Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

254Burak

 
Kayıt : 25 Mart 2013
  • Hannibal
    Hannibal
  • Sherlock
    Sherlock
  • Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw
    Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw
  • Organize İşler Sazan Sarmalı
    Organize İşler Sazan Sarmalı
  • Çiçero
    Çiçero
  • Ailecek Şaşkınız
    Ailecek Şaşkınız
  • Süperstar
    Süperstar
  • avatar
    kenny_c
  • avatar
    Melih Adıgüzel
Son Yorumları
Son dönemlere dikkat ederseniz baş roller birleşip film çekip parayı kırıyorlar. Marvel dan tutun da işte klasik seri filmlere kadar bir çok örnekleri mevcut. Neyse dikkatimi çeken bir olay oldu. Jason Statham oynadığı her filminde vücudunu sergiler bunda hiç mi hiç görmedim hatta bir yerde bunun espirisi bile yapıldı neden bilemedim... Eski ajan olduklarından mı? Olabilir.. Görsellik güzeldi yanlız .. Dünyayı kurtaran adamın oğlunun yeğenleri olmuş ama bunu da kabul edelim. Harici bir eleştiri de şu 1 Temmuzdan sonra sinemia kartımı kullanamaz oldum yasalar yüzünden iptal oldu biliyorsunuz. Ve ben bu sinemaya girmek için yaklaşık 60 tl bayıldım... Çıktığımda pişmanlığımı siz anlayın ... Cimri olduğumdan değil yanlış anlamayın ama resmen düdükleniyoruz. Adamlar salonun klimasını açmadılar,açtıramadık. Filme tekrar gelecek olursak da... Neyse gelmeyelim burda kalsın..
Organize İşler Sazan Sarmalı (2019)
02 Şubat 2019
Tam 13 yıl sonra çekilmiş, ilk filmin kadrosuna göre yanında bile geçemeyecek bir kadroyla ama Kıvanç Tatlıtuğ'un karakteriyle adeta hayat bulduğu, çok eğlenceli biraz aksiyon bazende hüzünlendiren bir yapım olmuş. Ama kadroyu filmi konuyu kısacası herşeyi geçtim rahmetli Erdal Tosun'u aradı gözlerim... Ne kadar kıymetliymiş Türk sineması için.. Özellikle de bu tarz filmlerde gözlerim alışmış ona...
Çiçero (2019)
27 Ocak 2019
Öncelikle dublaj,mantık hataları, yanlış bilgiler vs. vs. bunlara hiç girmiyorum.. Çünkü ortada umut vaadeden birşeyler olmaya başladı.. Ben beğendim.. Eksik yanı şu; Elinizde muazzam bir hikaye var.. Tarihte belkide hiç duymadığınız birisi.. Saçma sapan bir aşk hikayesiyle filmi ancak bu kadar hiç edilebilir eminim aşk hikayesi tamamen uydurma ki ben buna rağmen filmi beğendim.. İlyas Bazna rolüne Erdal Beşikçioğlu olmamış demişler ama bence gayet iyi olmuş mesela Kenan İmirzalıoğlu olmazdı nihayetinde gördük bunu .. Türk sinema sektörü için sanki güzel bi yıl olacak tam böyle Müslüm ve Ayla'nın tadı damaklarımızda kalmışken böyle işler ortaya koyulması güzel.. Keşke bilet satan bayan aquaman salonunda yer yok diyeceğine çiçero da yer yok deseydi ama neyse.. Ben beğendim..
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film