Giriş Kayıt

seyap yorumları : sayfa 3

seyap profil sayfası
Kimetsu no Yaiba: Mugen Ressha-Hen (2020)
İlk olarak eğer anime serisini izlemediyseniz filmden bir şey anlamayacaksınız. Neyse film benim beklentilerimi karşıladı çizimleri seslendirmesi gayet iyiydi. İlk sezonun kaldığı noktadan devam etmesi gayet hoş olmuş ki 2. sezonun başlayacağı noktayı da filmin sonunda görmüş olduk diye düşünüyorum. Sonuç olarak 8 puanı kesinlikle hak eden bir yapım olmuş normalde 9 yıldız verecektim ama süprizbozan da yazacağım nedenden dolayı kırdım. Herkese iyi seyirler
[Rengoku karakterinin ölümü bende çok fazla bir etki yaratmadı ki film buna baya uğraşmış. Ancak karakteri ilk sezonda fazla görmediğimiz ve bize tanıtılmadığı için karakterle bağ kuramadım ki filmde ki tek kusur buydu.]

Tarih: 06 Haziran 2021 22:54
Mortal Kombat (2021)
Mortal Kombat olarak değil tamamen fan filmi olarak izlemelisiniz detaya girerek spoiler vermek istemiyorum ama hayranlarını kesinlikle hüsrana uğrattığına eminim. Ben beklentimi oldukça düşük tuttuğum için film fena değildi. 10 üzerinden 6 yeterli olacaktır.

  • 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Tarih: 23 Nisan 2021 22:04
The Stand (2020)
The Stand i okumuş biri olarak olabilecek en iyi başlangıcı yapmışlar diyebirilim. Eğer kitabı olduğu gibi yansıtmaya kalkarlarsa gereksiz bir çok diyolog ve sahne ile olabilecek en ağır ve kötü dizi başlangıcı olurdu. Senaryonun bu şekilde işlenmesi çok daha iyi olmuş diyebilirim. İlk bölüm olduğundan birşeyler söylemek için çok erken. Kitap dan çeviri oldukça zor bir durum ve özellikle king romanlarının çevrimlerinin başarısız olmasının sebeplerinden biri derin olay örgüsü ve karakter betimlemesidir. Dizi umarım bunu aşar ve başarısız olan birçok KİNG uyarlamasının üstüne çıkabilir.

Tarih: 27 Aralık 2020 21:14
The Expanse (2015)
Görsel efectler için diyecek hiçbir şeyim yok ama ilk 2 sezonun verdiği tadı bir türlü alamıyorum. İlk sezonun sonunda Dead Space necromorph lara bağlayacaklar diye heyecandan uçmuş ikinci sezonda tempoyu arttırıp daha iyi bir hikaye ile ortaya çıkarttılar. Ancak 3. sezonda konuyu değiştirip farklı bir yöne çektiler tempo azaldı ve son iki sezondur yine aynı taktiği uyguluyorlar. Diziyi uzatmaya çalışacaklarına tek bir konuyu ele alıp onun üzerine yoğunlaşmaları daha güzel olurdu.

Tarih: 25 Aralık 2020 21:56
The Mandalorian (2019)
İlk sezonundan daha iyi, müthiş göndermeleri ve muhteşem bir sezon finali ile 3. sezonu beklemeye koyulduk. Spoiler vermek istemiyorum ama dizi çok ciddi bir seviye atladı sezon finali ile umarım bunu korumayı başarır.
Sürprizbozan: Göster


Tarih: 20 Aralık 2020 21:06
The Mandalorian (2019)
2. sezon başladığından bu yana 4 bölüm oynadı ve kendimi tutarak 4 bölümü tek seferde izlemeyi başardım. Bölümlerin uzatılması ilk başta biraz canımı sıkmıştı çünkü ilk sezonda yaptıkları 20 dakikalık seansları çok iyi işlemişler ve bizlere aktarmışlardı ki korktuğum olmadı. 2. sezon ilk sezonun kaldığı noktağı bir üst çıtaya çıkartmayı başarmış. Görsel efektler makyajlar eskiye göndermeler dizi de çok iyi kullanılıyor. Olay örgüsünün yavaş ve seyirciye yedirilerek aktarılması gayet mantıklı bir nokta ki buda dizinin geleceği ve uzunluğu bakımından olması gereken bir durum. Çizgiyi bozmadan devam eder umarım. Bebek yoda nın yavaş yavaş büyüdüğünü görmek güzel.

Tarih: 21 Kasım 2020 08:57
Supernatural (2005)
Son bölümü izlerken içimden bir parçamı da aldı gitti. İlk 5 sezon bir efsane olmayı başaran sonrasında ne zaman bitecek dedirten sezonları ile tam 15 yıl geldi geçti. SAM - DEAN 15 yıl boyunca bize yaşattığınız tüm bu güzel anılar için size teşekkür ederim.

Tarih: 21 Kasım 2020 08:36
Extraction (2020)
Son dönemler izlediğim aksiyonu en bol filmdi. Hatta olması gerekenden çok fazlaydı. Netfelix konudan ziyade izleyici odaklı çalıştığı için malesef gereksiz bir iş çıkmış ve gereğinden çok daha uzun bir yapım olmuş. Denzel washington man of fire filmi veya Bruce Willes in Code Merkür filmleri ile kıyaslama yaptığımda oldukça basite kaçan bir yapım. Ama bu günlerde izlenecek çok bir şey yok tabi.

Tarih: 04 Mayıs 2020 23:20
The Lodge (2019)
Olmaya çalışmış ama olamamış bir yapım. Film kendini gizemli tutmaya çalışıyor ama bunda da başarısız. Hemen ilk yarısında olayı çözüyorsunuz ve sonrasındaki olay örgüsü pek ilginizi çekmemeye başlıyor. Çok daha iyi bir iş çıkarılabilecekken acele edelim bitirelim denmiş. Filmi bu kadar gömmemin sebebi de çok fazla reklamının yapılması. Yılın korku filmi denmesi vs. Boş zamanınız varsa izleyebilirsiniz. Ama benim gibi çok büyük bir beklentiye girmeyin derim. Son olarak sizde filmlerin son sahnelerinin ucu açık bırakılmasından sıkılmadınız mı?

Tarih: 04 Mayıs 2020 23:06
The Orville (2017)
Dizi bilim kurgu kısmına tam olarak cevap vermese de ki amacı bu değil mükemmel yazılmış replikleri ve bu repliklere tam uyan oyuncu seçimleri sayesinde dizi müthiş bir görsel ve işitsel ivme yakalıyor. Dizi arayışı içinde bulunan arkadaşlara tavsiyem çok büyük bir beklenti içine girmeden izlenecek en yapımlardan birisi.

Tarih: 26 Nisan 2020 09:52
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film