • Geleceğe Dönüş 2
    Geleceğe Dönüş 2
Son Yorumları
Lost River (2014)
17 Nisan 2019
Son derece ilginç ve başarılı bir film. Ryan Gosling atmosfer yaratmakta oldukça başarılı. Mekanlar, kurgu ve oyuncu seçimleri de kusursuz. Tek eleştirim filmin finali biraz daha işlenebilirdi. Sonunun değişmesini filan kastetmiyorum, sadece var olan tüm sahneler toplamda 10 dk. lık bir ilave ile, daha doyurucu olabilirdi düşüncesindeyim. Çoğunluğun beğenmemesini anlıyorum, ben de zaten çoğunluk beğenmediği için izleyeyim dedim. Yanılmamışım, beş yıl gecikmeyle de olsa iyi bir film ve iyi bir yönetmen yakalamış oldum. Gosling umarım yönetmenlik kariyerine devam eder...
The House That Jack Built (2018)
16 Ocak 2019
Dünya' da olduğu gibi Türkiye' de de filme yoğun eleştiriler var. Bu film için en aşağılayıcı sonuç, herkes tarafından vasat bulunması olurdu. Şimdi gördüğümüz tablo ise sanırım Trier' i çok mutlu etmektedir, film amacına ulaşmıştır. Yani kendi nefret cephesini ve taraf kitlesini oluşturmuştur. Filmin öldürmeye çanak tuttuğu, çok kirli amaca hizmet ettiği, ... gibi zırvalara hiç yanıt vermeye gerek yok. Verilecek yanıt zaten havada uçuşan sonbahar yaprağı misali belirsiz bir yere doğru doğru uzaklaşacaktır.
Bu filme dair ilk seyretmeden sonra oluşacak düşünceler ile 2. , 3. ve daha ileriki seyretmelerde oluşacak düşünceler gelişerek değişecektir. Bir noktada bırakılacak bir film değil, zihninizde oynamaya devam edecek bir film. Her seferinde başka bir nokta fark edebilirsiniz. Tüm bu kurgu, metinler, görsel tasarım, oyuncular, müzikler, ... çok ince bir emeğin ürünü. Trier' in ulaştığı zirve diyebilirim. Pek az yönetmen bu seviyeye çıkabilmiştir. Saygıyla eğiliyorum. Son yıllarda Mother ile birlikte en beğendiğim film olduğunu söylemek istiyorum.
The Looming Tower (2018)
02 Ekim 2018
Propaganda gibi bir şey söz konusu değil. Tam tersine ABD devlet birimlerinin aptalca iç çatışmalara düşmüş olması nedeniyle engellenebilecek iken engellenemeyen 11 Eylül terör saldırılarının arka planını anlatıyor. Her yöne eleştiri var, objektif ve tarafsız gözle terörün arka planı işlenmiş. Oyunculuklar ve kurgu çok iyi. Gerçek olaylardan da görüntülerle belgesel tadı verilmiş. Casusluk, politika, terör örgütleri,... gibi konulardan hoşlananlar için pırlanta bir dizi.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film