Giriş Kayıt

Simpsonlar: Sinema Filmi (2007) incelemesi


The Simpsons Movie

Simpsonlar: Sinema Filmi (2007)

The Simpsons Movie
avatar
MrBaris (04 Kasım 2017)
Film kültürü çok geniş biri değilim. Belki bir MatthewMc değilim, belki bundan daha komik tonla film vardır ama animasyon-komedi denilince aklıma hep bu film gelir.

Sürprizbozan: Göster


Filmin iyi yanlarından bahsedelim; çizim kalitesinde bildiğin kralların kralı olmuş, Fırıldak Ailesi gibi sadece fazladan kazandığı 3D gözlük paraları için filmi berbat bir kaliteye düşürmemiş, komedi kısmında da kendini az çok geliştirmiş. Fena kahkaha attığım en az 10 sahne olmuştur. Son olarak ailedeki her karaktere eşit pay verilmiş (Bir karakter hariç, şimdi söyleyeceğim).

Kötü yanları azda olsa söyleyeyim. Film kendini uzun bir Simpsons bölümü gibi hissettiriyor (Baştaki sahneye rağmen). Ama bu fazladan kahkaha demek oluyor. KALİTELİ bir Simpsons bölümünün 4 katı eğleniyorsunuz (Filmin kötü yanlarında bile iyi şeyler söylüyorum, bu film o kadar komik işte :) ). O filmde fazla yeri olmayan karakter ise Lisa'ydı. Neden bilmiyorum ama Colin ve göl kirliliği sahneleri dışında hiç sanki Lisa yokmuş gibi hissettim.

Genel olarak: Film komikti. Yaratıcılıkta Inside Out'a yaklaşmış ama komedi açısından Inside Out yanından bile yaklaşamaz. Zaten o filmin yaratıcılığı sayesinde o kadar sevmiştim. Yani komedi açısından The Simpsons Movie'ye puanım 10, yaratıcılık konusunda 7 (10 üzerinden.).



Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film