Giriş Kayıt
özel mesaj
spacer

Ben5Numara

 
Kayıt : 11 Mayıs 2012
  • Koruyucu
    Koruyucu
Son Yorumları
Resident Evil: Retribution (2012)
23 Eylül 2012
Benim anlayamadığım ikinci ve dördüncü filmlerden çok daha iyi olmasına rağmen serinin en kötü filmiymiş gibi bahsedilmesi filmden.

Anderson bir önceki filmde senaryo yazmaya girişmiş fakat bunu başaramamıştı, senaryo açısından tam bir hüsrandı o yüzden o film.

Bu filmde ise Anderson şöyle bir şey yapmış, bir önceki filmimde senaryoyu beğenmediler diyerekten senaryosu olmayan kesintisiz aksiyona sahip bir film çekmiş ve bence çok iyi etmiş.

Ayrıca bu filmde bütünü olmayan, mantıksız olaylar zincirine çok güzel bir kılıf bulmuş. İzleyenler ne demek istediğimi anlayacaktır. Sözün özü bütün devam filmlerinden daha iyi, tek eksiği ilk filmdeki ustalıklı yönetmenliğin ve gerilimin g'sinin olmaması.
Safe (2012)
11 Mayıs 2012
Bu filmi en azından ilk kez camdan pencereden falan izlemeyin bence. Jason Statham'ın en iyi üç filmi arasına girer, hele aynalı bir aksiyon sahnesi var ki yönetmene şapka çıkartmak lazım. Ayrıca ben filmi biraz War (Rouge Assassin) filmine benzettim, ama o filmden kat ve kat daha iyi bir film. Yalnız böyle klas bir filme öyle kötü bir afiş olmamış.
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film